En otrolig ynkedom


INSÄNDARE. En otrolig ynkedom uppvisas återigen av våra politiker och massmedia när det gäller det senaste mångkulturella mordet i Malmö då en kvinna i trettioårsåldern sköts ihjäl på öppen gata.

Utan att behöva använda särskilt många hjärnceller så kan man räkna ut att kvinnan inte var målet för mördaren utan det var hennes sambo och fadern till barnet som var det tilltänkta offret som skulle avrättas.

Sambon är tydligen en känd gängkriminell med ett förflutet där han tydligen deltog i ett mångmiljonrån i Danmark där bytet blev ca 60 miljoner varav bara ca fyra miljoner har påträffats. Var finns resten av pengarna?

Utan att återigen använda så många hjärnceller så kan man misstänka att det är rånet i Danmark som är orsaken till att sambon skulle skjutas.

Har sambon kanske blåst några av sina kumpaner på ett antal miljoner av bytet och som nu skulle skipa ”rättvisa” enligt sina hemländers sedvänjor?

Något gick mycket snett när den troligtvis inhyrde mördaren skulle utföra sitt jobb och det resulterade i att en kvinna i sina bästa år fick betala ett mycket högt pris för sin samvaro med det tilltänkta offret.

Det här fallet visar med all önskvärdhet vad det är frågan om och det vågar eller vill varken politiker och massmedia lyfta fram, nämligen att det återigen är s k mångkulturella ”tillgångar” som är inblandade. Den mördade kvinnan är av utländsk härkomst, det tilltänkta offret är det likaledes och den nu anhållne 19 – åringen som är misstänkt för medhjälp är tydligen det också eftersom man, hör och häpna, på självaste ledarsidan i sydsvenskan kunde läsa att han är svensk medborgare vilket tyder på att han också är av utländsk härkomst och tydligen inblandad i det stora narkotikamålet i Helsingborg.

Skulle sedan skytten gripas så kommer det troligtvis visa sig att detta också är en s k importerad mångkulturell ”tillgång” som förärats oss av våra politiker.

Överskriften ” EN OTROLIG YNKEDOM” är riktad mor våra politiker och massmedia som naturligtvis inte med en bokstav vågar yppa grundorsaken till det ökande våldet och den ökande grova kriminalitet som numera visas upp dagligen i vårt samhälle, nämligen importen av rent ut sagt primitiva vildar komna från dom lägst stående samhällen och kulturer som finns på vår planet.

Så länge dom här primitiva vildarna får finnas kvar i landet och inte utvisas per automatik efter avtjänade straff så kommer sådan här skjutningar på öppen gata att bli något som vi får vänja oss vid.

Dom politiker som är ansvariga för importen av dylika primitiva våldbejakande varelser står nu i kö och fördömer mordet i Malmö. Dom fördömer alltså något som dom själva är skyldiga till. Inte ens så mycket skam har dom i kroppen så att dom med ett enda ord kan erkänna sin egen skuld till att dom har förvandlat sitt eget land till ett mångkulturellt träsk där mord, skjutningar, våldtäkter, sprängningar och anlagda bränder hör vardagen till och numera är så vanligt att man inte ens längre höjer på ögonbrynen när man på morgonen i nyhetsutsändningarna får ta del av vad våra ”gäster” har roat sig med.

Nyheten jag skulle vilja höra en morgon när jag sätter på radion är att någon av dom skyldiga politiker skulle ha blivit utsatta för något trevligt mångkulturellt nöje av ovan beskrivet innehåll.

Sandor Herold, invandrare boende i Malmö


15 responses to “En otrolig ynkedom

 • Reinhard

  Dödligt våld med skjutvapen har ökat om man ser 10 år bakåt. Dödligt våld i allmänhet har minskat under 30 år och det har inte skett någon ökning nu. Grundorsaken till det är att svenska män verkar supa lite mindre och då slår man inte ihjäl varandra eller sin fru lika frekvent.

  Gilla

 • age

  Tillägg:

  Den där typen av invällare har väl inte
  gjort sig kända för att utöva någon
  välgörenhet.

  Gilla

 • age

  Ja, – eller så hade han upptäckt att kvinnan
  snokat rätt på var pengarna finns.
  => Några 10 – tals miljoner betyder mycket!
  = Kanske värt att tysta henne?

  Gilla

 • Wally Walrus

  Om man får teorisera lite så tror jag att det var kvinnan som var offret för att få fram var mannen har gömt pengar från rånet.
  Hade det skjutit honom hade det nog varit svårare att få svar ifrån honom.

  Gilla

 • Nizze

  Vad brukar man göra med förrädare som lämnar ut sitt land till främmande makter?

  Gilla

 • ponnsan62

  Dom skyldiga sitter i Regeringen

  Gilla

 • Thor

  60 miljoner var ju blygsamt. Rami Care AB i Malmö har plockat ut 563 miljoner av Försäkringskassan.

  Gilla

 • Tony

  Men så har vi ju också endast politiker som saknar ryggrad.

  Gilla

 • Maja

  Sverige är skyldig att polisstyrkan måste utökas i grannländerna.
  Vad gör vi här ? 37 nya poliser i Malmö hjälper inte.
  Stifta en ny lag med omedelbar utvisning för kriminella.
  Outsourca fängelseplatser i andra länder typ Ryssland eller Estland som vi slipper dem här.Eftersom svenska myndigheter inte vådar ta ansvar måste vi nu kräva gemensamt att något akut måste ske innan flera liv går till spillo.
  Jag bryr mig inte om om de mördar varandra men alla oskyldiga som råkar vara på ”fel plats”.

  Gilla

 • Mike E

  Och det är primärt Sveriges vidriga och primitiva journalistkår inom massmedia med gigantiska SVT/SR i spetsen som bär skulden.
  Dessa journalister utsätter alla politiker och partier som vågar motsätta sig massinvandringen av barbarer från Mellanöstern och Afrika, eller kritiserar muslimer, för karaktärsmord som förstör dessa politikers liv.

  Gilla

 • He Adamson

  Vilket önsketänkande!
  Men det sägs ju; ”att hoppet är det sista som överger en”.
  Så vem vet!

  Gilla

 • Det får vara nog nu

  Det kanske är dags att för en gångs skull sluta förvänta sig att våra politiker och media ska reagera på ett värdigt sätt.

  Gilla

 • Nicklas

  82:an och sjuklövern vill ju ha det såhär. Vi måste bli fler som ej röstar på sjuklövern nästa val.

  Gilla

  • Det får vara nog nu

   Vore det kanske inte bättre ta bort rösträtten för de 82% som röstade på sjuklövern?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: