Paolo Roberto är något på spåren…


DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. – Pettersson har synpunkter på Paolos uttalande och vill nog påstå att det inte finns några betydelselösa människor, men dessas behov ska ses mot andras behov av att få yttra sig. 

Lättkränkta borde inte ta sig själva på så stort allvar och absolut inte få tysta andra…

Paolo Roberto är f.d. proffsboxare, programledare, författare med mera. Han har även kandiderat till riksdagen för socialdemokraterna, men alla gör sina misstag. 

Roberto har retat upp feministerna genom att skämta ”kvinnors bröst är beviset på att män kan koncentrera sig på två saker samtidigt” vilket fick bland annat Gudrun Schyman att gå i taget.

Resten av etablissemanget retade Paolo upp när han sa att  ”Problemet med Trump, Åkesson, Le Pen och hela det gänget är att de har rätt…”

Om Paolo på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Paolo Roberto är något på spåren…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: