Man skjuten i Malmö

BROTTSLIGHET. En man har hittats skadad efter flera larm om höga smällar i Vendelsfridsparken i Malmö, skriver polisen på sin hemsida. Mannen har förts till sjukhus. Platsen har spärrats av och förhör med vittnen har påbörjats.

-Pettersson säger att det nya Sverige är inte långtråkigt…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Man skjuten i Malmö

  1. Dags att skriva ut datumet och vilken skjutning den dagen. Jag har svårt att hänga med nu. Alldeles för mycket att memorera…

  2. 90% av polisens tid går åt till importerad brottslighet,
    Skrämmande, men helt logiskt i ett land styrt av idioter!

  3. Nu börjar det blir galet, det går inte många minuter /timmar mellan, skjutningar, sprängningar, våldtäkter och annat(personrån, knivattacker). Riksdagen borde kanske inkallas för en extra session och diskutera åtgärder, Vad gör regeringen? Landet närmar sig nu fort status failed state och våra folkvalda pekar hellre finger åt andra länder, vilket är ett känt knep bland diktaturer och stater som tappat kontrollen över sitt territorium. Hur långt skall det gå innan man föredrar att ett annat land tar över förvaltningen av vårt land?

  4. Att sånt kan hända i Sverige..
    Och just. I malmö.
    Löfven förklara för oss som jobbar och sliter varje dag.

Kommentera