Stäng

4 reaktioner på “Muhammedan mot paradiset

 1. Vad säger Greta om luftföreningarna som muslimer förorsakar, inte rika vita män. Ska hon segla till Bagdad och tala dem tillrätta?

 2. Bilderna är en kopia av vad som hände i Lanskrona i går det är säkert samma folkgrupp som står för bägge attentaterna dvs Stefan o Fredrik
  importen………

 3. Vårt ledande parti, socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA,
  har ett kontrakt med sekten sedan 1999, som säger att S ska bidra till
  att Sverige blir ett islamiskt land!

  Vi har sekten i Vårt Fosterland!
  Vi bjuder sekten på vår välfärd!
  Vi låter sekten ha stridsledningscentraler i Vårt Fosterland!

  Vill vi ha det så?

 4. PK-stollar, och annat vänster pack, ropar och skriker att det är Trumps fel att det skjuts i USA, och att alla dåden utförs av vita heterosexuella högerextrema män, viket är som vanligt när det gäller vänster muppar, helt fel !
  ( Bara en idiot går på denna sjuka smörja som vänster dårar bedriver.)

  Sen att islamister ( de som följer islams sjuka ideologi ) skjuter, spränger, våldtar, torterar, utövar pedofili, och behandlar kvinnor som skräp…det talar de vänstervridna inget om !

  De vänster vridna fortsätter i samma anda, att göra världen till ett islamistiskt terrornäste, där sjuka brott blir en vardag, och kvinnor förnedras.
  Hur dum får man vara !?

  Kan inte lida nog för dessa som blir utsatta för denna sjuka terror som pågår ständigt i världen och många blundar för och förnekar…t.o.m Sveriges sk. ledare blundar och lossas som det regnar, när Sveriges trogna svenskar utsätts för brott.
  Hur sjukt får ett land styras ?

  💐 till alla utsatta !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: