Bröderna Granholm gripna för att ha skjutit poliser i Finland


BROTTSLIGHET. Två poliser besköts natten till söndag i Borgå som ligger öster om Helsingfors i Finland. Gärningsmännen flydde i svenskregistrerad grå Volvo men greps i söndags kväll. Under jakten sköt männen återigen mot polisen och försökt köra över dem. På måndagen framkommer att båda männen är svenska medborgare.

Bröderna Granholm, bilder från 2016.

Enligt finsk media är männen födda 1989 och 1994, de talar både finska och svenska samt är svenska medborgare. Fallet rubriceras bland annat som mordförsök.

De misstänkta männen är bröder:

 • Richard Granholm , född 1989
 • Raymond Granholm, född 1994
  Båda är skrivna i Johanneshov, Stockholm

Richard Granholm döljer inte sin zigenarbakgrund, som verkar komma från mammas sida.

-Pettersson noterar att grabbarna är födda och uppvuxna i Borgå och har gått i skolan där så de var på turné i sina hemtrakter, där de hittar väl.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Bröderna Granholm gripna för att ha skjutit poliser i Finland

 • Maja

  Det krävdes 4 poliser att ta fast en av bröderna läste jag .Det blir inte roligt i fängelse för de svagaste med de här två .

  Gilla

 • Enkoli

  Ah, den besvikelse finska nationalister upplevde när gärningsmännen inte var riktiga utlänningar utan finska pojkar. Man hade redan hunnit ta ut glädjen på diverse obskyra forum. Nu är råder en (paradoxalt) talande tystnad om fallet i dessa kretsar.

  Gilla

 • Maya

  Slöddret får nog tillbringa åtskilliga år i Finskt fängelse.Det blir nog ingen lyxtillvaro för herrarna.Men det positiva är väl att Sverige åtminstone slapp två yrkeskriminella på ett bra tag.

  Gilla

 • ståfräs

  Kriminella muslimer, kriminella, zigenare, det värsta av allt en kriminell regering, snart blir väl alla icke kriminella skattebetalande anklagade för både rasism o nazism.

  Gilla

 • ståfräs

  DET GÅR ÅT RÄTT HÅLL! HÄLSAR REGERINGEN, 82% PK IDIOTER BOCKAR O TACKAR FÖR ALLT GOTT SOM REGERINGEN O 7 KLÖVERN GJORT, själv är jag otroligt besviken och saknar allt förtroende om att typ armband, dialogpoliser o annat fjäsk för kriminella hjälper öt. Det verkar bara som Kling o Klang törs fokusera på Svenssons som kör 5km för fort samt att mörda förståndshandikappade.

  Gilla

 • Franesco

  När landsförrädarna döms, ja den dagen kommer allt närmare så kommer Sverige leverera 3 gånger mer än i dag. Tänk när politikerna inte roffar i oändlighet och när invandrare är en sak som bara finns i sagoböckerna. Eliten växer sig större för varje generation, men de har mer pengar att röra sig med för varje generation. Tänk alla stolpskott som sitter i Stockholms innerstad och utför ett 5-minuters arbete och får en 600.000 för det, inklusive alla bostäder till barnen etc.

  Sverige måste in i stålbadet, när detta är gjort har våra pensionärer 5 ägg, de får så mycket kaffe att de får ont i magen! Bensinen kommer kosta mindre än 5 kronor när eliten är borta och de invandrare som misskött sig, och det är de flesta! Ut med er apor.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: