Stäng

24 år i fängelse eller slöja är det ”frivilliga” valet…

ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Slöjan eller hijaben som den egentligen heter verkar vara en evig diskussion i Sverige. Det pratas om frivillighet och religionsfrihet, men det finns inget frivilligt i islam.

I Iran är det väldigt ”frivilligt” med slöja. Där får kvinnorna välja på att bära hijab eller kastas i fängelse på 24 år.

-Pettersson undrar när Sverige ska inse att islam inte är en religion utan en ideologi som är ute efter världsherravälde, minst lika farlig som kommunism och nazism.

Twitter

 • Hijab är täckande klädsel i allmänhet och/eller sjal som täcker hår, hals och axlar.
 • Niqab är en ogenomskinlig slöja som täcker hela kroppen, förutom ögonen.
 • Burka är klädsel som täcker hela kroppen med ”nät” framför ögonen.

Arnaud van Doorn, kommunpolitiker i Haag i Nederländerna vill införa halalstränder eftersom muslimer känner sig obekväma bland lättklädda och fult klädda människor på stränderna. Arnaud van Doorn som representerar det religiösa partiet Islamic Party for Unity som förslagit de nya stränderna. Enligt honom är det inte bara muslimer som klagar över strandentusiasters klädsel utan också många andra medborgare.

Som argument för sitt förslag väljer van Doorn att jämföra med tillgängligheten av nudiststränder och därför borde man även utforma halalstränder för den muslimska befolkningen. Sådana stränder uppger Van Doorn finns redan i de muslimska länderna Turkiet och Indonesien.

I sociala medier har många reagerat negativt på förslaget. En person skriver att landet inte är islamiskt och om de önskar halalstränder får de söka sig till ett islamskt land en annan tycker att man kan införa halalstränder den dagen Saudiarabien inför en nudiststränder.

Läs mer på HLN…

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 reaktioner på “24 år i fängelse eller slöja är det ”frivilliga” valet…

 1. Jag tycker att istället att lägga energi på en religion som ni stör er på lägg istället energi och resurser på hur vi ska stoppa kriminalitet tillexempel!..islam skaddar inte någon eller något. Jag är själv muslim och bär slöja jag följer den svenska lagen jag är inget hot för samhället och jag är svensk född … whats the big deal?
  Sverige är ett demokratisk land ingen ska stoppa människor att ha på sig vad dem vill… så lägg tid och energi på våra samhällesproblem som till exempel brottslighet och våldtäkt eller hur vi ska förbättra vårt land!

 2. Det blir lite oseriöst när de måste ha med sin skitreligion till Sverige, som dom flytt ifrån i Mellanöstern.

 3. Att gamla och åldringar blir rånade och halv ihjälslagna
  av vår nya Adel, inget som hetsar upp Stefan Löfven,
  men om någon föreslår att vi ska förbjuda Islam, så
  hettar det till hos honom, Religionen som inte delas av några
  Svenskar, men tydligen mycket viktig för Löfven, har
  företräde framför allt annat? Tydligen är det rösterna som
  räknas, att komma från en annan kultur och få rösträtt
  så fort man har landat borde vara förbjudit,, Dom ska
  ha varit här i minst tio år, skött sig o sökt jobb för att
  få Rösta!

 4. Kan inte någon som har koranen visa upp var det
  står i denna bok att kvinnor ska gå klädda på ett visst vis,
  dom som har läst denna skrift påstår ju att det inte finns
  ett sådant förbud, alltså rör det sig om rent kvinnoförtryck
  från männens sida?

 5. Fan jag blir deprimerad av en religion eller som nu en ideologi, fortsätter det så här så kommer jag bli pillertrillare….bara för att stå ut med vardagen och dessa dårar.

 6. Varför kan dessa varelser inte stanna i något ökengrannland? Där har de sina moskeer och sin kultur, där kan de skita ner bäst de vill. Kanske kan de hitta något ”enkelt jobb” t.ex. fylla sand i timglas. I Europa passar de inte in.

 7. Och allt det här får de i dagens naiva ynkliga konflikträdda idiotiska och öppenhjärtliga Sverige !
  Bara att sätta sig vid ett dukat islamistiskt bord och knäppa med fingrarna så kommer dumsvensken springande.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: