Personer från nio muslimska länder ska inte få bli danska medborgare


ISLAM. Nya Borgerliga, på danska: Nye Borgerlige, är ett danskt nationalistiskt och konservativt politiskt parti som grundades hösten 2015 av Pernille Vermund och Peter Seier Christensen. De använder sig av bokstavsbeteckningen D.

Partiet befinner sig politiskt i den nationalkonservativa rörelsen i Danmark och profilerar sig som ett mer invandringskritiskt alternativ än Dansk Folkeparti. Partiledaren Pernille Vermund satt tidigare i Helsingörs kommunfullmäktige och var folketingskandidat för Det Konservative Folkeparti. Partiet vill se ett danskt utträde ur EU. I förbindelse med flykting- och migrantkrisen 2015 markerade sig partiet som en anhängare av ett totalstopp för asylbehandling i Danmark.

Nu föreslår Nye Borgerlige att inga personer som kommer från muslimska länder ska få dansk medborgarskap. Punkt slut. Anledningen är de muslimska värderingarna som inte är förenliga med de danska. I augusti 2018 föreslog partiet att troende muslimer skulle nekas medborgarskap men det utökas nu.

I en intervju med Berlingske förklarar Mette Thiesen vad hon menar när hon säger att ”ingen” från länder med muslimska värderingar ska kunna få medborgarskap. Hon gör klart att det inte ska finnas några undantag från regeln. Inte heller om du är kristen och kommer från ett land med övervägande muslimer. Danskt medborgarskap ska naturligtvis inte ges till invandrare och deras ättlingar som kommer från länders, där vi vet att invandrare och deras ättlingar långt oftare begår brott än danskar när de kommer hit.

Förbudet ska gälla dessa nio länder: Irak, Afghanistan, Iran, Marocko, Pakistan, Somalia, Libanon, Syrien och Turkiet.

-Pettersson tycker det verkar sympatiskt men ändå bättre är att införa invandringstopp från dessa länder och uppmuntra återvandring…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


6 responses to “Personer från nio muslimska länder ska inte få bli danska medborgare

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: