Var är Mustafa? *uppdaterat

Expressen publicerar idag en artikel om afghanen från Iran, Mustafa Jafari, i vilken man tar upp några intressanta detaljer.

Petterssons tog i fredags upp fallet med den unga mannen från Afghanistan/Iran, den kriminellt belastade Mustafa Jafari och hans semesterresor till landet han flydde från.

Först ut var dock Hanif Bali (M) som publicerade detta på sitt twitterkonto. Frågorna och funderingarna som Bali ställer i dessa tweet borde intressera alla, inte minst de politiker och myndigheter som hanterar migration och integration.

Att döma av Expressens artikel är Mustafa Jafaris semesterresa till landet han flydde från helt obekant.

”Boende på HVB-hemmet säger att man inte sett till 19-åringen på en vecka”

”Expressen har sökt 19-åringen”

Med detta sagt kan vi konstatera att en ”hatblogg” som Petterssons och en ”omdiskuterad” riksdagspolitiker som Hanif Bali har mer kött på benen än ägarna till det HVB-hem som Jafari hållit till på och en av Sveriges största dagstidningar.

En liten ny och intressant uppgift får vi oss ändå till dels. På Jafari finns en tatuering på arabiska som experter på området kopplar till Iranstödd jihadism. Ha då i åtanke att oerhört många afghaner bott och levt många år i just Iran innan de ”flydde” till Sverige. Här finns det naturligtvis mycket för etablerade media att granska och ansvariga politiker att fundera över.

Nu sitter både journalister och politiker på het stoff och kan en gång för alla avslöja bluffen med alla de som flyr av skyddsskäl, men reser hem så fort de fått uppehållstillstånd. Jag lovar att den svenska tidning som först avslöjar bluffen kommer att läggas upp som startsida på både dator och mobil. Jag lovar också att det svenska parti som först lyfter upp bluffen och som på allvar tar itu med frågan, kommer att få min röst i valet 2022.

Expressen

Uppdaterat 2019-07-31

Då är det klarlagt att Mustafa Jafari var på semester i Iran. Mediebevakningen och den påstådda hotbilden gjorde att afghanen reste hem till Iran. Vad vi noterar är att individer som sökt asyl i Sverige p.g.a. diverse skyddsskäl kan resa obegränsat och obehindrat till de områden varifrån de ”flydde”. Vi tvingas genomlida en gigantisk bluff som möjliggörs av inkompetenta politiker och mediernas vilja att dölja all fakta som kan sätta svensk migrationspolitik i dålig dager.

 

19 thoughts on “Var är Mustafa? *uppdaterat

  1. Han kan väl för helvete inte ha skyddsskäl i det land han säger sig ha flytt ifrån på grund av att han känt sig hotad. Hade det varit så att han varit intressant för Iranska myndigheter så hade dom tagit honom så fort han kommit över gränsen. Ingen ska inbilla mig att ett svenskt skyddsskäl gäller i ett M.Ö land!

  2. Nu är jag arg (som en riktigt Svensk, skriver inlägg och knyter näven i brallan)varför i hel*ete ska jag betala en j*vla massa skatt för dessa när dom åker på semester till landet dom flytt.?

    Har kommit upp i den åldern att jag riskerar en infarkt eller hjärnblödning om jag fortsätter att läsa alternativmedia så som den utmärkta Petterssons blogg…ska jag gå i idé eller vad.?

  3. Landet man flyr från, är alltså ”skyddad ort”. Iran är tydligen tryggare än Sverige.

    Vi får väl se om Mustafa begär ”ersättning” för sin avbrutna semester i Iran.

    Att svensk journalistik inte kan granska och belysa sådana här konstigheter, är ju märkligt.

  4. Så jäkla oschysst att ljuga hela svenska folket rakt i ansiktet… Dag efter Dag, År ut och År in…

  5. ”– Han har personskydd här i Sverige.” Varför? Ingen vågar ändå röra honom. Sveriges hopp!

  6. Sägs att det ringlar två mörka köer på Arlanda, en till o en från Somalia, är det sant att de låtsasflyr o sen åker hem på semester när bidragsförsörjningen är räddad?
    arma land att förstöras av dessa godhetsonanerande pk politiker

    • Mörka köer på Arlanda såg jag strax innan julhelgen – jag trodde att jag var i Mogadishu. Då åkte många klaner på semester till det land de flytt ifrån. Alla hade en enorm mängd resväskor och massor med barn.

  7. Svenska polisens (genuspedagoger) kravallsköldar går sönder om man kastar potatis på dem. De har tydligen dragits in 1 400 kravallsköldar.
    Slöseri med pengar! Kan dom inte använd dom som serveringsbrickor för korv? Eller målas om med pride-färgerna och användas som dekoration på polishuset?

  8. Svenska Inkompetenta politiker och medierna i Sverige är genuspedagoger som mig.

    Tyvärr är det inte bra för Sverigebilden eftersom alla skrattar åt genuspedagoger.

  9. […] ”Boende på HVB-hemmet säger att man inte sett till 19-åringen på en vecka”. ”Expressen har sökt 19-åringen”.  Med detta sagt kan vi konstatera att en ”hatblogg” som Petterssons och en ”omdiskuterad” riksdagspolitiker som Hanif Bali har mer kött på benen än ägarna till det HVB-hem som Jafari hållit till på och en av Sveriges största dagstidningar.  En liten ny och intressant uppgift får vi oss ändå till dels. På Jafari finns en tatuering på arabiska som experter på området kopplar till Iranstödd jihadism. Ha då i åtanke att oerhört många afghaner bott och levt många år i just Iran innan de ”flydde” till Sverige. Här finns det naturligtvis mycket för etablerade media att granska och ansvariga politiker att fundera över. Läs mer på Petterssons blogg. […]

  10. Vad är den ursprungliga källan till att Jafari har åkt till Iran?
    Kan ju hända att det faktiskt bara är ett rykte.

    • Det är inget rykte. Det står i förundersökning att han ska åka som vi publicerade lite av för några dagar sedan.

      Däremot vet jag inte om Mustafa verkligen kom iväg.

      • I polisens förundersökning i ASAP Rocky-fallet finns flera foton på afghanens armar, med skärsår. Det märkliga är att på dessa foton anges tiden, då de togs, som 30/06/2019 men med klockslaget omkring 09:30 – alltså på förmiddagen ett halvt dygn innan bråket ägde rum på senare kvällen.
        Alltså helt fel och hur skall man kunna lita på övriga uppgifter i polis/åklagarutredningen?

  11. Det här visar tydligt för alla hur svensk invandringspolitik fungerar, inklusive skillnaden mellan mainstreammedia vs alternativmedia/sociala medier.
    Och att rätten att freda sig eller försvara sig eller andra är begränsad.

  12. Är skillnad på flykting och flykting.
    Känner en tjej som flytt från Turkmenistan, hon vågar inte åka tillbaka och hälsa på sin syster för hon vet inte om hon kan lämna landet hon flydde ifrån, fastän hon är svensk medborgare och så vågar hon inte åka.

Kommentera