Arbetar Özz Nujen gratis?


SKATTER. Ny resurs i Emmaboda bjuder in till en kostnadsfri föreläsning med Özz Nûjen onsdagen den 4 september klockan 15.00-16.00 i Emmaboda Folkets Hus, skriver Emmaboda kommun på sin hemsida och twitter

-Pettersson undrar om nationalisten och bergsturken Loran Özz Ceko Nûjen, ursprungligen Özgür Gegin har börjat arbeta gratis eller vem som betalar den kostnadsfria föreläsningen. Det kan väl inte vara Emmabodas skattebetalare som står för detta?

Totalt har Nujen Media Aktiebolag betalat in 2.219 KSEK i skatt de senaste fem åren vilket ger plats 6.193 av 128.728 aktiebolag i kommunen och plats 22 061 av Sveriges 590 760 aktiebolag.

Nujen Media Aktiebolag har en tillväxt på -34,8 % jämfört med föregående år. Vinstmarginalen för Nujen Media Aktiebolag ligger på 20,1 % och placerar bolaget på plats 119 781 i Sverige av 590.760 aktiebolag och i kommunen på plats 26.387 av 128.728 aktiebolag. Det är 11,4 % av aktiebolagen i Stockholms kommun som har högre vinst per anställd än Nujen Media Aktiebolag, motsvarande siffra för Sverige är 8,8 %.

Omsättning 2017 3.788 KSEK (-34,8 % mot föregående år)
Rörelseresultat 775 KSEK (-72,2 % mot föregående år)
Inbetald skatt 222 KSEK
Inbetald skatt 5 år 2.219 KSEK

-Pettersson saknar bokslutet för 2018 men Özz kanske har fått uppskov?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Om Özz Nujen på bloggen…

 


17 responses to “Arbetar Özz Nujen gratis?

 • Tony

  Ja enfald är förknippat med Bergsturken Özz Nyjen.
  Hur var det nu Özz, har du betalt in skatt för
  terroristen akilov ännu? Du vet väl att Svartjobb är förbjudit
  även för sådana som dig?

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  SJUKT !
  Att bjuda in och gå och lyssna på en person (som sägs) ha lejt (för byggnadsarbeten) en terrorist som mördade i Sverige och (som sägs) försett terroristen med pengar för det svartarbetet (som sägs) byggnadsarbete terroristen utförde.

  Vad är nästa steg … är det att gå och lyssna på nån som bidragit till pedofiliverksamhet och har våldtagit/torterat små barn !?

  FY FAN för dessa som bidrar och går och lyssnar på denne….

  💐 till de som utsätts för terrorism.

  😡😡😡 till de som bidrar direkt eller indirekt till att terrorister har råd att terrorisera Sverige och övriga världen !!!

  Gilla

 • Maja

  Özz, Sveriges blivande kung har även skrivit en bok om Nujens som statsminister,och Khaveri är statsministerkandidat nummer två. Stora förhoppningar, men allting är möjligt i landet Sverige.
  Akilov till försvarsminister.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Sossarnas ryggdunkarklubb har talat igen, dom tycker väl synd om terroristfinansiären för att han har lite dåligt med uppdrag. För hur det än är har han betalat svart åt en terrorist, men det törs inte våran MSM ta i tång ens

  Gilla

 • ossie

  Skulle inte gå och höra honom om jag fick betalt. Kanske som Palme en gång när han hade hållit ett föredrag fick frågan om han inte ville ha betalt. Betala för vad ni tycker det är värt sade Palme. Ja men nåt ska du väl ha blev svaret.

  Gilla

 • Pigge

  lite off-topic
  Efter en helt sanslös hyllningsartikel – helt utan en enda på allvar granskande fråga – om denne Özz Nûjen i Svenska Dagbladet för nåt halvår sedan sa jag upp min prenumeration på det bladet.

  Gilla

 • ruben

  Om kommunen betalar, ska kommunen redovisa det för kommuninvånarna. Att tala om sin kommun, som en versionsuppgradering till 2.0 är inte hederligt. Endast skattesänkningar och samtidigt höjd service skulle förmodligen vara en versionshöjning. Slagorden ”mångfald eller enfald” är manipulativt och oförskämd underskattning av kommuninvånarna med uppmaningen: ”Ni ska köpa mångfald”. Mångfald menas att kommunerna ska ta emot främmande människor utan anknytning till Sverige, hålla dem med fri skola, vård, bostad och villkorslös försörjning på obestämd tid. Det är inte mångfald. Att påtvinga sina skattebetalare den extra kostnaden i framtiden blir ond enfald av stat och kommuner. Malmö med sina 5,5 miljarder konkurs varje år är ett typexempel på den onda enfalden.

  Gilla

 • Tore

  Mångfald=gruppvåldtäkt

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Är han kvar i landet,??Jag trodde att han är i Kurdistan och anslutit till peshmerga .

  Gilla

 • age

  Vi har sekten i Vårt Fosterland!
  Vi BJUDER sekten på vår välfärd!
  Sekten har stridsledningscentraler
  i Vårt Fosterland! (Drottninggatan ? ? )

  Gilla

 • turrim

  Onsdagen den 4 september kl 15 – 16 så arbetar väl alla Emmabodabor i arbetsför ålder eller går i skolan. År det en pensionärsträff?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  När en enfaldig ska prata om mångfald. Så blir det inte bra.

  Inget man ska behöva betala för. Därför det är kostnadsfritt för besökaren.

  När en propaganda säljande försäljare, av enfaldiga tjänster, talar. Ska man se upp. Både de som bokar och ev. åhörare.

  Varför bokar man inte för en debatt? Då med någon som kan gå i polemik med Özz Nujen.

  Det är riktig mångfald, i tyckande och åsikter. Som ger åhörarna mer av allt och man kan då, även värdera utifrån ett större perspektiv.

  Gilla

 • SVENSK

  Indirekt kattefinansierad smörja. Vem icke-hjärntvättad går och lyssnar på något dylikt? Jag skulle inte gå ens om jag fick 10 000, om ens då, för jag är ingen landsförrädare!

  Gilla

 • rune

  ” …arbeta gratis eller vem som betalar den kostnadsfria föreläsningen. Det kan väl inte vara Emmabodas skattebetalare som står för detta?”

  ÖZZ: Nej, nej min svåger betalar. 🤑

  Gilla

 • ståfräs

  Egentligen borde alla PK idioter tvingas lyssna på hans föredrag 24/7, så får dom njuta av mångkulturen dom älskar mer än sina egna nära o kära

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: