Det finns vård och vård


SJUKVÅRD. En krigszon. Kaos. Kris. Personal och patienter larmar om att sommarsituationen på sjukhusen varit värre än vanligt. Cancersjuke Roger Gustafsson, 72, fick ligga 30 timmar på Akademiska sjukhusets akutmottagning. Tre dagar senare avled han. – Det är ett hån mot honom och ett hån mot mig. Han fick inte ett värdigt slut, säger änkan Eva Gustafsson, till Expressen

Teodor Koistinen twittrar några sanningar: 

 • Det finns länder där ingen får vård
 • Det finns länder där bara de som betalar får vård
 • och så finns det Sverige, där de som betalar inte får vård. Tämligen världsunikt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Det finns vård och vård

 • Tony

  Ja Annika Strandhäll är inte på skämt, hon finns på
  riktigt tyvärr

  Gilla

 • grunehetgrot

  Men snälla människa, Roger är väl Svensk?
  Som Svensk har man ingen rätt till sjukvård i Sverige.

  Gilla

 • Bosse S

  Betalande får ingen vård, men en del ickebetalande får vård.
  I Sverige får man snabbt utan kötid högklassig sjukvård på bl.a. Sophiahemmet helt gratis om man är statsråd eller statsminister.
  Är inte säker på att detsamma gäller övriga riksdagsledamöter, men troligt är att dessa har någon sorts gräddfil de också.

  Gilla

  • Maja

   Det går bra att skriva Egen Remiss och ansöka om vård i Sophiahemmet .jag har gjort det , sparar ett besök på Vårdcentralen och kommer till den doktorn jag önskar.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  De mångkulturella Sverigeräddarna går först !
  Skillnad på äkta svenskar och icke äkta svenskar i landet Sverige som alltid värnar om människors lika värde.
  Patetiskt !!!!

  Gilla

 • Mikael Andersson

  Till ossie! Du vet inte hur rätt du har! Finns inte en svensk som går säker längre!! Särskilt inte tjejer och kvinnor! Enligt Miljöpartiet med fl. så har det alltid varit så här! Min enkla fråga är…HAR DET ALLTID VARIT SÅ HÄR! Jag är 55 bast, och jag minns betydligt bättre tider i sverige!

  Gilla

 • Bengt Andersson

  Till ossie! Du vet inte hur rätt du har! Finns inte en svensk som går säker längre; särskilt inte tjejer och kvinnor! Enligt Miljöpartiet med fl. så har det alltid varit så här! Min enkla fråga är…HAR DET ALLTID VARIT SÅ HÄR! Jag är 55 bast, och jag minns betydligt bättre tider i sverige!

  Gilla

 • Mikael Andersson

  Till ossie! Du vet inte hur rätt du har! Finns inte en svensk som går säker längre; särskilt inte tjejer och kvinnor! Enligt Miljöpartiet med fl. så har det alltid varit så här! Min enkla fråga är…HAR DET ALLTID VARIT SÅ HÄR! Jag är 55 bast, och jag minns betydligt bättre tider i sverige!

  Gilla

 • Bengt Andersson

  Ett land blir vad dess regering gör det till! Vi har Löfven o hans undersåtar! Vill man ta död på ett i grunden friskt land…Anställ Löfven!! Finns inte ett säkrare sätt!!!

  Gilla

 • Bengt Andersson

  En sak till i detta j-la land! Det finns för fasiken inte pengar till någonting längre!!! Kvinnor får ju inte ens föda barn längre i lugn och ro! Hade nog sett annorlunda ut om det var männen som födde barn!

  Gilla

  • grunehetgrot

   Jodå, det finns hur många miljarder som helst.
   Det är bara det att dom finns hos den NYA Svenska statskassan INVANDRARVERKET och är öronmärkta för invandrare.

   Gilla

 • Bengt Andersson

  Tyvärr är detta normalläge i vårat jäkla land med skatter så vi gå på knäna!Vart tar våra skatter vägen? Svaret är enkelt…massinvandringen!

  Gilla

 • ossie

  Förfallet av sjukvården och välfärden går i rasande fart. Bevare oss väl för att bli sjuk och vårdbehövande. Snart bara dem som kan och vill betala för sig som får en värdig vård.

  Gilla

 • whatthefeng

  Hmmm…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: