Ryssen darrar av skräck

FÖRSVAR. Pettersson anser att militärt anställda liksom poliser och andra myndighetspersoner får göra vad de vill på sin fritid, men de ska inte hålla på och tramsa i uniform på politiska jippon. Det borde bli fem dar i buren för Sveriges Överbefälhavare Mikael Bydén och övriga uniformerade deltagare. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

35 thoughts on “Ryssen darrar av skräck

 1. Hur i hela helvete, vad ska vi göra för att få bort dessa mycket ödmjuka vänsterfolk. Hela Sverige har blivit som en stor våt vänsterkram.

 2. Jag kan inte förstå att man för fram dessa budskap i försvarsmakten,
  finns det inte viktigare saker att syssla med i det låtsasförsvar som Sverige omger sig med? Men det är en påminnelse om hur lågt mycket
  har sjunkit i landet när både försvarsmakt o Polis, som inte klarar av det
  jobb dom är ämnade för tramsar runt i urlöjliga demonstrationer.

 3. På Tv finns en reklamsnutt där en bög talar om för oss normala att vi måste skaffa fler barn. Det är U.N.H.C.R. som ligger bakom filmen.

 4. “Sund Värdegrund” att vara rent sjuk i huvudet och göra precis allt som den korrupta PK-cancern beordrar och ha precis noll i förtroende från vanliga människor?
  Få länder tvingar fattiga skattebetalare att betala enorma summor till de import-kriminella rasistapornas hemländer så som Sverige!
  Där avrättas homosexuella!
  Inga andra länder tvingar sina skattebetalare att betala pengar till Terror-organisationen Muslimska Brödraskapet!
  Medans Sveriges fattiga befolkning tvingas att betala beskyddarpengar till de Import-kriminella “Herrefolken”, rånas, våldtas och misshandlas, så jobbar dessa imbecilla kontorist-generaler med olika “PK-Manifestationer”….
  Stora delar av Sverige är ockuperade och dessa sjuka korrupta kontorist-generaler gör allt bara det inte har med försvar av landet att göra!
  De är som totalt viljellösa sprattelgubbar i händerna på skrupelfria landsförrädare!
  De lär få stå symbol för 100% oduglighet för lång tid!

 5. Dagens Islamistiska Sverige kan inte sjunka längre ner i dyn, landet är totalt förlorat på alla sätt !

  • Det ironiska är att samma människor som vill importera mer muslimer ofta är feminister, bögar, och flator. Vad tror de händer fem om/när islam helt tar över Sverige. Steningar, halshuggningar, och nackskott, efter medeltida tortyr. Hur korkade kan de vara?

 6. Det finns en absolut mening med att myndigheter med våldsmomopol tydligt markerar att man respekterar grundläggande värden som att få vara kär i vem man vill. Det handlar inte om politik utan snarare om legitimitet för nämnda myndigheter. Det är rimligt att försvara sånt i en demokrati. Det har inget i sig att göra med hur FM försvarar Sverige i händelse av krig eller hur polisiärt arbete bedrivs. Viktigare är att folk förstår att dessa myndigheter vilar på en sund värdegrund.

  • Vilken värdegrund är det? Barnpornografi? Sadism? Annat onaturligt sexuellt beteende. Alla som har kommit i kontakt med denna pseudokultur vet att den är väldigt mörk, fylld av missbrukande av människor och droger. Det är en mörk och pervers kultur som sprids vidare genom mer missbruk. Varför ska vi förvänta oss att statligt betalda ska stödja den på arbetstid, i uniform? Ungefär 3 % av befolkningen lever denna livstid, och vi låter dem paradera på gatorna som om det är normalt och något att vara stolt över. Sodom och Gomorra. Hur skulle det vara om vi firade någonting vackert och hälsosamt? Det är ett tecken på att vi närmar oss slutet på mänskligheten. Gud kan bara tolerera så mycket av denna perversa kultur där rätt är fel och fel är rätt. Kejsarens Nya Kläder av HC Andersen påminner om detta.

   • Vilken värdegrund? Den frågan är minst sagt berättigad!

    Och allas lika värde…..ha, ha, ha……

    En definition av “värdet” vore intressant. I min tolkning av vårt samhälle går det mesta ut på att rasera alla “värden”
    Ju förr desto bättre. Ju effektivare desto bättre.

    Till detta kopplas ordet grund. Jag hittar följande synonymer:

    föga djup, flat, tunn, låg, ytlig, flack, lättvindig, själlös

    Med precision en korrekt beskrivning!

    I nutida version är begreppet de facto ett träsk! En sumpmark.

    Däri har sans, förnuft och omdöme numer mött sin död!

  • Det är helt ointressant om män vill älska med män eller om kvinnor vill älska med kvinnor, men tillhör man dessa olika ap-sorter så har man också sagt ifrån sig rätten att ha barn, så dessa avarter av människor skall definitivt inte ha rätten att köpa barn alls.

 7. Ja poliserna kan transa i pride tåget på sin fritid utan uniform.de förlöjligar en hel polis kår i Sverige.

 8. jag har skrivit till FM och Polisen ang Pride och uniformer, poliser har rätt att gå i uniform på ledig tid endast i pridetåg,,, så alla tågs lika värde gäller inte,,, man kan inte gå i soseståg eller NMR tåg i polisuniform. FM med den mest korkade tårtannonskampnj har ännu inte svarat, annonsen med at det är ok att vara pedofil så länge du älskar o lever med barnet och att FM skall försvara dig, grattis alla barnbrudar, getter och barn med perversa bröder o fäder.

