Nedskräpningen har ökat under senare år…

INVANDRING. Fyra återvinningsstationer i Malmö har stängts det senaste året på grund av nedskräpning. I dag, fredag, stänger en femte – i Oxie. – Vi får lägga en timme om dagen på att städa efter människor som inte slänger saker på rätt ställe. Det går inte i längden, säger Peter Kristiansson på Ekdahl Miljö, ett av de företag som driver stationen.

Problemet med nedskräpning har ökat på senare år, konstaterar Magnus Sandström, regionschef på FTI, Förpacknings- och tidningsinsamlingen som fortsätter – Jag vet inte vad det beror på. Det är inte bara på återvinningsstationenerna det skräpas ner. Det slängs skrot längs vägarna och överallt.

Läs vidare på SVT…

-Pettersson tycker Magnus Sandström är ynklig, självklart vet han att de som skräpar ned mest är de nya Malmöborna som kommer från en helt annan kultur…

Det kanske är lika bra att stänga hela Malmö.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Nedskräpningen har ökat under senare år…

 1. Ni har själva bjudit in slöddret, så här blir det när man inte har mer förstånd. Men för all del förbjud sugrör av plast, det gör nog susen för miljön..

 2. Det mkt gode PK idioten Magnus borde få sparken, eftersom han antagligen är den ende som inte vet varifrån skiten kommer och vilka som skräpar ner.

 3. Nja i “mitt Ghetto” har det pågått sedan början av seklet ! Numera har man anställt en stackars städare,som åker runt i de olika “återvinningshusen”, (tidigare soprum) och gör rent efter dem.Strax efter den stora invasionen 2014/15, gick det inte att gå in i lokalen utan man fick från dörren,söka träffa kärlen med soppåsen !
  Ute på allmänna gator/platser börjar det alltmer likna de orientaliska.Men detta får vi ju inte klaga på. Exoterna skall ju känna sig hemma i Abzurdien.


 4. …allt jävla avfall från Mel.Östern som andra
  länder skyr tar Steffe emot me varm hand
  å med löfte att göra brukligt igen…där det
  då hamna i närmsta gathörn i Malmoe

   • Det hjälper inte. Dom bryr sig inte ett dugg. Dom är som råttorna dom matar. Avel på avel o gratis mat hela dan.

    Betalt av svenskarna som försörjer dom.

 5. Alla sådana som han som spelar dumma tycker jag är
  det värsta. Hur ska man någonsin få ordning på dessa
  människor om man inte vågar ens att yttra om vilka det är,
  trots att dom vet precis? Hade man till exempel valt att
  bötfälla alla dom utlänningar som slänger fimpar precis
  där dom står, men tror inte ens dom vågar att påpeka
  att rökförbudet skärpts.

 6. Inget konstigt alls, då hela Malmö verkar innehålla enbart “sopor”.
  Vore ngt för Greta o andra Klimatvurmare, att städa framför egen dörr men det skiter ungarna i.

  • När svenskens skattepengar flytt utanför murarna skulle jag vilja se hur dom klarar sig… haha.

Kommentera