Den hemska sanningen om Sverige och Nordkorea


INSÄNDARE. Många människor jämför i dag Sverige med Nordkorea, på gott och ont. Och skillnaden kanske inte är så stor som många tror, kanske t.o.m. likheterna är fler än olikheterna? När det gäller det som är negativt i Nordkorea så är det knappt någon märkbar skillnad alls mellan länderna, men när det gäller det positiva så är det stora skillnader!

Nordkorea har som bekant ett mycket starkt försvar och en arme som är berett att försvara landet till varje pris! Seriösa och professionella soldater. Sveriges arme består av skränande homofilfjollor klädda som påskkärringar, gastar och skriker på gator och torg under ledning av en dekadent och fullständigt oduglig fjant som dessutom utsetts till ÖB. Sveriges försvar är ett skämt! Vad klarar dessa dessa dekadenta idioter av att försvara, inte ett piss! Dom är en belastning och en skam för landet!

En annan skillnad är att Nordkorea har en extremt låg brottslighet, medan Sverige har en extremt hög brottslighet. Båda länderna har åsiktsförbud och hyser politiska fångar! Censuren är i det närmaste total i både Nordkorea och Sverige!

Nordkorea har en genuint koreansk befolkning med 0 invandring. Sverige har en gränslös och ohämmad massinvandring som nu är bortom all rimlig kontroll. Och om bara ett par år är vi svenskar i minoritet i vårt eget land!

Polisen i Nordkorea skyddar den egna befolkningen, i Sverige är det som vanligt tvärt om. Här skyddar polisen dom utländska brottslingarna, men ger sig ohämmat på gamla människor som säger sanningen och jagar mopedister som kört 5 km. för fort eller gjort en rivstart med mopeden -förutsatt att dom är svenskar!

I Nordkorea får man fortfarande använda plastkassar och sugrör av plast, något som nu är förbjudet i Sverige. Plastkassar tillåts dock att användas med stor försiktighet om man betalar en straffavgift, men sugrör så brakar världen samman! Här i Sverige dikteras också numera miljöansvaret av ett skolskolkande och gravt hjärntvättat barn som av både myndigheter och fjoll-media har helgonförklarats!! Kejsarens nya kläder i svensk tappning!

Här i Sverige övervakas medborgarna med strategiskt placerade kameror, avlyssning av telefoner och internet, betalda samhällsspioner är placerade i hela landet, skolor, bibliotek, kommunkontor och tusen andra inrättningar. Vi övervakas och registreras också via media och banksystemet, via fartkameror och alla andra myndigheter och deras olagliga register! Nordkorea kommer inte ens i närheten av denna övervakning och olagliga spionverksamhet. Också här är Sverige världsmästare i att förfölja, kränka och terrorisera sitt eget folk.

-Jag har personligen blivit utsatt för dessa spioner som hänger i fönsterblecket, kikar in, tar foton och registrerar allt som rör sig!

Nordkoreanen är fullt medveten om att han/hon lever i en stenhård diktatur, här i Sverige är det fortfarande ett fåtal som förstår att också vi lever i en diktatur och i en diktatur som dessutom förnekar att dom är en diktatur. Som vanligt så ljuger och vilseför regimen i allt det som är väsentligt för oss svenskar.

Sverige brinner, tusentals bilar, bostäder, järnvägsstationer, anlagda skogsbränder och skolor står i brand. Ingen blir fälld och för det mesta finns inte ens några misstänkta trots att alla vet vilka förövarna är! Dom som ens viskar om vad dom sett, blir fällda för hatbrott och hets mot folkgrupp och allt vad det heter! Detta skulle naturligtvis aldrig hända i Nordkorea! Bränn ett kolapapper på gatan så får Du se vad som händer!

Men naturligtvis finns det skillnader mellan länderna, konstigt vore det annars. Men väldigt mycket är lika, kusligt lika, nästan som enäggstvillingar. Men en stor och mycket avgörande skillnad mellan länderna är att Nordkorea har framtiden framför sig medan Sverige nog med allra största sannolikhet har den bakom sig.

Janne


8 responses to “Den hemska sanningen om Sverige och Nordkorea

 • Allan Andersson

  Svenskarna är världens mest hjärntvättade folk, ett resultat av ett partis långvariga regeringsmakt. Ungarna indoktrineras ju redan på dagis..

  Gilla

 • grunehetgrot

  Och Nordkorea har en klart mycket bättre ledning än Sverige. Sverige har ju jordens i särklass sämsta parlament.

  Gillad av 1 person

 • Br

  Mycket bra artikel!!

  Gilla

 • eugenecork


  tjusigt Janne…en av de bästa inläggen iaf denna månad, kanske fler?…Tänkt försöka mig på en liknade jämförelse N.Korea – Sverige, behövs inte nu…folket janne, folket i respektive länder glömmer du…Svenskar är inte bara Blåögda, de är oxå snedögda precis som Koreakineserna Hjärndöda korkskallar utan minsta insikt i hur verkligheten utanför våra gränser funkar…vi har haft det för bra i 200 år, där de första 100 år så stod allt still, sedan dess har naiviteten eskalerat te max sista trettio åren…så i dagsläget betraktas Svenskar som jordens i särklass mest stupida och korkskalliga folk som trampat omkring på denna planet
  …detta stämmer tyvärr, finns längre ingen rim el reson i hur
  80% av vårt folk har ställt till det, för oss och sig själva …detta kommer så småningom att straffa oss hårt

  Gilla

 • Fred

  NORD OCH SYDSVERIGE

  Om det var något land i världen som skulle ha en ambassad i Nordkorea så var det såklart Sverige. Och det är inte så konstigt. Vi har samma typ av nyhetsförmedling, samma ”liten hund som skäller” attityd, samma förhållande till grannen i söder och drönarmedborgare.

  Vi är så lika att vi borde bilda en allians. Strunta i Norge och Danmark där skillnaderna är alldeles för stora. Vi får satsa på Nordkorea och bilda ett Nord och Sydsverige. Borde gå hur smidigt som helst. Nytt mode för söderhipsters, starkt försvar som skulle skaka Danmark och äta Bi Bim Bap.

  Äntligen, äntligen. Efter 70 år av smygkommunism får vi the real deal. Då kanske det äntligen skulle bli tyst på Twitter, saxofonblåsare och gråtgnällande partiledare. SVT och Opinion Live behöver inte låtsas längre och Bonnier behöver bara ge ut en bok. 68 – vänstern kan gräva fram sina gamla kepsar med stjärna och kliva ut från TV och radiohuset. Och alla dessa åsiktspoliser, kanske kan de få ha uniform, vilken lycka.

  Personligen tror jag inte på kommunism eller diktatur. Men efter att i åratal försöka hålla emot och hela tiden bli ”the bad guy” på bekostnad av att andra ska få vara ”the good hens” samtidigt som alla innerst inne förstår att jag har rätt så har jag lust att säga OK, kör på så får vi se hur bra det blir –

  ÖPPNA GRÄNSERNA, eh, just i det här fallet blir det nog STÄNG GRÄNSERNA!

  ALLT TILL ALLA!, eh, just i det här fallet blir det ALLT TILL STATEN!

  Det är inte sjysst att kalla ett folk drönarmedborgare. Jag har full förståelse för hur det måste ha varit, att i årtionden utsättas för propaganda, blint lita på staten, psykotiska nyhetssändningar, hysteriska massmöten och parader. Detsamma gäller nog för Nordkorea.

  Gillad av 1 person

 • Weronica Selby

  Janne du ar helt underbar tusen tack du har sa ratt

  Gilla

 • Tore

  Den stora skillnaden är brottsligheten från utbölingar söder om Skåne.
  På så sätt är nord Korea en bättre plats att leva på.
  Jag byter gärna bort bilen, sommarstugan för att få tillbaka det Sverige vi hade innan vi gav makten till feminister och idioter.

  Gillad av 1 person

  • Janne

   Ja, vad är det som är viktigast här i livet -förutom en god hälsa förstås!
   Man måste kunna leva i trygghet utan rädsla för att bli våldtagen, rånad, misshandlad eller mördad.
   Och man måste kunna lita på våra myndigheter, polisen, domstolar och folkvalda politiker, dom är våra tjänare inte våra herrar! Det är vi som betalar deras lön, det är oss dom lever på.
   Det var mycket som var bättre förr, faktiskt det mesta, i dag är det mesta åt helvete!
   Janne

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: