Afghanen i Asap Rocky-fallet – media mörkar kriminell bakgrund

BROTTSLIGHET. Afghanen, Mustafa Jafari, alltså målsäganden i fallet med Asap Rock är dömd (minst) fyra gånger. En dom gäller misshandel, han åtalades för grov misshandel.

Mustafa Jafari

Mustafa Jafari, medborgare i Afghanistan, har haft personnummer 20000274-1230 som verkar vara ett samordningsnummer och har nu 20000214-2636.

Uppges i ett yttrande ha kommit till Sverige som ensamkommande 150108. Flyttade som 6-åring med familjen från Afghanistan till Iran. Påstod sig ha varit tvungen att fly på grund av hot mot sin person. Mustafa uppgav sig vilja bli polis och skrevs in på gymnasium i Tyresö.

SVEA HOVRÄTT 2016-07-05 Mål nr: B 4587-16

Citat: Mustafa Jafari och Mortez* Ashar* har tills ammans och i samförstånd med annan
beväpnat sig med knivar för att skada målsäganden. Därefter hart de sökt upp
målsäganden och utfört följande våld mot honom:
– Mustafa Jafari har skallat målsäganden i ansiktet.
– Mustafa Jafari har försökt att hugga eller sticka målsäganden på kroppen med en
kniv. Det fanns fara för brottets ‘fullbordan eller sådan fara varit utesluten endast på
grund av tillfälliga omständigheter.
– Mustafa Jafari har huggit eller stuckit målsäganden i armen med en kniv.
– Mustafa Jafari har slagit målsäganden i ansiktet.
-Mustafa Jafari har slagit eller sparkat målsäganden på benet.
-Mortez* Ashar* har sparkat målsäganden på ryggen.
-Annan har sparkat målsäganden på kroppen.

Målsäganden fick ont och skärskada.
Brottet ska rubriceras som grovt eftersom Mustafa Jafari visat särskild
hänsynslöshet genom att en kniv användes.
Mustafa Jafari begick gärningen med uppsåt.
Det hände den 22 december 2015 vid Vårbergstoppen i Skärholmen, Stockholm.

 • 2018-05-25 – Ringa narkotikabrott – Solna TR B 3666-18
 • 2017-11-23 Ringa narkotikabrott – Stockholms TR B 14680-17
 • 2016-05-09 Åtalades för grov misshandel, dömdes för misshandel – Södertörns TR B 16838-15. (hovrätten fastställde)
 • 2016-02-18 Åtalades för stöld, dömdes för snatteri – Stockholms TR B 2805-16
 • 2016-07-05 Svea hovrätt B 4587-16, se ovan. Dömd för misshandel. Straff: Ungdomstjänst 30 timmar.

Även den andre afghanen som var inblandad, Dawod Hosseini, är kriminell. Han finns under 7 avsnitt i belastningsregistret och lever på bidrag.

-Pettersson undrar varför våra skickliga och högavlönade journalister inte rapporterar att den som fick lite stryk i Asap Rocky är en grovt kriminell afghan och troligen förtjänade mer än han fick…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

80 thoughts on “Afghanen i Asap Rocky-fallet – media mörkar kriminell bakgrund

 1. Vidriga jävla afghaner. De ska ut från vårt land. De två kommer alltså hit, begår brott, lever på bidrag, tafsar på tjejer och TROTS det får de bo kvar och lever på VÅRA skattepengar.

  Tacka Annie Lööf och reinfeldt för detta.

 2. Skulle det vara självförsvar att sparka någon som ligger ner? Orimligt. Ingen av förövarna har lämnat Sverige, de sitter häktade i Kronobergshäktet.
  Din röst är din talan. Vart fjärde år kan du påverka regeringen via val. Sen styr regeringen. Det kallas demokrati.

  • Och de skyldiga njuter av “semester” på bekostnad av stupida svenskar. I landet där de ” flydde ifrån “. Afghaner i Iran verkar vara en kriminell grupp, då de flyr två länder för att slutligen hamna här. Just det.Här kan de begå brott utan att få stå till svars. Helt sjukt.
   Du hör ju hur korkat det låter. Eller?

 3. Om bevis saknas kommer domstolen inte se misshandel med en flaska som en fråga i fallet. Det lär visa sig. Oavsett vad man tycker om kriminella afghaner som knarkar får man inte misshandla någon. Självförsvar är en sak, misshandel en annan. Svenska lag gäller i Sverige, har man problem med det får man låta bli att besöka Sverige, eller flytta.

  • Det är så sjukt i det här landet, nu kan du inte längre gå på gatorna utan att bli förföljd och verbalt påhoppad, försvarar du dig hamnar du i Häktet, vart är detta landet på väg? Dessutom befinner sig en av förövarna i Irak,vederbörande har ett digert brottsligt förflutet, skall det snart inte sluta, vad då LIKA INFÖR LAGEN enligt Stefan Löfven, Det är skamligt,Trump gjorde rätt han ifrågasatte. Skäms över att vara svensk, men tyvärr ingen talan, det är våra makthavare som styr, vilken Demokrati, Absurdistan i dag.

   • Skulle det vara självförsvar att sparka någon som ligger ner? Orimligt. Ingen av förövarna har lämnat Sverige, de sitter häktade i Kronobergshäktet.
    Din röst är din talan. Vart fjärde år kan du påverka regeringen via val. Sen styr regeringen. Det kallas demokrati.

 4. Beviset på den här tomten att han har skadats av en flaska saknas! Det här med flaskan är en påhittad historia av åklagaren?
  Tror knappast att de har härjat med flaskor, det syns inget på videon.

 5. De gör som det står i deras äckliga bok koranen. Att våldta, stjäla, etc. Men det är mp, v, l, c, fel att de är här. Jag tycker Sverige borde agera så fort som möjligt och kasta ut alla med muslimska anknytning. Tack för att ni avslöjar sanningen för allmänheten.

 6. msm: polisens allvarliga miss, tog inte foto om hörlurarna!
  Är inte polisens allvarliga miss att lägga ner anmälan mot en kriminell individ som har tidigare blivit dömd för knivöverfall?

 7. Rocky hör förmodligen hemma i fängelse i usa. Afghanen hör hemma i Afghanistan. Huruvida han är i fängelse där eller inte bryr jag mig inte om.

  Ni kommer aldrig kunna använda Rocky som en proxy för Svenskars intressen, vilka vi är dem vars rättigheter som verkligen trampas på varje dag.

  Det fungerar aldrig. Det här är vad “högern” försökt göra i åratal. Det är en film på repeat och alltid medsamma resultat. Alla ser igenom det.

  Slösa inte värdefull tid och kraft på sådana här fall. Fokusera på vad som faktiskt kan hjälpa svenskar.

 8. personen som visas på bilderna ser mer ut som en typisk marockansk gatuligist som finns i mängder fortfarande i storstäderna,inget har gjorts för att skicka hem dessa trots pladder om att något ska göras….

 9. När import-kriminella knarkare figurerar så ska en Svensk Åklagare istället konvertera till “Försvarsadvokat nr 2” och undanhålla alla besvärande fakta för dessa!
  Alternativt med gm hjälpa till att ljuga ihop någonting!
  Händer nästan aldrig att dessa korrupta äckel följer Svensk lag!
  När någon vittnar om situationen i Sverige, oftast av empati med brottsoffer så ger de sig istället hän till att få dessa fängslade eller bötfällda för “Hets Mot Folkgrupp”!
  Om det ändå funnits en frivillig armé som med alla medel kunde bekämpa makthavarna bakom detta helvete för skötsamma och paradis för import-kriminella rasistapor!
  Sveriges Åklagare, Domare och Nämndemän förtjänar Livstids Fängelsestraff för grov korruption och Landsförräderi!

  “Ja, men om vi inte regelmässigt hjälpt import-kriminella att gå fria och kritiker med empati till böter eller fängelse för HMF hade vi nämligen faktiskt riskerat stopp i karriären!
  Eller kontorist-mobbing.. ”
  Ja, det har nog gällt skrupelfria kriminella Landsförrädare i alla tider!
  Tror att andra världskrigets allra värsta landsförrädare skulle säga samma sak!
  Ni hade ansvar för skötsamma människors liv!
  Ni samarbetade med de import-kriminella och jagade de skötsamma!
  Ni tystade vittnen precis som kriminella gör!

  Fy Fan för er!!!
  Må ni brinna i Helvetet tillsammans med era omgullade import-kriminella rasistapor!!!

 10. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  ” -Pettersson undrar varför våra skickliga och högavlönade journalister inte rapporterar att den som fick lite stryk i Asap Rocky är en grovt kriminell afghan och troligen förtjänade mer än han fick “.

 11. Verkar inte speciellt utsatta. Om du lärde dig att tänka står det tydligt att läsa att de har utsatt svenskar för en fara! En lång lista med kriminalitet bakom sig är de inte guds bästa barn.

 12. En konsekvens av detta ärende kommer självklart bli att, inte endast ASAP’s kompis Rod Stewart, utan även Roddans kompisar och artistkollegor, samt i sin tur även deras polare och kolleger, kommer att bojkotta och bannlysa Sverige i deras framtida turnėplaner. Nästa sommar kan vi fetglömma allt vad Metallica, Lady Gaga och Ariana Grande heter, på svenska scener. Vi kommer att få nöja oss med Anna Book och Håkan Hellström. Om vi har tur…

 13. Vad är det för utsatthet du svamlar om när det gäller kriminella afghaner? Typiskt trollbeteende av sign Jastin.

 14. I USA tror dom det ar en vanlig svensk ungdom och inte en kriminell afghan. Oversatt artikeln till engelska och send den till amerikansk media som bevakar fallet. Jag tror dom skulle uppskatta den informationen.

  • Jag tror nog USAs Ambassadör i Sverige har full koll på vad som händer. Det är en av anledningarna till att man har en sån…

 15. Men amnesti gäller väl allt?

  Varför kliver ingen vuxen från Afghanistan fram och ser till att den här gruppen ensamkommande pallrar sig hem i stället för att göra landet till åtlöje? Nån vuxen borde ha intresse av hur de beter sig. Asen.

  • På grund av en viss grupp vuxna som vill trycka dessa as mot sina bröst och utbrista,, –
   , #vistårinteut.

 16. Men amnesti gäller väl allt?

  Varför kliver ingen vuxen från Afghanistan fram och ser till att den här gruppen ensamkommande pallrar sig hem i stället för att göra landet till åtlöje? Nån vuxen borde ha intresse av hur de beter sig. Asen.

  • Alt detta som händer runt omkring Asap Rocky är snudd på vanvett.Så om du blir förföljd, trakasserad kvarter efter kvarter så är det bara att acceptera.Dessutom är en av Afghanerna tidigare dömd för misshandel, således ett bakomliggande brottsregister, och nu på semester! Borde inte vederbörande vara på plats? Undrar hur det är möjligt att Asap skall vistas i häktet. Dessutom så fick Trump till svar av vår statsminister att alla är lika inför lagen! Detta uttalande stämmer ju ej! Hoppas att Trump agerar mer kraftfullt. För nu får det vara nog med detta vansinne!

   • Det är en rutinmässig hantering när en utlänning utan hemvist i Sverige är misstänkt för brott i Sverige. Vem som blivit misshandlad och vad denne har för brottsregister är ointressant. Trump vill bara ha publicitet för att vinna afroamerikaners röster. Svenskt rättsväsende kan ingen regering påverka. Inte ens vår egen, det är en del av vårt konstitutionella skydd.

 17. Nja, inte bytt identitet direkt. Han har haft samordningsnummer som alla som invandrar till Sverige oavsett var man kommer ifrån. Nu är skatteverket klar med utredningen och folkbokfört honom och då får han vanligt personnummer. Inte direkt han som bytt själv. Sånt här får mig tappa lite förtroende för Pettersson. Sedan tycker jag absolut man kan diskutera killens kriminella bakgrund i hela denna cirkus, den är relevant.

  • Martin! Du tappar inget förtroende för afghanen? Han skulle inte ha några siffror alls.Ja kanske nollor,men han skulle vara ute ur landet för många år sen.

 18. Nu när åtal har väckts visar det sig att åklagaren verkar ha bra på fötterna. https://samnytt.se/atal-mot-rocky-rapstjarnan-ska-ha-forsokt-hugga-offret-i-ansikte-med-glasflaska/ Det verkar som om polis och åklagare har gjort ett gediget arbete denna gång bland annat genom att ha hämtat in övervakningsfilmer, säkrat DNA och fingeravtryck.

  Att sedan inte hazaren har här att göra är en annan fråga och jag håller tummarna att vi får se en renässans för rättsvårdande myndigheter med regelbundna avvisningar också.

