Det är skillnad på kärnfamilj, bögar och genustrams

INRIKES. En 64-årig man döms till dagsböter sedan han arrangerat filmvisning av 50 till 60 filmer under Jehovas vittnens stora samling på Stockholmsmässan i somras. Filmerna visades för besökare i alla åldrar, men hade inte granskats för åldersgräns av Statens medieråd.

Barn i alla åldrar närvarade under samlingen, men ingen av de filmer som visades hade granskats för åldergräns. Mannen, som har en framstående position i sin församling, döms till dagsböter uppgående till 43.000 kronor. Han ska också betala 800 kronor till Brottsofferfonden.

Enligt SVT innehåller flera av de filmer som visades budskap som att homosexualitet är fel eller att man inte ska delta i demokratiska processer.

De filmer som visades finns på Jehovas vittnens hemsida bland hundratals andra med information om samfundets religiösa dogmer. Där kan man bland annat lära sig att det är fel att ha sex före äktenskapet, att man inte ska acceptera blodtransfusioner eller att personer som lever i samkönade relationer inte kommer att bli insläppta i himlen.

Mer på SVT…

Pettersson säger att man kan tycka vad man vill om Jehovas Vittnen men de är harmlösa jämfört med muslimska församlingar som predikar ungefär samma sak och dessutom får bidrag av skattebetalarna för det. Jehovas nekas bidrag som de muslimska församlingarna får.

Jämför gärna med nedanstående. Jehovas värnar kärnfamiljen och SVT…

SVT får aldrig nog av galenskap

MEDIA. För SVT finns inga gränser på hur långt de kan driva genustramset. ”Idag fixar Tvillingarna Bob världens första pridetåg på vatten. De älskar prideflaggor. När Olga och Bamse föddes trodde mamma och pappa att de hade fått två flickor. Men Bamse kände sig som en pojke och då fick han vara det. Man är ju det man känner sig som. Han valde själv namnet Bamse för han kände sig så stark och snäll”. 

SVT Play Barnkanalen

Bild från SVT Play, världens första pridetåg på vatten.

Vilken tur att man får vara vem man vill, säger barnen i SVT, men där blir de rejält lurade. I SVT:s värld får man ha vilket kön man vill av många, hudfärg är inga problem men fan ta den som tänker självständigt och inte går i de vänsterblivnas ledband…

”När Olga och Bamse föddes trodde deras föräldrar att de hade fått två flickor.
Men Bamse ”ville vara” en pojke, och då fick han vara det. Man är ju det man känner sig som.”

Att låta barn vara barn så länge som möjligt är tydligen inget SVT eftersträvar…”världens första pridetåg på vatten” i Barnkanalen.

-Pettersson har upphört att förvånas, men när barn i den storleken som på bilden kommer och hälsar på i torpet i skogen. Då tas det fram knivar och byggs kojor och till sommaren blir det nog pilbågar och smyga på vildsvin…

Titta på filmen, skattefinansierad galenskap från Södertörns Högskola, inte undra på att världen blir som den blir…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Det är skillnad på kärnfamilj, bögar och genustrams

  1. ”G54”

    De gör helt rätt. I förstahand hjälper man sin egen familj ,sedan kan man hjälpa grannen.

  2. Skillnaden är väl att Jehovas bara utesluter homosexuella från sin församling medan man inom islam stenar homosexuella till döds! Att SVT har ett långt inslag om detta är ett tecken på att kritiken mot islam gror i Sverige och då börjar propagandan vina som ett brev på posten.

  3. Vad gör Södertörns Högskola är att upplösa alla normer som står som samhällets fundament och att beröva sina studerande en förmåga att se verkligheten som det är och dra logiska slutsatser. Det är inte bara groteskt, det är direkt farligt för både samhälle och individer. Synd att det är inte kriminaliserad av lagen.

  4. Södertörns dagis borde det heta., i Sverige ses galenskap
    som det normala , och det normala som onormalt.

  5. Tvillingarna ovan existerar och lever sitt liv precis som på filmen. Det måste varit den billigaste filmproduktionen som gjorts någonsin.

    Bamse är det inget fel på, barn tar ut svängarna om de får det. Det är föräldrarnas ansvar hur man tar sig ann frågan.

    Hade jag en flicka som var pojkaktig så hade hon varit flicka till 18 års dagen, det kan jag garantera er. Inga tatueringar innan dess heller.

    När man är 18 bestämmer man själv, men det låter knepigt att leva som pojke med en kvinnas kön.

  6. Filmen som du visar, är faktiskt ganska bra ändå när jag såg hela, den ställde folk mot väggen och de fick inse hur dumma dem är när de inser att hon inte är en manlig 2 meters japan.
    Vi lär oss faktiskt att hålla med personer för att inte såra med sanningen.
    För folk som är kvinnor är och förblir kvinnor och vice versa.
    Vissa kan säkert födas med den rollen det märker man på direkten om personen är bögig eller liknande.
    Men att främja hela detta elende bland barn och ungdommar är bara bisarrt,

  7. Det här är inte så svårt som det låter. Kombinera dammsäkerhet med genusperspektiv och hur man kan använda feministisk teknovetenskap för att förstå om man har en balle eller balja.

    1. Dra ner byssera
    2. Titta

  8. Jävla trams. Dra ner byxorna om du är osäker. Där har du svaret. Det kan ALDRIG finnas mer än två kön. Man eller kvinna

    • du är underbar Pettersson, mina 3 åringar till barnbarn fyllde nyss, flickan fick en snövit klänning o pojken ett hemmagjort svärd med sköld. senare slog han mina knogar blodiga medan unga damen hoppa studsmatta i klänning… livet är underbart så varför lpter vi dårskapen fortgå.

  9. Jag är inte religiös men jag pratade med en präst i Jehovas som berättade att de hade en parallell hjälporganisation till FN och läkare utan gränser osv.
    Det som skiljer Jehovas från de andra är att de får inga bidrag som de övriga får. Jehovas använder enbart egna pengar. Imponerande.
    Den som tycker illa om Jehovas skulle börja med att granska Islam och se vem som är värst.

    • Skall väl då också nämnas att dom i förstahand bara hjälper sina bröder och systrar,

  10. Illa,illa, jag mår illa…typ liksom bah. Könet står i passet. Punkt !
    Det är ju tryggt att veta hur diciplinerat man prioriterar förslösandet av allmänna medel.

Kommentera