SwebbTV tillbaka på Youtube och en hälsning till Morgan och Stefan


YTTRANDEFRIHET. Grattis, Swebbtv! Det är glädjande att ni är tillbaka på Youtube. Det var i fredags som Youtube valde att stänga ner den populära alternativa mediekanalen SwebbTV, eller Svensk Webbtelevision.

Micke Willgert på SwebbTV: Kära Swebbtv-tittare, idag har vi till vår glädje noterat att Youtube har beslutat att aktivera vårt konto igen och att kanalen nu har kommit igång!

Vi tror att det är en följd av ert och alla alternativa kanalers engagemang för att inte tillåta denna form av övergrepp. Därför vill vi återigen tacka för det stöd och och den omtanke vi har fått under dessa dagar.

Avbrottet har visat hur sårbara vi är och hur viktigt det är att att utforska alternativa lösningar, där vi inte är i händerna på olika intressen.

Därför kommer arbetet för att finna alternativ fortsätta. En positiv sak i sammanhanget är att vi har fått så många bevis på hur viktigt detta arbete är och vår målsättning är nu att vi ska skala upp det ytterligare. Återigen tack för ert stöd! Mvh Mikael och Swebbtvteamet

Lars Bern: Indicierna pekar på regeringscensur! – anthropocene https://jmm.nu/indicierna-pekar-pa-re…

Youtube censurerar Ingrid&Maria: https://www.ingridochmaria.se/2019/08… Inrikesminister Anders Ygeman och den regering han ingår i vill öka förföljelserna mot svenska folket.

Regeringen låter migranter från tredje världen välla in i Sverige för att underminera den tidigare etniska homogeniteten och söndra nationalstaten. Att slå sönder vår nation är en del av en politik som har bedrivits i minst 30 år. Den kommer inte att upphöra förrän den siste svensken ligger sönderslagen i en rännsten och blöder till döds (2016-11-24).

Youtube påstod att kanalen spred hat men förklarade inte närmare vad som åsyftades. På onsdagen öppnades kanalen upp igen, och alla filmer fungerar.

-Pettersson gratulerar Swebbtv men vill samtidigt påminna om att Petterssons är avstängda från Facebook sedan 2017, fast det kanske inte är någon förlust…


12 responses to “SwebbTV tillbaka på Youtube och en hälsning till Morgan och Stefan

 • ruben

  Det är en märklig tid i Sverige nu. Det liknar krigstillstånd, som regeringen tycks ha tagit sikte mot. Undrar vad det är de vill dölja genom att späda på i det allmänna kaoset med vansinniga mängder anhöriginvandring från mena-länder. En invandringsmängd och bidragsgivande, som Sverige aldrig haft råd med. Dessutom obefintlig polisjakt på upploppsmän med bränder, sprängningar och enorm förstörelse. Samhället glider snart ner i det totala mörkret om ingen gör något i riksdagen. Vad är det, som händer egentligen?

  Gilla

 • Magnus Eriksson

  Dags att beställa en ny guillotine från Frankrike!

  Gilla

 • oysteinronnegmailcom

  Bra talat!!

  Gilla

 • Britt-Abdullah

  Står SD upp för vår yttrandefrihet ? För det är tyst som i graven från deras håll. Rätta mig om jag har fel…

  Gilla

  • Gunnar Karlsson

   Det verkar inte så, de jobbar hårt på att bli det åttonde partiet i sjuklövern. Det SD stod för och var för 5-10 år sedan hittar du numera hos AfS.

   //Gunnar

   Gilla

 • P-å

  Å va bra 😄 sanningens ord och ni kommer inte undan utan får stå till svara , hela bunten !

  Gilla

 • eugenecork

  gäller även Petterssonblogg.se, mest för att nå ut till rätt målgrupp, inte bara här där alla är frälsta…för att nå ut till Fjollornas Hemvist på Nätet…de som skyr facktan som pesten
  Inget fel här på WordPress.com tvärtom, men blivit lite som ett forum för inbördes beundran…ungefär som Kvällspressen är för denna grupp
  Ganska så svårt förstå Fejjans avoghet till det fria ordet!…typ en omyndigförklaring av alla deras anhängares förstånd…att de inte själva varken kan eller själva får bestämma vad som är rätt eller fel?

  Gilla

 • Genuspedagog

  Vilket jävla drag, killen på videon med en hälsning till fjantarna Morgan och Stefan, som dessutom är som dessutom är en retard, är det bästa jag sett.
  Den grabben är definitivt inte genuspedagog.
  Halleluja!

  Gilla

 • Bajen666

  Byt ut denna förbannade plattform bara en tidfråga innan nästa godtyckliga avstängning är ett faktum sanna mina ord.

  Jag tänker inte klicka mig in om jag absolut inte måste av nån anledning…musik finns på annat håll t ex.

  Gillad av 1 person

  • grunehetgrot

   Det låter bra hurru! Om man inte vill höra sanningen, eller inte begriper vad sanning är så tycker jag att du kan fortsätta att hålla dig till lögnerna som denna S.K. regering står för.
   En sak till. Sluta att skriva kommentarer i denna blogg för här är det sanning som gäller.

   Gilla

   • Krister K

    Du har tyvärr missuppfattat detta inlägget totalt! Han menar plattformen: Youtube.

    Gilla

  • Gunnar Karlsson

   När man ändock är i gång och byter plattform, släng då oxså ut Facebook och ersätt den med en politiskt stabil plattform som vänsterextremisterna på Google inte kan manipulera alternativt släcka ned.

   //Gunnar

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: