Förundersökning gällande våldtäkt i Piteå avslutas


BROTTSLIGHET. Polisen lägger ned förundersökningen gällande den misstänkta våldtäkten i Piteå, enligt ett pressmeddelande

Det har hållits ett flertal förhör med den målsägande och flera inkomna tips har bearbetats och följts upp. Sammantaget har utredningsarbetet inte lett till att något signalement har kunnat fastställas och någon misstänkt har inte kunnat identifieras. Med anledning av detta läggs nu förundersökningen ned. Skulle nya uppgifter framkomma i ärendet, kan utredningen komma att tas upp igen.

-Pettersson undrar om polisen verkligen gjort vad de kunnat. Har de låtit kvinnan gå igenom migrationsverkets foton på LMA-korten, där alla asylsökande finns?

Alla asylsökande fotograferas och får ett LMA-kort av Migrationsverket. Det är inte ett ID-kort utan ett bevis på att personen är asylsökande och får vara i Sverige under tiden tills beslut tas.  

Har polisen besökt asylförläggningarna i Piteå och med omnejd och frågat om någon sett en grupp på c:a tio mörka män? Har man topsat och tagit DNA på mörka män i aktuell ålder?

Jag vet naturligtvis inte vad som görs men misstänker att polisen suttit på sitt kontor, väntat på tips och sedan lagt ned med ursäkten, inga resurser. Ansvarige minister är Morgan Johansson och han tar inget ansvar mer än eventuellt skälla på högerextremister och SD som är samma sak i hans värld.

Tidigare 2019-08-05. Polisen har inte tid

Den uppmärksammade gruppvåldtäkten i Piteå har fått ett bittert efterspel.

En ung kvinna gruppvåldtogs av flera män under en festival i staden. Nu berättar polisen att man inte har tid att utreda brottet. DN via Unvis

Stefan Löfven anklagar SD för att de målar upp en mörk bild av Sverige, men snälla Stefan. Även andra länder har medier som rapporterar om det som sker och i dessa länder finns människor som kan läsa. Idag har danska och norska medier publicerat fallet i Piteå.

Danska Ekstrabladet: Grov gruppevoldtægt på svensk festival. Politiet har ikke tid.

Norska Dagbladet: Gruppevoldtekt i Sverige – politiet har ikke tid

TIDIGARE 2019-07-31. Tio mörkhyade män medverkade när kvinna våldtogs i garage i Piteå

BROTTSLIGHET. En kvinna i 20-årsåldern våldtogs under stadsfestival Piteå dansar & ler i fredags. Hon ska ha dragits in i ett garage av tio män, uppger polisen som nu vädjar allmänheten om tips.

Mellan klockan 23.00 och 23.55 befinner sig den målsägande, en kvinna i 20-årsåldern, i Piteå centrum vid korsningen Uddmansgatan/Prästgårdsgatan. Detta är under tiden som gatufestivalen Piteå dansar och ler pågår.

När hon står där kommer det fram tio män fram till henne och börjar prata med henne. Männen ska enligt uppgift vara mörkhåriga och mörkhyade. Efter en stund tar två av männen tag i hennes handleder och leder henne mot ett garage som finns på Prästgårdsgatan, de går då från Uddmansgatan efter Prästgårdsgatan och i riktning mot Lillbrogatan.

De övriga åtta männen är helt passiva, men följer ändå med. Inne i garaget utför en av männen en handling mot kvinnan som enligt lagen är att anse som våldtäkt. Kvinnan lyckas därefter ta sig därifrån.

Inne i garaget utsattes kvinnan för en våldtäkt av en av männen, medan de övriga var passiva.

Polisen 

-Pettersson noterar att Aftonbladet och SVT glömmer att nämna att männen var mörkhåriga och mörkhyade trots att polisen skriver det och vill ha hjälp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Förundersökning gällande våldtäkt i Piteå avslutas

 • Tony

  jA LÄGG NER , SÅ FINNS DOM INTE, OCH KOMMER INTE MED
  I STATISTIKEN , ÖVER ALLA MENLÖSA BROTT SOM BEGÅS
  AV DESSA BERIKARE, MEN ÄVEN LÖGNER HAR EN ÄNDE, DET
  KAN INTE pP K ÄNDRA PÅ HUR MAN ÄN FÖRSÖKER

  Gilla

  • Bosse

   Det verkar som om Löfvens raketforskare har hittat hit till Petterssons blogg. Duktigt gjort av dessa importerade analfabeter.
   Det är väl dom få som inte sitter i fängelse som nu roar sig med lite
   tumme ned.Dom kan ju titta på tummarna eftersom dom inte kan läsa och kommentera.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Kan bli rasism eller hets mot folkgrupp om en mångkulturell våldtäktsparasit grips och det är Sveriges fjolliga politiskt korrekta Pride-polis rädd för !

  Gilla

  • Bosse

   Dom har inte gjort vad dom kunnat! Men när det var tio st mörkhyade då blir det känsligt och moraliskt jobbigt.Då är det bättre att lägga ner.Dom la ju ner detta för ett tag sen för då hade dom en dieselstöld att ta hand om sa dom.Den hade högre prioritet.Jag ger inte mycket för svensk polis.Jävla syltryggar som springer i ledband för Morgan och Stefan.För någon dag sen var det ett mord som dom inte kom till förrän efter tre timmar.Då hade redan ambulans varit där.
   Inatt fick dom vända på ett ställe när dom blev utsatt för stenkastning.Lyssna på polisen när dom intervjuas på SVT och dom frågas ut vad all denna kriminalitet beror på. Då kommer svaret från alla ” det är det nog ingen som vet”. Efter flera hundra rapporter och statistik rörande vilka som står för denna brottslighet så säger dom exakt som politikerna säger. För min del så kan polisen ha ett helvete så länge dom döljer fakta. Det finns bara EN polis som talat fakta och det är Peter Springare. Åk hem till denna kvinna och be om ursäkt för att ni är så jävla värdelösa och pk styrda.

   Gilla

 • Stenbock

  Hur många poliser finns stationerade i lilla Piteå ? Det är ju lätt för de ansvariga välbetalda politikerna,att hänvisa till Polis o. utrednings-avd.
  när det saknas sådana på de flesta platserna.
  Är de dessutom motarbetade av PK-press o. sina egna myndigheter,måtte f-n vara polis,och får bära hundhuvudet dagligen !

  Gilla

  • Bosse

   Stenbock! Dom ser vilka som gör denna brottslighet men döljer detta för att dom är pk.Då kan dom ha ett helvete.Varför har dom kvar kod 291? Jo för att dom vill precis som politikerna dölja denna invandringskriminalitet.Vill dom ha en förändring av sin situation,för helvete och skrik ut då!.Om 10.000 poliser säger att nu får det vara nog och vi går inte till jobbet förrän politikerna ger oss verktygen att slänga ut alla våldsverkare.Gör dom det? Nej dom säger i alla intervjuer att dom vet inte vilka som står för brottsligheten. Peter Springare är ensam som ville ha en förändring och vad gör man mot honom?Jo man jävlas med han och åtalar honom för än det ena och än det andra för att han öppnar käften. Men gå i prideparader och blåsa bubblor i såpbubbelmaskin kan man göra på arbetstid. Fy fan vilka ynkliga varelser som egentligen ska vara klädda kjol och korsett.

   Gilla

 • centurion

  Visst måste det väl ändå vara ett gigantiskt slöseri med skattepengar, att utbilda poliser för att sedan använda dom till att servera kaffe och bullar ??
  Vad är det för skillnad mellan Gud och Danne Eliasson ?
  Svar : Gud tror inte att han är Danne, men…

  Gilla

 • Anders Karlsson

  Såhär kommenterade jag ärendet 2019-08-05 05 08:

  ”De väntar på att saken skall falla i glömska så slipper de visa vilka gärningmännen är. Polis och åklagare har fullt upp med att jaga åldringar som skrivit något ”olämpligt” på nätet.
  Det gäller att priotera….”

  Då fanns inga resurser så man skulle titta på det så småningom.
  Hatar att ha rätt…

  Gilla

  • Anders Karlsson

   Det var oväntat att hela begåvningsreserven har hittat hit. Så många tummar ner har jag inte sett förut.
   Men, just nu, när ni mobiliserat fullt ut har ni 35 tummar ner, och 120 tummar upp som inte håller med er :-/
   Säger bara, KÄMPA (även om det är motvind just nu, och framöver;-)

   Gilla

 • Ali

  Polisen har fullt upp med Pride.

  Gilla

 • Bajen666

  En uppdatering av kod291…först så stoppade man utlänningarnas signalement vid grova brott nu stoppas även deras åtal vid brott helt.

  Fy fan nån kommer att få stå till svars för detta förfall och att Sverige fallit ner i ett grovt kriminellt getto som får en favela i Brasilien att verka trygg.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: