Grovt rån, offret skendränkt


BROTTSLIGHET. I måndags morse larmades polisen till en villa i Hjuvik på Hisingen i Göteborg efter ett inbrott. Vittnen kunde larma om en gärningsman som lämnade villan med en kniv i handen. En stor polisinsats drog i gång och till sin hjälp hade polisen både hundpatruller och helikopter, rapporterar GP.se, tyvärr betalvägg. 

En person kunde senare gripas och som nu misstänks för grovt rån och skadegörelse. – Vi har inte jättemycket uppgifter, men någon form av hot eller hot om våld måste ju ha skett, sa Ulla Brehm, polisens presstalesperson i region Väst då.

– Jag konstaterar att det rört sig om ett väldigt grovt tillvägagångssätt, säger kammaråklagare Fredrik Berglund till tidningen. Enligt uppgifter till GP ska offret ha blivit utsatt för skendränkning.

-Pettersson säger att jag inte vet så mycket mer än att namnet på den häktade inte är svenskt, men inte från Mellanöstern heller. En gärningsman gripen och en på fri fot, enligt uppgift torterade den ene offret medan den andre rånade huset på värdesaker.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Grovt rån, offret skendränkt

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: