Omval – nu

Måndagen den 26:e augusti 2019 kommer att gå till historien som en av de mörkaste i modern tid.

En ung mor, hållandes sitt nyfödda barn i famnen, skjuts till döds på öppen gata i Malmö. En man skjuts på öppen gata i Eskilstuna. Två svenska medborgare grips i Finland efter att i helgen skottskadat två poliser. Knivbeväpnad man i lilla Heby skjuts av polis. En banger kastas genom ett fönster till ett flerfamiljshus i Huskvarna. Misstänkt bomb upphittade vid brofäste till Essingeleden i Stockholm. Studenter i 12 av 33 studentstäder kan tvingas avstå sina studier p.g.a. bostadsbrist.

En måndag i Sverige 2019. Vi har en regering som med sina samarbetspartners prioriterar att på alla tänkbara sätt hålla SD utanför allt tänkbart inflytande. Den regeringen har uppenbart tappat greppet och bör…nej, ska, bytas ut så fort det bara är möjligt. Vill man inte regera ett land, ska man heller inte göra det.

23 thoughts on “Omval – nu

  1. Amanda. Har ingen aning. Fråga dina muslimska invandrarkompisar i Rinkeby, brandkärr osv osv

  2. Seriöst, inget illa, är inte förbannad, vill bara veta, hur känns det att va rasister på heltid???

  3. Ja detta håller inte gott folk. Önskar att återvandring ska kliva högst upp på den politiska agendan efter valet 2022. Så får knasvänstern och batikhäxorna gråta bäst de vill.

    • Jag tror inte att det finns något liv efter valet 2022.
      Före detta val har denna islamistiska s.k. regeringen lyckats utplåna Sverige.

  4. Kalla den vad du vill bara svetsarn försvinner med sin ”regering”.Det handlar inte om grammatik utan svenska folkets överlevnad.

    • Det finns nog inget parti utom Socialnazisterna i Sverige som vill bilda regering. Det kommer att ta minst 100 år att återställa Sverige någotsånär igen, och det är inget parti som vill eller orkar ta på sig.

  5. ”Det största trygghetsprogrammet i modern tid”

    Jo då, att beställa en skylt med önskad text är inte svårt. En normalt funtad människa som poserar vid detta löfte skulle skämmas ögonen ur sig.

    Här kan man tala om SKAM!

    Den politiska adeln är bevisligen omprogrammerad. Till vad är obekant.
    Men att ta ansvar ingår inte. Att utifrån givna lägen agera för att förändra och förbättra inte heller. Inte lyhördhet för medborgarnas oro.

    Däremot ingår förvisso att behålla makten till varje pris. Om så hela landet slutar i ruiner.

    En text på skylten i samklang med verkligheten kunde vara:

    ”Jag leder det största sveket i modern tid.”

    • Det finns nog ingen NORMAL människa i detta land som tror ett enda ord av vad en sosse säger.

  6. Så pinsamt hycklande att höra sossar o rödskrikan fördöma morden som de själva är högst ansvariga för och denna import ska bara fortsätta tills hela landet blir som Malmö. Sen att den sk välfärden snart är ett minne blott det låtsas dom inte om. Man vill spy åt dessa PK politiker som bara är intresserade att berika sig. Dom har ju råd att emigrera när landet ballar ur totalt.

  7. Var är polisen, poliser (som vet nog mer än den gemene) som ställer sig framför Rosenbad och kameror och med upphöjda huvud säger att det här landet och samhället klarar inte mer!

    Eller kanske det är så att vi klarar mycket mer än så?

  8. Verklighetens våld har nu nått oskyldiga på gatan, undrar om det sovande svenska folket nu vaknar ur sin trygga Törnrosasömn ?
    Hörde landsfader Steffes mindre intelligenta kommentar till det inträffade inget direkt fördömmande utan bara ett försiktigt beklagande, en liten unge hade kunnat sagt något bättre.
    Snart borde väl både SD och AFS kunna göra ett rejält uppsving i opinionen om man nu vill och vågar tala ocensurerat klarspråk, att Kassellstrand och AFS kan och vågar säga sanningen är helt klart men vågar och vill Sveriges tredje största parti SD göra det ?
    Blir intressant att höra.

  9. Det beror på värmen. Det beror på för lite genus. Det beror på att ÖB och polisen inte dansar tillräckligt i parader. Korven är slut hos polisen. Det blir lönsamt sen. Raketforskare är alltid lönsamma.

    Det beror också på att Löfven är för smart, det ser man på hans utseende och huvudform. Det är därför han inte behövde utbilda sig i livet.

    Brinna, smälla, våldta osv. Det är tidens melodi.

  10. Glöm SD mina vänner dom har gjort sitt (trötta och nöjda med riksdagsinträdet) , nu gäller det att få folket att vakna på riktigt och då gäller det att dom ger sina röster till AfS så dom växer sig stora…likt SD på storhetstiden då när dom växte ett par % om året.

    Ska vi få nån jävla ordning i detta land så är det en kraftig återvandring av utsugare ifrån tredje världen och UT UR EU som gäller….för det kommer att kosta pengar att få skutan på rätt köl igen.

    • Känns bra att man lade sin röst på AFS i riksdagsvalet 2018 och i senaste EU-valet och definitivt även i valet 2022 !

  11. Och att sen höra Stefan Löfvens meningslösa pladder
    om hur fegt det är att skjuta ner en Mor med sitt barn,
    Men Stefan Stefan, det är din politik som har bäddat
    för dessa nidingsdåd, för den lilla skara som åker fast
    och med dom närmast urlöjliga straff som utdöms har
    man bäddat för att kriminella element tar över område
    efter område, och regeringen närmast retirerar likt en
    strykrädd hund, ja det är i sanning sorgligt att skåda.
    Vi hade varit i ett helt annat läge om samarbete med
    SD istället för att med alla smutsiga metoder försöka
    hålla dem utanför allt samarbete!

    • Det är den S:K: regeringen som är ansvariga för ALLA GROVA BROTT i Sverige och dom är även skyldiga till detta. MÖRDARE.

  12. Problemet är att socialdemokraterna inte ser samma problem som ALLA andra, de kommer aldrig att ge bort makten, än mindre avgå frivilligt, de tänker inte som vi andra, de ser bara makten och härligheten som de tror deras politik föder, men den gynnar bara politikerna själva, i min värld är de tvättäkta avskum.

  13. Den trygga ”Sverigebilden” som sossarna hela tiden pratar om. Var finns den?

    Man skäms över att det finns så många mediokra och icke ansvars tagande ministrar, i dagens regering.

    Misstroendeförklaring ska riktas mot justitieministern omedelbart. Om det finns någon rättvisa och empati hos övriga politiker i riksdagen.

    Det räcker nu sossar. Lämna in och avgå. Vreden växer i landet och ni förstår ingenting.

  14. Vår regering är en samling hjärn
    döda individer.
    Nazisimen sitter ljupt.sko sig själv är vad som gäller.
    Sossar kallar sig Arbetarparti…Det är ett hån mot oss

    • Det kan vara så att svenska inte är personens förstaspråk, vilket isf får din kommentar att framstå som hyfsat intolerant. Det kan även vara så att denne är dyslektiker, vilket isf får dig att framstå som saknandes medkänsla. Det kan möjligen även vara ett enkelt stavfel, vilket i sin tur gör dig synnerligen dogmatisk. Det kan såklart även vara något helt annat, men vilket som, så verkar du i mitt tycke vara oerhört otrevlig.

Kommentera