  • Här borde det tas hänsyn till att afghanerna har genom sin ihärdighet att inte sluta bråka innan allt går över styr, sjäva försatt sig i denna situation, men det är ju inget man tar hänsyn till i det här bananlandet.

  • Att afganen sexuellt trakasserade kvinnor under tiden han provocerade fram detta verkar ha forsvunnigt. Viktigt att den infot kommer fram oxa.

  • Kan någon berätta för mig varför folk blir upphetsade till att heja på antingen en kriminell afroamerikansk rappare från usa eller en kriminell afghan från andra sidan jorden.

   Båda sidorna är samtidigt fixerade med “sverigebilden”.

   Jag fattar det inte. Den här fixeringen med image utifrån är precis problemet med Sverige. Det här är clownvärlden i ett nötskal.

   En annan skriver: “Mycket intressant info som bara måste komma USA och Trump till del!
   Inte en enda person tror annat än om de provokativa angriparna mot ASAP Rocky varit Svenskar så skulle de nu suttit inlåsta!”

   Exakt, hade Rocky ens hamnat i ett gräl där man puttat lite med faktiska svenskar så hade cirkusen varit igång om hatbrott och rasism och hela cirkusen.

   Så vad hjälper om den här infon når usa eller trump?

   I usa så spelar de intervjuer med Rockys mamma hur Sverige är ett rasistiskt land.

   Hjälper det svenskar i Sverige?

   I usa så har “baserade” Trump trots sin stora käft, rent praktiskt, så har Usa långt mer radikal öppnagränserpolitik än Obama med 1/10 (!) av deportationer av illegala jämfört med Obama. Samt annan kul politik Trump sysslar med är efter snack med Kayne West eller något, så släpper han ut massvis med kriminella från fängelse.

   Vad förväntar sig folk att Trump ska göra för skillnad?

 19. Kast med liten Afgan. Heja Rocky och jag ber om ursäkt som Svensk för allt du fått vara med om

  • Smart ny olympisk gren. Borde omgaende ordnas SM i kast med liten afghan. Dom som kastar ut flest ur sverige vinner. 😆

 20. Fy fan vilket jävla patrask, skicka hem fanskapet till Afganistan omgående.
  Byt ut åklagaren

 21. Tack för infon…ja för det vi alla resan visste, var är du Annie Lööf…en av dina 11000 är idiot och skämmer ut Sverige…eller alla dina 11000 är idioter, tack för vad du gjort landet! Skämskudden räcker inte längre @annielööf @gymnasielagen #tilldesomintegåttgrundskolafrånbörjan ???? Idiotpolitiker #freeasap

 22. Jag önskar att någon datakunnig här skickar listan med domar till USAsfacebooksidor.
  De måste få veta .

 23. Då har folk fått veta något mer om vad som hände. Det tog lite tid och orsaken var att det var obekväm information. Fortsättning följer!

 24. Upprepar vad många tidigare frågat sig. Varför är det kriminella svinet kvar i Abzurdistan !
  Inte f-n får vi inhemska som råkat köra 10 kmh för fort,på en 50-sträcka någon nåd…..

 25. Dom fick en ny chans för att studera kväkte Annie Lööf,
  hur många av dom 9300 har börjat studera.

 26. Media o Domstolar = ynkryggarnas parad, och Afghaner tycks ha särskilda förmåner inom ämnet brott.

 27. Mycket intressant info som bara måste komma USA och Trump till del!
  Inte en enda person tror annat än om de provokativa angriparna mot ASAP Rocky varit Svenskar så skulle de nu suttit inlåsta!
  Tänk att dessa så kallade Svenska “Åklagare” hela tiden oavbrutet jobbar med Skyddande av Brottsling och Medhjälp till Grov Kriminalitet!
  Ibland går de från sjukligt fega, tafatta och handfallna till maximal skadeglädje och grymhet!
  Det är när en fattig Svensk Pensionär skrivit sanningen om Import-kriminella gärningsmän som oftast traumatiserat människor med “fel” Svenska rastillhörighet för livet.
  Det kallas av detta sjuka Landsförrädiska “Rättsväsende” för “Hets mot folkgrupp”..
  Som förklaring till tortyr mm säger ofta de främmande gärningsmännen att de egentligen ser sig som “soldater”.
  “Inte så himla farligt” tycker Svenska Domstolar med sina ständigt dubbla måttstockar..
  Önskar att omvärlden kunde klassificera dessa sk Åklagare, Nämndemän och Domare som grovt kriminella Landsförrädare med många människors liv på sina obefintliga samveten!
  Vår tids Vidkun Quisling:ar som varje dag tillsammans med sina import-kriminella “soldater” begår grova brott!
  I hela den civiliserade världen bör de gripas och dömas till Livstids Fängelse för sina gärningar!

 28. Det blir fint när hans otroligt fina CV blir nyhetsstoff i USA.

  USA är nog inte det första land jag skulle åka till efter det här, jag tror nämligen att som svensk kan det finnas risk för att råka illa ut om det skulle visa sig att Asap Rocky får fängelse.

  Sverige och svenskar kommer ju inte att stå speciellt högt i kurs i USA efter det här.

  • Det är en rutinmässig hantering när en utlänning utan hemvist i Sverige är misstänkt för brott i Sverige. Vem som blivit misshandlad och vad denne har för brottsregister är ointressant. Trump vill bara ha publicitet för att vinna afroamerikaners röster. Svenskt rättsväsende kan ingen regering påverka. Inte ens vår egen, det är en del av vårt konstitutionella skydd.

  • Det är nog inte första eller sista gången gången en svart amerikan sitter häktad misstänkt för misshandel. Du kan lugnt fortsätta att semestra i staterna. Förmodligen har detta bara lyft artistens varumärke. Förut visste ingen vem han var, nu har alla hört att Asaf Rocky är häktad i Sverige…

 29. Varför lades motanmälan ned ? Varför kommer förhandlingar att hållas bakom lyckta dörrar där allmänheten ej har tillträde ? Varför byttes åklagaren ut ?? Det här börjar lukta rättsröta lång väg !! Hade hazaren fått foten ut från Sverige med tanke på hans brottskarriär här så hade detta inte behövt ske……..

 30. Jag tror att amerikanen Asap Rocky blev utnyttjad som en bricka i ett politiskt spel. Sverige ville ge USA en känga precis som Nordkorea när de fängslade amerikanen Otto Wambier. Den siste blev falskt åtalad, torterad och dog, Asap blir inte torterad fysiskt men kan sitta häktad och isolerad hur länge som helst. Är inte detta någon slags tortyr?

 31. Helt otroligt ASAP Rocky blir antastad av en grovt kriminell och försvarar sig blir sedan själv åtalad för misshandel.
  Afganen borde varit utvisad för längesedan.
  Förmodligen trodde Afganen att ASAP Rocky och hans livvakter var ett nytt gäng som skulle ta över narkotikaförsäljningen och ville lura in dem i ett bakhåll för att oskadliggöra dem.
  Man undrar på vilka droger åklagarna går på? Brottsoffer blir åtalade och brottsling blir målsägande. Arma land!

 32. “Mustafa uppgav sig vilja bli polis och skrevs in på gymnasium i Tyresö.”
  Bevare oss väl om vi får sådana poliser, man kan bli mörkrädd för mindre.

  • Självklart, afghan kille gjorde felet ska ju inte alla afghaner drabbas i hans history, men tyvärr en del svenskar ser alla invandrare på samma öga, det betyder om en gör dåligt alla invandrare e lika dåliga. Ni som skriver er åsikter snälla blanda inte hans personlighet med religionen för att ingenting gör med det.

   • Haji, tyvärr har de kriminella invandrarna utmärkt sig väldigt mycket. De skötsamma hör man aldrig om. Den kriminella afghanen borde utvisas för länge sedan – han borde stanna i Iran där han är på semester nu. Å andra sidan är ASAP Rocky av samma sort – kriminell i USA.

 33. De som vill dölja detta, är samma personer som vill dig och din familj illa.

  Röstades det för välkomnande av terror, så får vi terror.

  • Rödskrikan (Bilderbergarna) vill ha det så här, utan henne hade den idiotiska gymnasielagen inte gått igenom. Obegripligt att hon har väljare….

   • Centerväljare är som sossar; de röstar som far och farfar har gjort, oavsett hur landet utvecklats under deras styre. Jag känner en centerväljare som är stolt (!) över Annie Lööf.
    Godnatt, Svea!

Kommentera