Tre anhållna för mord i Danderyd

BROTTSLIGHET. Tre personer har anhållits misstänkta för mordet på en man 54-årig man i Stocksund i Danderyds kommun på måndagskvällen. – Under natten har vi vid tre olika tidpunkter hämtat tre personer till förhör. I samband med förhören har det skett gripanden och under morgonen har de tre personerna anhållits misstänkta för mord, säger Ola Österling, polisens presstalesperson.

Polisen larmades till platsen klockan 20.22 på måndagen efter uppgifter om skottlossning. De påträffade då en svårt skottskadad man som senare avled.

Polisen

-Pettersson säger att den mördade är en man med skapligt brottsregister och invandrarbakgrund, det finns ingen anledning att tro att mördarna är något annat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Tre anhållna för mord i Danderyd

  1. Läs på Flashback, där finns mycket info.
    Läser man tidningarna så kan det inte vara smartnissar som bor i området. Om man hör att det låter som att någon skjuter ute, inte 17 skulle det första jag gjorde vara att gå ut på gatan. Skulle nog gömma mig utom synhåll från fönster i första hand och slå 114.

  2. Tillhör kanske rent av PK-pressens så högt lovade ”Afghaner”….
    Har ni andra också märkt,hur dessa ”seriösa PK-journalister” vänder kappan efter vinden,där det för tillfället smäller högst inom arabvärlden ?
    Visserligen dröjde det år innan de upptäckte,att det pågick ett krig i Jemen.Men det är ju försumbart med tanke på,hur de fredliga/humana krigar runt om i världen.

    • Det undrar jag med. Kommentarer försvinner ofta. Hoppas att det inte handlar om kartläggning av oliktänkande.

  3. När det gäller fattiga skötsamma kan man döma dem till vad som helst för de mest bagatellartade saker.
    Inga problem alls!
    När det gäller import-kriminella rasistapor med gänganknytning så blir nästan alltid Åklagare och Domstolar mycket uppfinningsrika i att hitta olika saker så att de misstänkta måste släppas med stora skadestånd!
    Helt oavsett de ofta starka bevis som finns!
    Ingen helt ovidkommande detalj är då för liten!
    Ingen bevisbar uppenbar lögn är då för stor!
    Vad ska vi gissa på denna gång?
    ”Att domaren använt en kapitalistisk reklampenna och därför varit jävig….”?
    Hot, mutor, hemliga direktiv från Regeringen eller är de bara genuint fega och vet att Svenska staten snarare hjälper Import-kriminella att hota deras familjer än förhindrar?
    En Regering som betraktar import-kriminella som man såg på SS-män 1943, som ”Herrefolk”!

Kommentera