Hanif Bali vilar med Twitter, men…


INRIKES. Den moderata riksdagsledamoten Hanif Bali kritiserade den moderata ikonen Carl Bildt för dennes utrikespolitik på Twitter och moderternas riksdagsgrupp petade Bali från hans två utskottsuppdrag.

Hanif Bali kom överens med partiledningen om att ta det lite lugnt på twitter, men medan twittrandet är vilande är Hanif Bali aktiv på Instagram.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Hanif Bali vilar med Twitter, men…

 • Kenth Andersson

  En Moderat, alltid en Moderat inget att lita på men det är naturligtvis helt frivilligt att göra det!

  Gilla

 • Lellegoo

  Hanif har rätt. Bildt har inte åstadkommet annat än elände. Detsamma gäller Reinfeldt. Dessa två hyllade monderatikoner, den ene förvisso nymoderat, går nu att mätas mot facit.

  Bildts drev EU:s östutvidgning som sedermera resulterade i krig i Ukraina. Ett krig som fortfarande pågår.

  Reinfeldt med ”tack för att ni valde Sverige”, är den individ som har absolut störst ansvar för den situation landet nu befinner sig pga av invandringens konsekvenser. Vare sig det handlar om kriminalitet eller utplånandet av välfärden.

  Gillad av 1 person

 • Maya

  Vad har utseendet att göra med ens åsikter ??

  Gilla

 • Bajen666

  Var var alla hans käcka och tuffa uttalande när husse rikspsykopaten Reinfeldt styrde och ställde med sina öppna hjärtan.?

  Jag ska också hylla snubben den dagen han skriver en dräpande text om dåren Reinfeldt.

  Gillad av 1 person

  • Urban

   Instämmer till fullo. Dessutom så har han ju själv utländsk bakgrund, vilket gör det svårt att ta honom på allvar. Jag tycker att han är lite väl kaxig och stöddig den där, precis som de flesta andra utlänningar.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilket skämt, patetiskt och löjeväckande !

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Hanif Bali är en härlig politiker och som vågar ta debatten.

  ”Är det någonstans det behövs invandrare så är det i Filipstad”, skojade Magnus Betnér på scenen för ungefär åtta år sedan. Efter att Uppdrag Granskning visat hur Filipstad i praktiken är på väg mot konkurs efter flyktinginvandringen passar Hanif Bali (M) på att sprida ett klipp från Betnérs föreställning.”

  https://nyheteridag.se/sa-hanas-betner-av-bali-efter-uppdrag-granskning-om-filipstad/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: