Stäng

Varning

Filmen nedan innehåller våldsamma scener och egentligen borde den inte spridas, men…

…det vore nog intressant för alla att veta hur djurrättsaktivisterna reagerar på detta, eller är de alltför fullt upptagna med att sabotera jakttorn och hota bönder? Du ser filmen på egen risk.

24 reaktioner på “Varning

 1. Märkligt beteende. Vad är det de vill åstadkomma?
  Jag ser inget mänskligt i hur de behandlar detta djur.

  1. Känns som det lika gärna kunde vara en kvinna som de gruppvåldtog. Tänker mig att tillvägagångssättet är detsamma. En grupp för fram offret till en lämplig plats där de sedan ”beter sig”.

 2. En helt vanlig halalslakt. Vem är egentligen förvånad över vad dessa undermäniskor är kapabla till?

 3. Dom beter sig som en hyenaflock.Alltid anfalla flera tillsammans.Nu var det ett oskyldigt stackars djur som råkade ut för mordlystnaden,men kunde lika gärna ha varit en människa.Denna empatilöshet visar på grava störningar någonstans i maskineriet.Det här beteendet är definitivt inte friskt och uppvisar klara psykopatiska drag.

  1. Till och med svenska djurrättsaktivister är helgon i jämförelse med denna grupps beteende. Dock stödjer jag inte ”Djurens rätt” när de försöker stoppa hundar och hästar att medverka på cikus. Med högtalare skränade de sina slogans: ”Djur hör inte hemma på cirkus. Djur har inte kul. Cirkus är fängelse på hjul, Allt djurutnyttjande är plågeri.
   Djurrättsaktivisterna ska stoppa halalslakting, annars hör de hemma i fängelse där de kan ha kul.

 4. Men vad i helvete! Men vem blir förvånad när de handlar om dessa folkslag! Empati för andra levande saknas totalt! FY FAN !

 5. Tack för varningen, sånt djurplågeri kan jag inte titta på, och syltryggarna i olika djurrättsföreningar lyser med sin frånvaro givetvis när det handlar om religiöst djurplågeri….förbannade fega nötter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: