Igelkottar stenade till döds i Sandviken


BROTTSLIGHET. Boende i bostadsområdet Nya Bruket i Sandviken befarar att igelkottar stenas ihjäl. Detta efter att ha hittat sex döda igelkottar, som gått ett fruktansvärt öde till mötes.

Igelkotten, ett djur älskat av de flesta.

Upptäckten gjordes av en boende i bostadsområdet Nya Bruket, skriver Arbetarbladet. (tyvärr bakom betalvägg).

Enligt den boende har det varit det varit många igelkottar i år och han berättar att han sett unga kasta sten mot djuren ett flertal gånger. – Det är ju mycket djurliv här faktiskt. Det är synd att några barn är elaka mot dem, det är inte bara igelkottarna som skadas. Jag har sett att de trampat ihjäl fågelungar och både katter och hundar får sten kastat på sig, säger han till tidningen.

Bara under sommaren berättar han att han hittat sex döda igelkottar och tror med all säkerhet att de stenats ihjäl. – Alla gånger har det legat blodiga stenar bredvid djuret. Det åker rätt mycket bilar på området så först trodde jag att de kanske blivit påkörda men sedan såg jag stenarna, säger den boende till Arbetarbladet.

-Pettersson säger att det är skillnad på svin och igelkottar. Igelkotten är fridlyst medan svin får jagas och det verkar bo en hel del i stadsdelen Nya Bruket.

Jag hoppas polisen lägger ned samma arbete på detta som de gjorde för att få fast industriledaren Karl Hedin för jaktbrott utan att lyckas. Telefonavlyssning, tveksamma vittnen, manipulerade bevis, tjänstefel av polisen. Hedin jagades som om det var en personlig tvist med polisen och det kanske det var för Hedin har varit frispråkig om hur vårt samhälle sköts. Karl Hedin som friats tror att myndigheterna försökte tysta honom för hans samhällskritik. Läs mer på Svensk Jakt.

Vilka är det som stenar igelkottar, katter, skär halsen av svanar med flera? Det verkar vara en ny kultur som vi fått till vårt land.

TIDIGARE 2018-12-08. Vad är viktigast? Bilder, vargar eller människor?

RÄTTSVÄSENDET. Som ni vet är samhällets resurser begränsade och så länge de inte är obegränsade gäller det att prioritera. 

Samhället gjorde en prioritering när de åtalade Pettersson för brott mot upphovsrätten och skickade NOA, Nationell Operativ Avdelning för att förhöra mig och där jag senare åtalades av Riksenheten mot internationell och organiserad brottslig ett för att ha ”stulit” en bild på nätet som var allmänt spridd på offentliga medier i stället för att be fotografen kontakta mig och göra upp i godo. Läs om dessa prioriteringar HÄR.

En annan märklig prioritering är arresteringen av ”miljardären och industrimannen” Karl Hedin misstänkt för grovt jaktbrott. Polisen slog till mot Hedin med flera den 26 oktober efter en längre tids spaning, aktionen leddes av polisens nationella avdelning, NOA. Flera jaktvapen togs också i beslag.

Karl Hedin var misstänkt för:

 • Ett misstänkt grovt jaktbrott i slutet på oktober i år.
 • Ett misstänkt grovt jaktbrott är daterat till den 10 februari i år.
 • Ett misstänkt fall av grovt jaktbrott på senvintern.

De tre fallen gäller jakt på varg.

-Pettersson har ingen aning om Karl Hedin är skyldig eller inte, men hur kan samhället ha resurser till hemlig avlyssning, ett 20-tal utredare, nationella specialstyrkor, exakt en månad i häkte för en eller flera eventuellt skjutna vargar när samma samhälle inte har resurser att utreda skjutningar, mord och våldtäkter på människor.

Jag menar att målen mot Pettersson och Hedin är lika trots olikheterna. De är politiska prioriteringar.

 • Samhället vill tysta invandrings och islamkritiker som Pettersson.
 • Karl Hedin har gjort sig känd som en stark kritiker av den förda glesbygdspolitiken.

På några år har antalet skjutningar fyrdubblats i landet, medan antalet fall som lagförts i princip legat konstant.

Ett bra samhälle ska skydda sina medborgare i första hand och inte prioritera politiska processer, jag uppmuntrar inte lagbrott, men att jaga Pettersson för en påstådd bildstöld när den påstådde bildägaren inte bemödat sig att kontakta mig eller att jaga påstådda tjuvjägare med mängder av utredare och avlyssning kan inte vara rätt prioritering när mördare och våldtäktsmän går fria i brist på resurser.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Igelkottar stenade till döds i Sandviken

 • eugenecork

  ”Igelkotten är fridlyst medan svin får jagas och det
  verkar bo en hel del i stadsdelen Nya Bruket”

  …självklart borde skottpengar införas på Svinens avföda…ev. oxå i vissa fall på mamma Sugga å
  pappa Galt som avlat sina vanartiga kultingar…

  Gilla

 • centurion

  Stenhantering verkar ha en central betydelse bland detta stenåldersfolk

  Gilla

 • Janne

  I Sverige åtalas och straffas laglydiga och ärliga människor, kriminella, terrorister, våldtäktsmän och mördare slipper straff -om dom är utlänningar! Istället tillskrivs dom feta ersättningar för obehaget av ev. polisförhör!
  Ännu en gång, jag föraktar detta vidriga land, eller rättare sagt, dom vidriga människor som har skapat detta helvete för oss svenskar!

  Gilla

 • grunehetgrot

  De som gjort detta skulle stenas ihjäl offentligt.

  Gilla

 • ossie

  Mångkulturella nöjen !

  Gilla

 • Tony

  Stina tänker nog med den delen som andra sitter på,

  Dom som kör med Fake News är vår olustiga regering,
  dina kompisar på Tidningsredaktionerna, dom som
  kallar sig kulturelit SVT/S¤R TV4 och annat löst folk.

  Utan Sociala Medier så hade ni uppnått det som är
  er strävan att låta hela folket leva bland era lögner,
  men folket ser o hör själva och blir upplysta av sajter
  som denna om allt sådant som OK mörkar,
  Så vi förstår att denna o andra är en finne på ett
  visst obehagligt ställe för er.

  Gilla

 • havemydoubts

  Visst är hatet instabilt för vårt samhälle, men var kommer det ifrån. Inte från denna bloggen i alla fall. Jag vet inte var du vistas, men har du försökt att tillrättavisa invandrare. Då kommer oftast hatet fram från dem och det betraktas aldrig som rasistiskt eller leder till hatbrott. Ta nu av skygglapparna och se dig omkring, så kanske du blir klokare. Kolla upp händelser med polisen, så kanske du får fram mer fakta. Fake på dig!

  Gilla

 • Tony

  (S)tasi fungerar nu sen flytten gick över Östersjön från
  det gamla Östtyskland.

  Gilla

 • Opeter

  Stina = IDIOT på rlktigt !!!! Att du inte flyttar till deras hemländer om du älskar dom så mycket !!!

  Gilla

 • Kungen

  De flesta vet vad är för några som tycker om sådant. Det är nog ”svenska” ungdomar….

  Gilla

 • rune

  ”Redan på 1980-talet kunde amerikanska FBI genom studier av seriemördare påvisa att det finns en stark koppling mellan djurplågeri och vålds- och sexualbrott riktade mot kvinnor. Nästan samtliga undersökta seriemördare hade en historik av djurplågeri i barndomen.
  Först under senare år har fenomenet uppmärksammats i Sverige. Nu måste myndigheterna utöka sina kunskaper kring kopplingen, menar Eva Diesen, som i sin nyutkomna bok ”Övergrepp mot kvinnor och barn” viker ett kapitel åt ”The Link” (”Länken”), forskning om sambandet mellan våld mot djur och våld mot människor.”
  Tidningsartikel från 2013.

  Gilla

 • ponnsan62

  Muslimer tror jag!

  Gilla

 • folksam2010

  jag Utgår Från att man Lägger ner Samma resurser för alla är ju lika inför lagen det har vår stora Landsfader sagt Till Trump B.la jag skulle fr.om nu passa mig från att stena Igelkott i Sandviken. NOA lär få avbryta sin semester för Spaningsverksamhet åtgick Väl skapligt Många i karl Hedin fallet vill jag Minnas

  Gilla

 • fete

  Sjuka kräk. Stena dom jävlarna….

  Gilla

 • SvenskMan77

  Som jag brukar säga. Uppfostran är ingen prioritet bland muslimska invällare. Ju fler ungar ju mer bidrag.
  Om huckleavelshönorna väl är ute o inte avlar så kacklar dom i grupp o struntar i omm barnen trackasser nån stackars katt som råkat komma i deras väg har jag sett för bara någon dag sedan.
  Helt jävla otroligt.

  Gilla

 • Mm

  Det är helt ok för 7 klövern, de har tagit hit patrasket. Det här är bara början, vänta o se när UD Maggan får hit alla sina Isis ungar, då är det alla förståndshandikappade de kommer att jaga och plåga

  Gilla

 • Maja

  Ingenting är fredad av Menafolket. Sånt här hände inte i Sverige förut.
  Vi skulle behöva ommöblering av ett antal hjärnor.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: