11 thoughts on “Paul Watson komenterar Greta

 1. Finns det någon i Sverige som har sämre utbildning än statsminister Löfven, förutom kompetensregnet från Mellanöstern?

  • Hon lider inte…. av autism… hon påstås ha autism… men autistiska människor har ofta högre intelligenskvot än vad detta flickebarn verkar ha.

 2. Löfven lär ha varit väldigt konfunderad över att hans läroböcker ibland började på sista sidan med texten upp och ner..

  Tro fan att det är svårt att fullfölja sina studier när litteraturen är på det viset.

 3. Nja, Löfven läste samhällsvetenskaplig linje och påbörjade högskolan. Han gav upp redan första terminen. Greta har knappast grundskolebetyg, och helt säkert inga gymnasiebetyg…

  • Nej, inte Greta. Hennes föräldrar och PR-konsulter, media, politiker, svenska ’kyrkan’ och alla de andra, ja, men inte Greta på samma grund varför det var fel att tvinga henne i Jeanne d’Arc-rollen: hon är en minderårig flicka som dessutom har olika sjukdomar som påverkar hennes syn på verkligheten.

   • Jag håller med. Kul för Greta att hon får lite uppmärksamhet i vår galna vänsterfemistiska värld.
    Vill dock på det bestämdaste påkalla uppmärksamhet för vad som kan hända med Greta när hon är förbrukad i media. Undrar om hennes föräldrar förstår?
    Det finns gott om exempel på ungdomar som haft framgång, men när de insett att de bara är utnyttjade av marknadskrafterna slås deras värld i spillror.

Kommentera