Sluta kröka rygg

Hanif Bali (M) uppmanar fler politiker att sluta kröka rygg för den islamism som får ett allt stabilare fotfäste i Sverige.

Bali menar att islamism och ortodox islam inte bygger på olyckshändelser, utan en mycket välorganiserad agenda med uppenbara syften.

“Det finns inte ett enda land där just ultrakonservativ Islam fått fotfäste och det inte urartat i förtryck”

Den som möjligen vill motbevisa Hanif Bali är i sin fulla rätt att göra det. Nämn ett land i världen där just denna gren av islam regerar som fungerar på ett sätt vi i den demokratiska delen av världen är vana vid.

Bali tar också upp en annan aspekt av frågan som bara bli allt tydligare i det svenska samhället. Han refererar till en debatt i Sveriges Radio där både Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin var rörande eniga om burkans vara eller inte vara i Sverige.

“Vi vill inte ha fler burkor i Sverige. Jag tycker inte att man i ett frihetligt land som Sverige ska behöva dölja sitt ansikte på det sättet”

Sade Reinfeldt och Sahlin delade hans ord. Sedan hände något. Den här debatten tilldrog sig i januari 2010 och vad som hände i september samma år vet ni alla. Sverigedemokraterna kom in i Riksdagen och plötsligt var all saklig debatt i migrationsfrågor som bortblåst och sakfrågan om ultrakonservativ islam lades i byrålådan just för att SD lyfte fram den i debatten. Resten är historia. Idag är sju av Riksdagens åtta partier mer intresserade av att tävla i ett avståndstagande från SD än att ta itu med de verkligt stora problemen, vilket just ultrakonservativ islam är.

“Någonstans på vägen har politiker förlorat modet och förmågan att stå rakryggade för de normer som ett gott samhälle bör bygga på. Att anklagelseakter om populism som du försöker med har varit en bidragande faktor är ett faktum”

Expressen

Hanif Bali (M) är en av de politiker som inte vajar för vinden när det blåser och som inte räds debatter i känsliga ämnen. Bali själv har invandrarbakgrund och kom till Sverige som ensamkommande. I.o.m. detta borde han vara hela det politiskt korrekta Sveriges kelgris, men så är inte fallet. Husblatte, rasist, svin, SD-wannabee är bara några av de tillmälen han fått utstå p.g.a. sin inställning i den känsliga migrationsfrågan, förutom alla mordhot och allt hat han fått och fortfarande får utstå.

När drevet från det politisk korrekta Sverige går igång har det ingen betydelse att du själv är invandrare eller dagligen möter den verklighet som de som drevar själva försöker undvika. Har du “fel” åsikt i migrationsfrågor är du på förhand dömd och hur detta faktum hjälper Sverige att komma på fötter igen har jag ingen svar på. Banne mig om regering, riksdag eller myndigheter har det heller.

Hanif Balis känslor för Fredrik Reinfeldt är synbart kyliga. Bali skriver i sin debattartikel att Reinfeldts “öppna hjärtan” var det som fick många moderater att lämna partiet. Vad som behövs för att rädda de kvarvarande och få de flyende att återvända är säkert en känslig fråga inom partiet. Varken Anna Kinberg-Batra eller Ulf Kristersson tillhör de moderata politiker som kan vända på skutan, så vem? Bali själv, Christian Sonesson eller möjligen Johan Forssell?

Debatten mellan Reinfeldt och Sahlin som Bali refererar till kan höras här.

18 thoughts on “Sluta kröka rygg

 1. Tack Bali..
  Du är en riktig man.
  Du måste bli partiledare.jag är så trött på alla Nickedockor.

 2. När Reinfeldt styrde ,var alla rädda för honom.
  Han är arrogant, spydig, hatisk, antipatisk har jag hört.
  Hans egen far har svårt för sin son.

 3. Rätt gissat!
  Vi kommer inte att rösta på M igen!
  Ett parti som tillåter en Alzheimers-störd
  person att vara ledare är inger parti.
  Det är en samling dumskallar!

  Förutom ”Öppna ERA hjärtan!” så skänkte
  Reinfelt och Borg bort vårt försvar för att visa hur duktiga de var på ekonomi.

  Nu tvingas vi köpa tillbaks, och bygga upp
  ett nytt försvar!

  Har Reinfelt sitt körkort kvar?
  Vid konstaterad Alzheimers ryker körkortet
  direkt!

 4. Lille Hanif har det inte lätt.Smockorna kommer från alla håll den saken är klar.Jag tycker att man bör skilja på sak och person.Hanifs kritik mot islam är välgrundad och väl värd att lyssna på.

  • Tycker inte synd om honom. Sticker han ut hakan så långt får man vara beredd på att någon slår den ur led.
   Han brukar dessutom rösta enligt partiledningen, minns inte en omröstning där, i avgörande läge, han röstat emot..
   Hans enda funktion är att vinna tillbaka de moderater som lämnade pga massinvandringen.

 5. Även om Hanif Bali verkar vettig har han ändå utnyttjat sverige. Han kom, kravlande över gränsen, som 4-åring. Beviljades flyktingstatus och fick ta hit sin familj.
  Hanif Bali var även oerhört tyst när Reinfeldt styrde, det var först när Reinfeldt avgått som kritiken mot flyktingpolitiken kom. Att kalla honom rakryggad är att ta i, snarare vindflöjel….

  • Jag har hört att Ingen käftar mot Tyrannen Reinfeldt.
   Detta av någon som har arbetat nära honom och tyckte att hans blick var läskig.
   Han kunde tysta vem som helst med sitt onda blick.

 6. Moderaterna är definitivt INTE att lita på. De bär en stor skuld till dagens kaos. De som ställt till kaoset kan ALDRIG vara en del av lösningen. Det säger sig själv

 7. Det finns bara 1 Parti kvar som har Sveriges och Svenskarnas bästa för ögonen.
  SD lever ju i koma och har inte längre en arbetslinje.
  Ena dag si andra så…
  Nu gäller för de kvarvarande, att värna om den livslånga försörjningen,
  vilket också innebär, att även den lata delen av invandrarna, får samma förmåner.

 8. Drygt 40 år försent !
  Nu lär vi tvättäkta svenskar få kröka rygg för Musse tack vare Hanif Balis parti Moderaterna och den övriga 7 klöverns sjuka och totalt okontrollerad massinvandring !
  Patetiskt att höra politiker från den landsförädiska och mångkulturälskande 7 klövern yppa ett negativt ord om sin egen och Sveriges massinvandring.
  Hanif Bali förresten, är det ett svenskt namn ?

 9. “Någonstans på vägen har politiker förlorat modet och förmågan att stå rakryggade….”

  Det blir inte lätt för dom att stå rakryggade då de verkar sakna ryggrad .

Kommentera