Vem finansierar IRM?


Den frågan ställer Rebecca Weidmo Uvell som närmare granskat hur IRM finansierar sin verksamhet.

Ni får själva läsa på hennes blogg, men visst är de här orden intressanta.

”Vilka tjänar på IRM:s jobb? Vilka har hela IRM-gänget nära band till och jobbar delvis åt? LO och S. Det är deras väljare och medlemmar som i allt högre grad väljer SD”

Rebecca Weidmo Uvells blogg

En lika intressant fråga är vilka som finansierar Näthatsgranskaren?

Enligt Mitti.se har projektledaren Tomas Åberg en heltidstjänst med full lön. Siffror från 2018 säger att medellönen för hemservicepersonal (den lägst betalda) är 20 200 kronor i månaden eller 242 400 per år. Medellönen för alla yrkesgrupper är 34 600 kronor i månaden, eller 415 200 kronor per år. SCB

Vad kan månadslönen för Näthatsgranskaren vara? 30 600 som anläggningsarbetarens? 36 100 som distriktsjuksköterskan? 23 100 som städaren? Alla Studier

Får du heltidslön innebär det att du är anställd. Är du anställd tillkommer diverse sociala avgifter i form av både lagstadgade och avtalade. Vi får väl förutsätta att även den heltidsanställde projektledaren på Näthatsgranskaren behöver pensionspoäng, sjukförsäkring m.m. Ekonomifakta

På Näthatsgranskarens webbsida kan man dessutom läsa att ytterligare personer uppbär lön för sitt granskande. M.a.o. är det en ansenlig summa pengar som delas ut till deras projekt och samma fråga som Rebecca Weidmo Uvell ställer, kan givetvis också ställas här.

Vilka tjänar på NHG:s jobb? Vilka har hela NHG-gänget nära band till och delvis jobbar åt?

För i sanningens namn. Har någon av er läst, sett eller hört om andra än invandringskritiker som fastnat i NHG:s nät? Vad säger en sådan som Hanif Bali? Invandrare och politiker som får utstå mer näthat än de flesta och i de fallen kommer hatet från vänsterkanten i svensk politik och från andra personer med invandrarbakgrund.


2 responses to “Vem finansierar IRM?

 • ossie

  Är det nån mer än de närmast sörjande som läser IRM ??

  Gilla

 • Maja

  Deras löner tas från våra skattemedel. Nu är det dags att agera. För jävligt.
  M Andersson sade i går att de har tillsatt en grupp att arbeta för att locka tillbaka SD väljarna till sossar inom LO och att de kommer att vinna nästa val.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: