Socialdemokraterna har inga idéer om framtiden, makten är viktigast


INRIKES. Det är för Pettersson obegripligt att S kan fortsätta med något de inte gör eller gjort på många år. Det verkar för socialdemokraterna, media och andra makthavare viktigare att dölja sanningen om tillståndet i landet än att försöka rädda Sverige.

Hur ska vi någonsin komma till rätta med problemen när ni socialdemokrater inte törs säga att det är alldeles för stor asyl- och anhöriginvandring som är problemet. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, pensionerna, brottsligheten, allt!

Vi måste införa totalstopp och börja diskutera återvandring i stor skala, inse det Stefan och ljug inte så mycket.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Socialdemokraterna har inga idéer om framtiden, makten är viktigast

 • D Frej

  Denna videon går applicera på ”Nya” Sveriges situation med den lilla skillnaden att här är de inte ”illegala”.
  P.g.a att gränserna är öppna och du får uppehållstillstånd oavsett om du är flykting, immigrant, kriminell, 35årigt barn eller IS-krigare…som Valboskap till sossarna är allt tillåtet att komma till Sverige.
  en röst är en röst -makten framför allt hälsar Sossarna.

  Gilla

 • ossie

  Det enda som gäller för sosseriet är att på alla möjliga sätt behålla makten. Man säljer ut socialdemokratins själ till höger o vänster.

  Gilla

 • Weronica Selby

  Antligen nagon som sager sanningen tusen tack

  Gilla

 • Göran

  Som alla ledare av Självmords-sekter så använder (S) pampar makten till att förse sig själva med pengar via grov korruption och rena stölder.
  Sen en vacker dag kommer de plötsligt att ha gjort sig ärenden utomlands och vidare vara försvunna.
  Strax därefter sker den stora kollapsen!
  De har inte på minsta sätt tänkt sig att själva drabbas av vad de utan skrupler ordnat åt fattiga skötsamma Svenskar!
  Undrar hur länge de nyttiga idioterna inom Myndighets-Vänstern, Media-Vänstern o diverse organisationer ska hjälpa dessa kriminella äckel inom makten att dölja vad som så länge pågått?
  Desto mer kaos i Sverige, desto lättare att stjäla pengar för makthavarna.
  Om de haft minsta intresse av ett fungerande land skulle de visat det!
  De arbetar utan tvivel för motsatsen och det kostar varje dag enorma mängder söndertrasade Svenska människoliv!

  Gillad av 1 person

 • Rasamusan

  Sverige är på dekis – blev remitterad till SÖS akuten – fick sitta på en hård pinnstol till slut ligga på en brits – väntade på min tur i 12 tim!! Jag var helt slut kom hem kl 03 mitt i natten. Överallt sängar med med svårt sjuka, gamlingar och utslagna människor . 7 av 10 av icke svensk nationalitet. Vi som levt och betalat skatt hela vårt liv i Sverige blir undanskuffade och illa behandlade – vi fick snällt vänta. Vi är grundlurade . Det kommer bara bli sämre. Vi måste bli av med nykomlingarna som inte bidrar. Jag tackar Annika Strandhäll och tidigare Filippa Reinfeldt – ni har lyckats ta kål på oss snart! Katastrof inom sjukvården!! Allt fallerar. Måtte det bli ett byte mycket snabbt av våra fina styrande politiker – en radikal förändring måste till.

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  I det läget som landet befinner sig i nu går det inte att få ordning på någonting, det är en fullständig krasch som måste till.

  Sveriges ekonomi måste haverera och det är bara att börja från början med allting.

  Återvandring i stor skala, indragna bidrag, bankräntor upp till normala nivåer på 6 – 7%, slopade ränteavdrag, avveckla Rot och Rut avdragen.

  Totalt stopp på all invandring. Hela rättssystemet måste göras om, mycket hårdare straff, slopande av straffrabatter och 2/3 dels regeln ska bort.

  Sen måste ca. 82% av landets befolkning slå på hjärnkontoret så dom inser vad som håller på att hända med Sverige, gör dom inte det, då är Sverige utom all räddning.

  Vore jag 20 – 25år och ville bilda familj och skaffa barn, så skulle jag flytta från Sverige omedelbart, det finns ingen framtid i Sverige om det ska fortsätta som nu, och förmodligen blir det sju resor värre.

  Gillad av 1 person

 • Forkan

  Sossarna byggde Sverige och folkhemmet men var med att rasera det också. Det ligger en hund begraven här. Sossarnas politik har ändrats så pass mycket att de måste ha ett skäl att ta in invandrare eller också är de mutade/hotade till att göra detta. Det ligger en hund begraven här.

  https://sv.wiktionary.org/wiki/h%C3%A4r_ligger_en_hund_begraven

  Gillad av 1 person

 • Erling

  Kan någon begripa hur miljontals människor, 37 % av Sveriges befolkning har förtroende för (S)vekpartiets ledare?

  Fullkomligt ofattbart för undertecknad!

  Gillad av 2 personer

  • SvenskMan77

   Enkelt….. bara lova invandrande parasiter(röstboskap) mer bidrag.

   Resterande vet jag inte hur dom är funtade…. troligen hjärntvätt genom ” unga örnar” i sin ungdom samt msm idag.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: