Stäng

En liten del av Stefan Löfvens talanger…

GOTT OCH BLANDAT. President Trump kallade statsminister Stefan Löfven (S) för talangfull, många höll inte med. -Pettersson säger dock att herr Löfven har oanade talanger, sedan om de är positiva eller inte kan diskuteras. 

Nedan en mycken liten del av Löfvens talanger…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 reaktioner på “En liten del av Stefan Löfvens talanger…

 1. Tänk dig.. Tänk dig att du kommer sitta mitt emot, eller fastna i en hiss med Stadsminister Stefan. Ärligt.. Jag menar ärligt vad skulle du våga säga, vad skulle du ta strid för. Ännu mer osannolikt praktiskt men inte teoretisk..Stadsministern kan visa på dina knasiga och motsägelsefulla åsikter. Hur skulle du vilja bli bemött. Vi har kraftfulla verktyg i en demokrati – debattera i sak! – inte person, engagera sig politiskt, det fria ordet och att välja förtroendevalda efter inhämtade av basfakta och välja folkvalda som hyser en grundsyn och förslag som man vill ge kraft. Vi får inte bättre folkvalda än de vi röstar fram.

 2. Börjar tro petterson försöker ta kål på mig o andra läsare här.
  För er egen skull gå inte igenom klippen!; )

 3. Efter att ha hört statsminister Löfven kanske Jan Eliassons hund inte är så dum att ha som rådgivare iallafall.

 4. Vi är alla en produkt av familjebakgrund, miljö, samhälle. Vi formas som människor mest av vilken familj vi växer upp i och av gener. OM vi saknar föräldrar som inte bryr sig om hur det går för oss, att vi får en utbildning och arbete så skiter det sig!! Miljö och samhälle är helt avgörande för om vi ska lyckas! SOCIALDEMOKRATERNA lockade många från 68 vänstern då det var riktigt attraktivt att vara Socialdemokrat, många fick toppjobb i statsförvaltningen. På Olof Palmes tid var Bangladesh i ropet, svenska staten skänkte bort många miljarder till ett pappersbruk där exempelvis och vräkte bistånd över Bangladesh. Åtskilliga Socialdemokrater gjorde karriär på att prata om Bangladesh, – Bangladesh blev ett av många asylländer, de tömde fängelser och mentalsjukhus och skickade dem till Sverige….! Den som tog hit mördaren Roy Rhaman utsågs till generaldirektör av Socialdemokraterna….! Googla på Roy Rhaman så får ni upp att han bl.a mycket annat s-it mördade Märta Pettersson i Sätra, – våldtog, misshandlade och satte eld på denna äldre kvinnas lägenhet….! Googla, avslutar bara med att konstatera detta! SOCIALDEMOKRATERNA växte fram med bra ledare en gång i tiden som slogs för fattiga svenska arbetares villkor, så ser det inte ut idag och nog skulle Gunnar Sträng & Co. vända sig i sina gravar om de såg vad Sossarna blivit….Socialdemokraterna valde Stefan Löven till ledare och kanske var det rätt man på den posten! Hela 7klövern är en samling misslyckade politiker, bara SD och Jimmy Åkesson sticker ut och inger hopp! SD måste förankra sin politik bland ”arbetarklassen” för att lyckas komma över 20%, jag tänker på vanliga arbetare, hyresgäster, sjuksköterskor, byggnadsarbetare osv. Utan en förankring bland s.k. ”vanligt folk” finns ingen chans att det kommer något nytt ledarskap bland politikerna. Tyvärr är de andra lika usla som Socialdemokraterna – bara SD sticker ut och AFS (Alternativ för Sverige), – resan ser ut att bli lång…..MASSINVANDRINGEN är Sveriges största problem, den kommer inte att minska, nu vill 7klövern ta hit dessa kriminella Afghaners m.fl. ”anhöriga” som ska försörjas av skattebetalarna – ja, Sverige är sannerligen ett dårhus!!! Detta kommer kanske att upphöra när Kommuninvest går i konkurs….när kriminaliteten når in överallt och vi har skjutningar och gangsterkrig i varje håla i Sverige…..När befolkningen är så feg och ryggradslös att de verkar sakna egen vilja ser det hopplöst ut, en förändring finns inte i sikte!!!
  Ps. En farlig utveckling med HMF lagen och storsatsning på IT polisen, vem vet, en dag kanske 7klövern inför ”diktatur”!Ds.

