En tragedi för svensk tennis och demokratin


RASISM. Det blir ingen Davis Cup-tennis i Båstad i september. Svenska Tennisförbundet har beslutat att förlägga matcherna mellan Sverige och Israel i Kungliga tennishallen i Stockholm i stället. Orsaken är att arrangören, utifrån polisens rekommendationer, bedömer att det är omöjligt att garantera säkerheten för spelarna i den skånska tennismetropolen, berättar den politiske chefredaktören Martin Tunström i Barometern

Båstad Tennis stadium.Foto: Wikipedia.

Det är alltså för krångligt och dyrt att några idrottsmän från Mellanösterns enda demokrati ska kunna spela tennis i en svensk småstad. Detta är oerhört.

Vänstextremister och människor med rötter i Mellanöstern styr alltså Svenska Tennisförbundets val av matcharena från Bjärehalvön och Båstad till Östermalm och Stockholm. Vad mer får dom styra?

-Pettersson säger att det är feghet, rasism och Israelhat och ännu ett bevis att muslimerna flyttar fram sina positioner medan SVT är helt tysta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


13 responses to “En tragedi för svensk tennis och demokratin

 • Leon le Bon

  Till Alla er ute, genom att säga dom, dem om en folk ras, alternativ en religion ÄR att vara rasist!! och beviset på att man är trångsyn. jag menar snälla Båstad, det är klar att Stockholm, Helsingborg, Malmö, Göteborg, also större samhälle har mera chans att attrahera en folkmassa svensk+ motståndare till en event som bara spelar sig en gång per År numera samt kanske kommer att spelas någon annanstans nästa år!!! Jag kan inte tro att internationella politik styr den beslut

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tragedi för svensk demokrati, vilken demokrati avses ?

  Gilla

 • robbcos

  låt Israel ta hand om svensk säkerhet med fria händer, inte bara under denna sportmatch utan hyr in dem hela tiden, brottsligheten skulle i stort sett försvinna och folk, tjejer, kvinnor o Rapp artister kan gå fria o lediga på gatan som i Tel Aviv. svensk polis kunde starta ny balettakademi, producera barnprogram och vara rastvakter på förskolor.

  Gilla

 • Tony

  Detta satans kommunistdrägg.

  Gilla

 • ruben

  Håller med om det. Det politiska misslyckandena ska alltid mörkas till varje pris. Myndigheterna litar inte på sina egna migranter. Skulle de ställa till rabalder och i värsta fall dödlig terror, kan ju invandrarkritikerna få rätt igen. Tycker någon med sinnena i behåll att invandrarpolitiken i Sverige är hållbar?

  Gilla

 • ponnsan62

  Fy fan. vika ner sig så.typiskt Svenskt.
  Nickedocklandet
  .jag spyr

  Gilla

 • Maya

  Säkerheten för tennisspelande Israeler kan inte garanteras i Båstad.Ja,tänk vad kan det bero på …………Man behöver ju inte var Albert Einstein för att begripa orsaken.
  .

  Gilla

 • Olof.p

  Vi ska döpa om SVT till medlöparmedia. Det var länge sedan dom granskade makten.

  Gilla

 • Macke

  Båstad 1975 när det skulle spelas Davis Cup – tennis
  mellan Sverige – Chile.
  Före matchen mellan Björn Borg och Patricio Cornejo.

  Gilla

 • Gringo

  Så blir de när man berikar ett land med tillräckligt många idioter.

  Gilla

 • ossie

  Kanske ändå är bäst att inte lägga matchen i Skåne där det ju vimlar av muslimer och annat kommunistdrägg som bara är ute efter att ställa till en massa jävelskap.
  PS Båstad kanske ligger i Halland ??

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: