Turk misstänkt för knivöverfall


BROTTSLIGHET. Det här är den 20-åriga K Etem Secilmis. Han är misstänkt för att ha attackerat en 19-årig man med en kniv måndag 15 juli 2019 kl. 23:50 vid Gildbrostien bredvid nr 19 i Köpenhamn. I samband med attacken tilldelades den skadade flera knivstick. 

Så här beskriver polisen den misstänkte. Han 20 år, har turkiskt ursprung, klent byggd och 183 cm lång. Vid tiden för sitt attacken hade han långt hår och halvlångt mörkt skägg och hade på sig en svart Adidas-tröja med blixtlås, mörka byxor och svart mössa.

”Den misstänkta vet att vi letar efter honom. Det blir lättare för alla om han anmäler sig så snabbt som möjligt, säger polisekommissionär Danny Ottevanger.

Om du har information om den misstänkta, kan Köpenhamns Vestegns-polisen kontaktas 24 timmar om dygnet på 43861448.

Den Korte Avis 

-Pettersson säger att danskarna ser lite annorlunda på polisarbete än svenskarna. Polisen publicerar bilder på misstänkta, ej dömda och på bilden står klart och tydligt att den får visas och publiceras.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


4 responses to “Turk misstänkt för knivöverfall

 • ruben

  I Danmark verkar myndigheterna prioritera allmänhetens säkerhet före brottslingar. I så fall något för Sveriges myndigheter att ta efter innan det är för sent. Jag tror det börjar bli bråttom.

  Gilla

 • Maja

  Jag tycker att de ser alla likadana ut. Hur skall man kunna hitta en av 1 miljon?

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  🇩🇰 👍👍👍👍👍

  Danmark ni är bäst, och inte som Sveriges feministiska fjantiga hycklande knähundar !

  Danmark 🤗

  Ps. Vill ni ha Sverige, ta det gärna !
  Hellre dansk än taliban !

  Gilla

  • Karl

   Tror inte Danmark vill ta i Sverige med tång ens.
   Varför skulle de?
   konkursmässigt land, vi ligger i EU toppen gällande grov kriminalitet, våldtäkter, skjutningar, sprängningar, sämsta sjukvården osv.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: