Syriska Amer och afghanska Mohammad åtalas för misshandel i Kil


BROTTSLIGHET. Nu åtalas de två asylsökande ungdomarna Amer och Mohammad för att de i början på maj misshandlade en svensk förare av en A-traktor, som ofta kallas EPA-traktor. 

De två åtalade är

 • Amer, född 2003, medborgare i Syrien
 • Mohammad, född 2003, medborgare i Afghanistan, tolkbehov på persiska/farsi

Målsägande är Sylvester och Anton från Kil, Värmland.

INLEDNING/HÄDELSE: Patrull 22-9200 bestående av Insp. Peter Olsson och Pa. Tobias Löfdahl beordras till Storgatan i Kil med anledning av en misshandel. Det har skett en sammandrabbning mellan flera parter av okänd anledning. När patrullen ankommer till platsen möts vi av flertalet personer. Det är en konstellation av flertalet både ungdomar och föräldrar.

BROTT: Misshandel genom att Amer utdelat flertalet knytnävsslag och sparkar mot målsägandens huvud och kropp så att smärta uppstått. Samt strypt målsäganden så att han haft svårt att andas och ändrat färg i ansiktet.

Olaga hot genom att Amer hotar att slå vittnet Anton om han inte släpper Sylvester när Anton håller i Sylvester för att skydda honom mot att motta mer våld av Amer under den pågående misshandeln. Ringa misshandel genom att Mohammad utdelat ett slag med öppen hand mot målsägandens huvud.

SKADOR: Målsäganden avförs med ambulans med oklart skadeläge.

ÖVRIGT: De båda misstänkta grips på platsen klockan 20:05 efter beslut av pa Tobias Löfdahl.

Aftonbladet skriver om händelsen, där åklagaren talar om konflikt mellan två ”grupperingar”, rasistiska kommentarer och att det är bådas fel så utvisning är inte att tänka på.

-Pettersson säger att det var i Kil som Ingrid Guldbrandsson mördades av en afghan som hon försökte hjälpa, så ansvaret vilar tungt på dem som lurat folk till bidragsparadiset.

Amer håller ett grepp runt Sylvesters hals medan Muhammad filmar. Amer tvingade även Sylvester att säga att han var bög medan de filmade. Foto: Polisen från filmen.

Amer sparkar Sylvester. Foto: Polisen från filmen.

TIDIGARE 2019-05-07. Ung kille med epa-traktor och sydstatsflagga blir misshandlad av två invandrare

BROTTSLIGHET. I Kil i Värmland visar de nya svenskarna vem som bestämmer i det nya landet. Misshandel skedde den 1 maj. En ung man misshandlades av två andra unga män, alla tre är i 16-årsåldern. Det hela startade med någon typ av konflikt mellan de inblandade och slutade med att den ena unge mannen blev misshandlad av de två andra.

Polisen var på platsen och de två som misshandlat den tredje blev frihetsberövade och förda till polisstationen för förhör. Efter förhöret beslutade åklagare att de båda frihetsberövade skulle släppas på fri fot men utredningen fortsätter mot de båda misstänkta personerna. Den aktuella filmen som florerar finns hos polisen och utredningen fortsätter alltså.

Polisen 

-Pettersson undrar vem som var fotograf och varför inte media är i uppror, det ser ut som hatbrott och hets mot folkgrupp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Syriska Amer och afghanska Mohammad åtalas för misshandel i Kil

 • Tony

  Dessa fega individer säger sig hata allt västerländskt,
  ändå går dom klädda från topp till tå med Västerländska
  märkeskläder, som andra betalat.

  Gilla

 • Realist

  Ungdomar som lagt ner ”hela sin ork” på att fixa en EPA och under den tiden lärt sig mycket om att reparera ett fordon, är dom inte ”värda mera än att bli kränkta” ???
  Om Amer och Mohammad är så ”avundsjuka och kränkta” så ser jag ett svårt kommunikations problem !!!
  Kan vara ett ”litet språk” problem ???
  Varför kan då inte Amer & Mohammad studera lite MERA av språket som talas av de som de känner sig så ”kränkta” av ???
  Skolan kan säkerligen hjälpa till med detta problem, eller ???

  Gilla

  • Reinhard

   Det handlar inte om kränkning, ta reda på vad det betyder. Epa-killen blev misshandlad. Det finns inga förmildrande omständigheter. Invandrarkillen kommer dömas. Men tror vi att de helt plötsligt gav sig på dem eller kan det ha föregåtts av att de blivande läkarna i epan gapade något nedsättande åt de två blivande civilingenjörerna?

   Gilla

 • ruben

  Det tycks vara samhällsarkitekternas nya byggstenar vi ser demonstrera sitt hat och våldsbenägenhet mot svenskar. Kan någon förklara vad de gör i Sverige. Vem förstår inte att konflikter och krig uppstår där sådana individer bor och verkar.

  Gilla

 • Tony

  Varför åtala dessa två vidriga fanskap? Enkel biljett hem
  med förbud att någonsin återvända..

  Gilla

 • ossie

  Ynkligt att dylika rötägg får stanna här. Men svetsarn och rödskrikan vädrar ju nya röster från sånt här trash.

  Gilla

 • ponnsan62

  Utvisning är det enda rätta..

  Gilla

 • Cinna

  De åtalade hävdar ”rasistiska” kommentarer, vilket vittnen motsäger. Jag betvivlar rasistiska kommentarer, men även om ngt hade sagts, står det INTE i proportion till eller rättfärdigar till att misshandel!

  Vore skandal om de frias pga av att de påstår det och det är en direkt inbjudan till att fortsätta misshandla, kanske ffa svenskar.

  Gilla

  • Cinna

   Enligt målsägande lär de åtalade sagt att ”de varit för snälla mot svenskar”.

   -Det rasistiska uttalandet visar på vilken attityd de har till svenskar!
   Låter som om dessa herrar ser sig som erövrare! Frias de bara de, kommer vi se fler och grövre sådana här rasistiska dåd, riktade mot svenskar, är jag rädd.

   Gilla

 • Gen(m)us

  Hahahahahamer och MOhahahahahammad är modiga.

  Gilla

  • Tony

   Ja Mohammed är modig så länge dom är flera mot en, annars skiter han på sig, i dom fall där en muslim dyker upp ensam
   och är stimmig är ifall han har vapen med sig, utan vapen o ensam skiter dom på sig.

   Gilla

   • Reinhard

    Är de inte två mot två? Tycker de verkar jämnstora också. Konstigt att epa-killarna inte ens försöker försvara sig.
    Ännu konstigare är att mina tidigare inlägg är borta. Är det så man ska föra en saklig debatt Pettersson? Censurera de som ifrågasätter och inte håller med om allt i din propaganda? Ynkligt.

    Gilla

 • Arne Kjellberg

  …..och ASAP satt häktad en månad, medans ”pensionsräddarna” ev får några timmars samhällstjänst. Skicka hem dom med stämpeln ”Return to sender”…..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: