Polisen efterlyser våldtäktsman Mellanöstern och bloggen tar upp…


BROTTSLIGHET. Natten till den 14 juli våldtogs en kvinna i Hedemora av en okänd gärningsman. Nu har polisen gått ut med en fantombild av den misstänkte förövaren. Mannen ska vara mellan 25 och 33 år gammal, vara av normal längd och kroppsform samt ha mörkt bakåtkammat år. Han ska också ha en stor bred näsa, enligt polisen, rapporterar Aftonbladets Oscar Schau.

Vid brottstillfället ska han ha varit klädd i en vinröd jacka eller brun t-shirt och gympaskor i samma färg. Mannen ska även ha burit ett stort guldhalsband.

Enligt polisen så ska mannen ha talat svenska med brytning. Offret har beskrivit mannen som troligen härstammande från Mellanöstern. Den som tror sig veta vem mannen är uppmanas höra av sig till polisen på 114 14.

-Pettersson är lite intresserad av reportern som skrivit artikeln, det verkar som Aftonbladet har fått tag på ännu en stjärna.

Oscar Schau är känd för att ha skrivit på den fackföreningssponsrade sajten ”Inte rasist men idiot”, Skånska Dagbladet; Expo och för Sydsvenskan. Herr Schau har också gjort hembesök och hotat en av Petterssons skribenter samt likt Aftonbladet hyllat Hitler.

Läs här om Oscar Schaus hembesök…

Oscar Schau, nu skribent på Aftonbladet gör Hitlerhäsning. När den ”goda” sidan hyllar Hitler är det ett skämt – hade detta varit en Sverigedemokrat hade inte Aftonbladet tvekat med att dra igång drevet även om bilden inte är helt färsk…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Polisen efterlyser våldtäktsman Mellanöstern och bloggen tar upp…

 • Kenth Andersson

  Ursvensk anno 2019 !!!!!!!

  Gilla

 • Hajo

  Kod 291

  Gilla

 • ruben

  Ofta finns det en svår agenda bakom ”svår”definierade journalister. Jag litar inte längre på Aftonbladet. De går blint på regeringens och vänstern ärenden enligt vad jag förstått. Man får nog aldrig reda på vad de smider för planer.

  Gilla

 • centurion

  Politikerna är korrumperade. Polisen är korrumperad. Rättsväsendet är korrumperat. Media är korrumperat. Valmyndigheten är korrumperad. Opinionsinstituten är korrumperade. Kyrkan är korrumperad. Hela samhället är korrumperat.
  Vad göra ? Informera dig ! Lita på dina instinkter ! Beväpna dig ! Agera ! Inse att du är utlämnad till dig själv och dina närmaste ! Samhället har svikit dig och kommer att göra det om igen ! Låt blodet koka !

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Med andra ord så är hela dagens trygga heliga och mångkulturella Islamistiska satelitstat Sverige korrumperat !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: