Margot Wallströms syn på demokrati

DEMOKRAT & YTTRANDEFRIHET. Sveriges utrikesminister, socialdemokraten Margot Wallström tycker inte det är ett hot mot demokratin att umgås med representanter för Iran som mördar homosexuella, finansierar terrorism, fängslar kvinnor som vägrar bära hijab. Att stödja palestinsk korruption och terrorism är heller inget hot.

-Pettersson som är konservativ nationalist är tydligen ett hot eftersom jag tycker att nationen Sverige ska bestämma vad som ska gälla inom våra gränser. EU eller FN eller någon annan organisation ska inte bestämma, gärna samarbete, men besluten ska fattas i Sveriges riksdag, inte i Bryssel eller New York. Det hotar demokratin tycker Wallström.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Margot Wallströms syn på demokrati

  1. Efter den iranska utrikesministerns besök i Sverige är den iranska regeringen mycket djärvare.
    I går dömdes en ung kvinna som motsatte sig tvingad hijab till 24 års fängelse och bedömde hennes idé som att uppmuntra korruption och prostitution.
    kvinnan heter Saba Kurdafshar.

  2. Sossarna och deras medlöpare tror att demokrati innebär fria val. FEL.
    Demokrati är MYCKET MER ÄN SÅ.

  3. Det finns en app som tar reda på om du håller på att bli dement. ………ladda ner den..magga

  4. ”Rörelser som förespråkar den egna nationens överhöghet”…Det är väl lite skumt att det bara är den svenska nationalismen som är av ondo. Men prova med att använda dina dogmer på Iran eller Palestina…nej, det är ju klart att dom själva bestämmer över sitt eget land. Krypandet gäller ju självfallet bara Sverige.
    Beträffande din oro för journalist-kåren, så vet vi ju alla att regimen och slaskpressen sitter i samma knä och upprepar varandras lögner. Den sortens självgoda präktighet blir nog svår att banka in i skallen på vettigt folk.

  5. Problemet är att varken Margot W eller andra sossar vet vad demokrati är. Det sossarna ägnar sig åt är att undergräva demokratin i Sverige. Men det förstår dom tydligen eftersom de inte tydligen inte vet vad demokrati är. Demokrati innebär att folkmajoriteten ska bestämma hur landet ska styras, inte politikerna. Nationalstaten är en absolut förutsättning för att demokrati ska kunna fungera.

  6. Snömos Margot Wallström. Kan du vara lite mer konkret? Förmodligen inte. Du vet nog inte vad du parter om.

  7. Hon spetzar väl på att bli Islamska Abzurdistans diktatoriska ledarinna !
    Ingen speciell bra PR för Norrland,att tvingas ha två sådana efterblivna i regeringsställning.

  8. Det är svårt att veta vad bankkassörskan från Kåge menar. Det är en salig blandning med stat, land, rike och nation nuförtiden. Men eftersom nation, felaktigt, används istället för stat kan hennes uttalande tolkas att hon är emot dem som hyllar självständiga stater. Vi har alltså en regering vars utrikesminister förespråkar diktatur eller lydstater.

Kommentera