Man skottskadad i Malmö

BROTTSLIGHET. En skottskadad man som är i 30-årsåldern, kom till akuten i Malmö i en personbil. Polisen har påbörjat en undersökning om mordförsökrunt 14-tiden i Nydala.

Polisen

-Pettersson konstaterar att det var den tredje skjutningen idag men på den ansvarige justitieminister Morgan Johanssons Twitter avhandlas inte läget i Sverige utan tidsbegränsade anställningar. Det kan ju tyda på att justitieministern gör sitt jobb men jag tvivlar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Man skottskadad i Malmö

  1. Hoppas inte det drar ut på tiden innan han avlider ty annars blir det en dyr historia en sängplats läkare och sjuksystrar är inte billigt.

    Kling & Klang borde anordna skjutövningar så dessa terrorister lär sig sikta och skjuta bättre…det här håller inte i längden.

Kommentera