Leif Boork sammanfattar läget

INVANDRING. Leif Boork är hockeytränare, tv-kommentator och krönikör. Han har haft blandade sportsliga framgångar och fått rubriker kring ett spektakulärt överlevnadsläger. 

-Pettersson kan till Boorks lista lägga till att när tullen inte får kontrollera utgående gods vid våra gränser så blir det ett paradis för kriminella!

Sedan undrar jag naturligtvis vad Leif Boork gjort åt situation. Han har i många år varit krönikör i Expressen och jag kan inte minnas att han försökt påverka den vägen.

Boork har också sagt att han varken röstar V eller SD. Det är nog klart för de allra flesta medborgare hur det står till i Sverige idag, ändå fortsätter de rösta på dem som ställt till det Boork också.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Leif Boork sammanfattar läget

  1. Boork är Sveriges i särklass sämste hockeytränare. Han har fört damlandslaget till en avgrund. Han började med att bli osams med flera ledande spelare som han bara skickade tilll frysboxen. Han var nära att föra 3 kronor till B gruppen Norge var ett mål från C gruppen under hans ledning. Han har förstört karriären för ett 10 tal duktiga lovande spelare. Den mannen är en psykopat som borde tagits om hand av psykiatrin.

  2. Borken bara ytterligare en PK, att skriva för den vidriga mångkulturälskande liberala Expressen säger allt !
    Ps:
    Nu blir det en sådan där berömd svensk manifestation i Malmö efter det väl inte helt oväntade mordet på en kvinna i Steffes trygga och heligt mångkulturella Sverige, nu blir det som vanligt bättre i Sverige eftersom manifestationer löser allt i idiotins paradis Sverige.

Kommentera