  1. Det storsatsas på den s.k. IT polisen och det är bra om man kommer åt barnpornografibrott MEN syftet kan också vara att komma åt HMF, dvs vi får en polis som mer och mer ägnar sig åt att förfölja människor för deras åsikter, främst kritik av Afghaner och andra invällares kriminalitet. HMF lagen har tillämpats främst mot pensionärer och många har åtalats och fällts! Den poliskår vi har idag håller inte måttet, de klarar inte av att jaga i kapp en ung grov kriminell förbrytare, varav de flesta är invandrare. Brotta ner, boja, omhänderta! Detta är INTE något enkelt arbete utan kräver både hjärnceller OCH FYSISK STYRKA! Dessa henpoliser/fjantar de anställt duger INTE till detta och de vill inte ta risker! ENKLARE DÅ ATT UTÖKA IT POLISEN – DE BEHÖVER INTE TA NÅGRA RISKER! Att åka hem till en pensionär som skrivit något som bryter mot HMF lagen är helt riskfritt!! Detta är arbetsuppgifter som passar en helt värdelös och undermålig polis!!! Att klara IQ tester bevisar bara att personen är bra på att lösa IQ tester, ingenting annat och nu räcker det med en 3:a i detta test för att antas till polisutbildningen. I detta sammanhang blir det logiskt att häkta denna Asap Rocky, – vi har fått ett politiskt rättsväsende och där är Afghanhannarna prioriterade som offer trots att det är en grupp som är extremt brottsaktiv!!!!

 5. Den stora frågan som människorna ställer sig är varför det heter
  ” FÖRTROENDEVALDA” Det finns väl ingen politiker som har något förtroende.

 6. Jag blev förvånad när jag googlade på ordet Svammel att Stefan Löven inte dök upp där 😊

 7. Om Stefan Löfven ska fylla ett glas med ädla drycker,
  fortsätter han då att fylla på trots att glaset varit fyllt
  sedan länge????

  Om inte, varför gör han då så när det gäller intaget av
  människor, trots att vi inte har bostäder till dom som redan
  finns här så fortsätter intaget med oförminskad hastighet
  och till och ökas dom på med anhöriginvandring i stora
  mängder??? Går det inte att återförena människor i
  dom länder dom kom ifrån?

  Det är skrämmande, att trots man ser alla problem som det
  för med sig så fortsätter dårskapen mot nya höjder!

  1. Varför importen av analfabeter fortsätter i oförminskad skala är för att Stefan Löven tjänar miljoner på detta.

 8. Det är dock en prestation i OS klass att stapla så många lögner på varann.Kritik trycks ned och kallas ” mörka krafter ” Vi närmar oss metoderna som tillämpades i DDR för var dag.Tack Stefan för den utvecklingen.

 9. Att en sådan nolla kan bli statsminister om än med odemokratiska metoder säger väl allt om landets förfall. Han klarade ju inte ens sin svetsutbildning. Hur länge ska denne man få driva Sverige mot avgrunden ???

   1. Med Stormufti Stefan Löfven som vår enda och eviga ledare.

    Allt motstånd avrättas brutalt, lönebefriad arbetsplikt utropas till alla Svenskar.

    Härliga tider!

 10. Även vi inom genusvetenskapen ser att det står mycket illa till med de högre funktionerna.

 11. Talangen att lova massor, men att glömma allt han lovat
  har han ju onekligen, men det inger inte något förtroende!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: