12 thoughts on “Övergångsställe i Kina

    • Jag skrev tidigare: ”Politisk propaganda med uppfostran sen barnsben kan drabba alla, inte bara kineser.” Jag har fått 9 ogilla (hittills). Två saknas enligt filmen 😑 Den kristna värdegrunden håller på att raseras. Vad kommer istället?

  1. svårt att se det som något annat än bedrägeri. vi bör inte acceptera det som visas genom teven/kamerorna som om de representerade sanningen för det sitter en Djävul bakom med ett nät av lögner.

    om det där hade hänt ”i verkligheten” så är det jävligt illa. uppenbarligen har någon då lyckats programmera bort kärleken i människorna så vi beter oss värre än robotar. och riktigt så jävla illa är det väl inte riktigt än.

  2. Otäcka bilder men att folk i gemen inte bryr sig beror på att det i Kina är vanligt med försäkringsbedrägerier , det vill säga att man låter sig frivilligt bli knuffad av ett fordon för att sedan kunna kräva ett stort skadestånd av den påkörande bilisten . Och i detta fallet ser det faktiskt en aning misstänkt ut för personen i fråga verkar att inte göra några större försök på att förflytta sig utan ligger lugnt kvar och väntar på någon reaktion ifrån någon person , och reaktionen kommer men kanske inte på det viset som hon hade förväntat sig .

Kommentera