 9. Man kan ju undra varför homosexualitet ska hyllas före heterosexualitet. De flesta är födda på grund av heterosexualitet.

  • Om alla blev HOMOSEXUELLA så föddes inga barn alls och då blev vi av med den idiotiska mänskligheten på ett par hundra år, det är mycket snabbare än vad MUSLIMERNA kan åstadkomma. Bra va!!!!

 10. Håller med Pettersson, polis, militär, brandkår mfl uniformsyrken ska inte gå i pride i uniform. Vad de gör på fritiden är deras ensak.

  Och sen, varför envisas vi med att kalla försvaret för just försvaret. Redan på 90 talet, vill minnas -96, bestämdes att man skulle omforma vårt försvar från just försvar av riket till internationella insatser. Försvaret skulle vårt hemvärn få sköta och dessa fick sen under 2000-talet byta namn till nationella skyddsstyrkorna. Hemvärnets numerär beräknades i slutet av 90-talet till ca 95.000 man (då var det i huvudsak just män. Kvinnorna var lottor, bilkårister blå stjärnor mm – även det viktiga funktioner). Då i slutet av 90 talet hade man för avsikt att hemvärnet skulle utökas till ca 125.000 man.
  Som alla vet slaktades försvaret. Först halverade sossarna det och sen halverade Reinfeldts regering det som fanns kvar. I samma takt självdog mycket av hemvärnet, då allt för många av dem som tidigare hade ställt upp för landet insåg det vansinniga i det som politikerna höll på med.
  Idag tror jag att man är någonstans mellan 20 – 25.000 man.

 11. lite kul är det ju att de kör med allas lika värde och sånt själva poängen med att ha ett försvar är ett vi och dom -tänk men va fan skicka ut lite fjollor till afganistan så de får panga lite med mer än med käften inklusive öbn så han får lite stridsvana

 12. Det är sorgligt. Så glad jag lämnade Sverige när jag gjorde. Tyvärr är alla mina släktingar i Sverige helt hjärntvättade och vägrar att läsa några alternativa nyheter. Sjuklövern älskar dem. Inget kritiskt tänkande.

 13. Sveriges Försvarsmakt en gång i tiden när Ryssen tydligen inte upplevdes som något direkt hot:

 14. Försvaret vill locka till sig nya rekryter och visst…transor, kvinnor som knappt vet vad en skiftnyckel och varför inte migranter från Syrien och andra länder där man vet hur vapen hanteras?

  • Frågan är dock vilka just dessa syrier kommer att vända vapnen mot om de beväpnas. De flesta är sannolikt här som fyende socialister, vilket samtidigt är islamister, vilket samtidigt innebär “rebeller”.

   F ö håller S (via UD) på att utbilda nästa generation rebeller mm i Libanon via ett särskilt “konsulat”. Finansierat med trixade SIDA-pengar.

 15. Visst är det pinsamt.
  Kriminella skrattar åt den svenska polisen. Utländska militärer skrattar åt den svenska. Bidragstörstande migranter skrattar åt Migrationsverket. EU:s toppolitiker skrattar i smyg åt den svenska regeringen.
  Hela jä**a världen skrattar snart åt Sverige.

  Men Sveriges feministiska regering är sk*tnöjda med vad de åstadkommer.

  • Visst är det bra med jämställdhet!
   Senast på stasi-tv
   -kvinnliga chefer rankas högre än manliga chefer.
   Det är inte så länge sen en undersökning gav resultatet
   Kvinnor vill ha en manlig chef i större utsträckning än en kvinnlig.

 16. Svenska försvaret har som första landet i världen en hbtq-handläggare inom försvaret.
  De du Igor smaka på de du.
  Sen är kasernerna hbtq-certifiserade
  Uni-sex uniformer
  Hur ska ryssen kunna inta Sverige?

 17. Planen är att när ryssen landstiger på Gotland så kommer de att mötas av genusutbildade soldater viftande med prideflaggan i ena handen och egentillverkade handhjärtan i den andra. De ryska trupperna skrattar omgående ihjäl sig på stranden och vips så har moraliska, humanistiska och feministiska stormakten segrat.

 18. Det känns tyvärr inte som att vi har något “riktigt” försvar längre… Har vi ens det? Kan man tänka sig att offra sitt liv i en kris-/krigssituation när man inte vet vad exakt man skulle kriga för?

  • Jag skulle aldrig offra mitt liv i ett krig. Det överlåter jag krigshetsarna och eliten som sponsrar krigen för att tjäna pengar.” Den som tar till svärd skall med svärd *förgås.”
   (*dö,dödas)

 19. Rent djävla patetiskt ! Alla andra länder i hela världen måste skratta och tro att Sverige är ett enda stort dårhus !!!!!

 20. Det finns kanske en plan med deltagandet,
  Ingen vill väl anfalla ett så fånigt land som Sverige,
  Det är ju som att slå en tjej.

  • Die Dummen Schweden, för i tiden trodde jag inte på det men nu efter mer än 40 år i landet måste jag erkänna det ligga nog mycke sanning i detta, tyvärr

Kommentera