Det går ett spår av blod genom Sverige


BROTTSLIGHET. 70-årige Gert-Inge Bertinsson försvann i Markaryd och efter två veckor hittades han mördad. Polisen tror att de misstänkta mördarna stal Gert-Inges bil, en Volvo XC 90. 

Foto: Pixabay

Några dagar efter Gert-Inges försvinnande försvann Olle, 80, i Malå och nu efterlyser polisen i Västerbotten en likadan Volvo i sökandet efter mannen. Två ukrainska medborgare är efterlysta som misstänkta för mordet på Gert-Inge, men dem ser vi inga bilder på däremot bilder på bilen. Borde det inte vara rimligt att efterlysa de två ukrainarna med signalement och bilder om det finns? 

I Östersund har en man från Kazakstan häktas misstänkt för att ha tänkt begå terrorbrott. Mannen hade tidigare avvisats från Sverige.

I Eksjö försökte Salim Mustafa mörda en kvinna och hennes två barn. Mustafa skulle inte vara i landet.

Abdirashid Abdalle döms till livstid för mord på exfrun med 60 knivhugg och mordförsök på dottern

Äldre par utsätts för stenkastning av somalier i Gnosjö: Vi är helt hjälplösa, polis och myndigheter gör inget.

Efterlysta ”svenskar” hos Interpol. 

-Pettersson slutar där men det finns tusentals exempel på bloggen och det går ett blodspår över hela landet över våra inkompetenta politikers migrationspolitik. I många fall har inte grova brottslingar utvisats eftersom de kan bli illa behandlade hemma. Istället råkar svenskar illa ut.

Ja, ja, jag vet att svenskar också begår brott men det är ingen anledning till att vi ska fylla på med mängder av kriminella från andra länder…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Det går ett spår av blod genom Sverige

 • Tony

  Allt djävla tänkbart slödder från hela världen har fri väg
  in i Sverige, det verkar vara ett av Sossarnas argument
  för att Svensken ska skrämmas till underkastelse för
  att kunna överlämna landet till Muslimerna, därför
  låter man alla vidriga brott passera genom att man
  snöpt polisen på att lämna ut uppgifter över dessa as!

  Gillad av 1 person

 • Stenbock

  http://www.pi-news.net/2019/08/stefan-schubert-eine-million-straftaten-durch-moslems-in-vier-jahren/
  I länken ovan från PI finns bevís för vad Merkels invandring betytt i Tyskland,de sista fyra åren.
  En polis som fått nog av daltandet med ”nya befolkningen”,slutade sin tjänst p.g.a. den rättslöshet som numera råder i hans land.
  Istället skrev han en bok om det dagliga jobbet för sin kamrater inom polisen. Här framgår den otacksamhet,som de dagligen utsättes för av rättsväsendet.
  I boken framgår också att dryga miljonen brott utförts i Tyskland,av dessa förtrupper av Islamister och dylika äventyrare.
  Här avslöjas också hur PK-pressen avstår att rapportera eller i svårare fall skriver om händelseförloppet,för att inte avskräcka sina kvarvarande läsare.
  M.a.o. ett land som genom denna propagandapress,föres bak ljus kring dagsläget.Någon som känner igen systemet från närmre håll ?

  Gillad av 1 person

 • Conny Lundberg

  Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
  Vi som folk, mördas och våldtas en efter en medan de styrande helt oberört går vidare sjungandes sånger om det lyckade mångkulturella experimentet!

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Vi som folk, mördas och våldtas en efter en medan de styrande helt oberört går vidare sjungandes sånger om det lyckade mångkulturella experimentet!

  Gilla

 • ruben

  Sverige byggs medvetet om till vad, som kan likna en stor rövarkula livligt påhejade av PK-media.

  Gillad av 1 person

 • NALLEN

  Darte vad kul för dig att integrationen gå så bra i lilla trosan, men då bara måste jag bjuda in dig att BESÖKA mig i Rinkeby för där har integrationen också gått lika bra som i Trosa. När du är här så ska jag ta med dig ut på en liten nattvandring i den centrala delen i Rinkeby, åå vad jag se fram emot dit besök. 😁😁

  Gilla

 • SVENSK

  Troligen är det inga Vita Ukrainare, därför publiceras inga bilder!

  Gilla

 • JEX

  Men varför är fångvårdsanstalterna fyllda till 90% av folk från utlandet.Där en del som är dömda för mord,inte förstår varför dom sitter inne,för där dom kommer ifrån är det ok att mörda.Jag känner folk som jobbar där som säger detta. Jag är inte rasist utan realist som ser den riktiga verkligheten som händer idag i Sverige.

  Gillad av 1 person

  • Roland Salomonsson

   Du formulerar antagligen fel!
   De förstår inte varför de sitter inne för mord eller annat våld, då det i deras kultur är helt OK att mörda/slå på folk ur ”underlägsna” (rättslösa) kulturer (t ex etniska svenskar).

   Gillad av 1 person

 • Stenbock

  Det märkliga Pettersson i hela historien är,att det är precis likadant i de länder inom EU,som jag (nästan) dagligen ögnar över i pressen.
  Sker något straffbart är det med största sannolikhet en ”stackars flykting”, som utfört brottet.Skulle kunna,(som du skriver)fylla bloggen med bilder i mina kommentarer,kring de mest underliga brotten.
  I går t.ex. gjorde säkerhetschecken vid flygplatsen Tegel,ett märkligt fynd hos en 45-årig turkiska.Denna kvinna sökte resa ut med en koffert,och sina kläder fyllda med Euro-sedlar.
  Dessa stora summor som hittades av en ren tillfällighet,skulle stamma från de nesliga brotten mot äldre inhemska,som lurats med det s,k, telefontrixet…
  På samma sida i BZ läster jag om två araber som mördade sin bror,för att denna begått en blodsynd,mot en av deras systrar !!! Samma mönster vid rättegångarna som i Abzurdien. De två anklagade nomaderna gråtes det tårar över.Ja den ene får t.o.m. gå fri ute bland de sina,i väntan på en som vanligt frikännande dom.

  Gillad av 2 personer

 • Tore

  Resten av världen ser men inte 82:an papskalle. blundar för sanningen.
  Enklast så för då behöver man inte obehagliga situationer där man måste säga vad man egentligen tycker och tänker.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Naturligtvis är det moderaten Hanif Balis fel. Att migrationspolitiken inte fungerar.

  Det är ju vad Expressen vill belysa och påstå. Genom att pressa vissa moderata politiker att uttrycka sig kritiskt mot Hanif.. Så att han ”svartmålas” och avskärmas mer från sin roll inom moderaterna.

  Fast Expressens agenda, är ju i grund och botten, att få tyst på människor, som inte följer deras agenda eller springer deras ärenden.

  Hanif Bali behövs verkligen för det fria ordets skull, inom den svenska politiken och samhällsdebatten.. Det inser nog även de förnuftigas skara, inom moderaterna.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: