Hatet mot svenskar…


MEDIA. Invandringen till Mallorca, Spanien är inte populär bland ursprungsbefolkningen, rapporterar Expressen. Märkligt nog försvarar tidningen ortsbefolkningen och de svenskar som flyttat till Mallorca är fortfarande svenskar.  

”Vi får inte plats här själva. Ni svenskar har tagit över ett helt kvarter i Palma. Vi kallar det Son Göteborg. Det är ert nu. Det är mer svenskt än spanskt”, säger Joaquin Valdivielso, Mallorcabo och professor i filosofi.

-Pettersson säger att tänk om Expressen rapporterat likadant om invandringen till Sverige. Om att utlänningar tar över, kallat utlänningarna för vad de är och inte för svenskar när de åkt tunnelbana, att priserna på bostäder drivs upp, osv. och då ska vi veta att svenskarna i Mallorca betalar med egna pengar medan utlänningarna som flyttar hit gör det för bidragen…

Vi förlorar vårt land, men Expressen är tyst…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Hatet mot svenskar…

 • Tony

  Det hjälpte tydligen inte att Tomas Mattsson fick en fet spark
  bort ifrån blaskan, ska dom fortsatt köra samma Svenskfientliga
  stil så blir nog inte näste chefs redaktör gammal på den posten.

  ifall dom vill ha ett riktigt sänke till chefs redaktör så finns ju
  DAVID BAAS, han är ju van att sätta ihop lögner till E.P ?

  Gilla

 • Tony

  Min ständiga o eviga fråga är VARFÖR KÖPER NÅGON EXPRESSEN???

  Gilla

 • Kent

  Det är kanske svårt för en svensk att snabbt bli en äkta mallorqin när det saknas tunnelbana på ön.
  Det värsta svenskarna ägnar sig åt är fylleri, sex i poolen och skränar högt. Jag tycker att de gnälliga vänsterextrema mallorqinerna ska resa och uppleva Sverige och se hur det går när man får in folk som inte kan betala för sig och där störningar som sex i poolen är en önskedröm.

  Gilla

  • odalkvinnan

   Kent. De har t-bana! De har goda kommunikationer, de disk att utöka T-banan. De disk miljön.
   Detta är fake news. Flera svenskar har frågat mig efter dessa negativa skriverier. Det är djupt tragiskt. Slaskpressen har satt sig på ett fik och talat med marginella grupper.
   Det som stått var att en svensk gjorde en balconing. Det är i Magaluf, där sups det och levs. Engländarna håller till där. Engelska turismen gick om den tyska trots Brexit.
   Santa Catalina är svensknäste helt klart.
   CA 10% av mallorquinerna är emot turism.
   Det som skrevs på husen i gamla Palma var att ungdomsförbundet till socialistpartiet som vill ha fritt Katalonien dök upp. De sprayade fasaderna och det är K-märkt. Problemet var vem ska betala. Kommun eller husägarna och hur ska det göras för att bevara husen? Det är kalksten och rappning-svårt.
   De sprutade också ner en båt i hamnen och de skickades tillbaka till Barcelona-portades.
   Svenskarna är populära, de är lågmälda, står i kö, tar bort brickan. IKEA är en samlingsplats, reklam för Sverige. Tar man köttbullar, brunsås, potatismos och lingonsylt till får man en svensk flagga.
   En stor händelse är den sve. skolans luciatåg. Det gick förut vid torget med den gamla oliven. Det blev för trångt, nu är det i stora katedralen. Borgmästaren är där, prinsessan Birgitta avtackas, hon ack ibland på pianot. Det är knökfullt! Folk står i koret, utanför.
   Det som sker är att man måste begränsa kryssningsfartygen. Man disk max 4000 per dag som släpps iland. Detta är den stora miljöförstöraren.Motorerna står och går, förstör botten. Folk går på WC i stan systemet räcker inte etc etc. Samma i Kroatien i en by, samma i Venedig.
   Man vill bevara ön.man satsar mycket på natur, lägger ut spångar vid plajorna.
   Flyget är alltid gnälligt, banan måste ligga någonstans. Det har minskat 3% i år.
   Det är skillnad mot Ibiza där penningen får råda. Där är dyrt, de skiter i miljön.
   Känn er välkomna! Skit i slaskpressen för de ljuger. Mallorquinerna är trevliga, de vill bevara sin kultur i samråd med turism. Man satsar nu på att vara självförsörjande på grönsaker. Vatten finns, det är strikt förbjudet att bevattna med grundvatten. Man tar renat vatten, man samlar regnvatten. Hotellen håller på med solceller. Man vill bli ett ekologiskt hållbart turistmål!

   Gilla

 • Bosse

  Det bor en visst liten racist på Expressen
  Som hatar svenskar och Sverige
  Plötsligt är migration något väldigt negativt

  Gilla

 • Tore

  Spanjorerna kan få ‘våra’ invandrare så får dom känna på hedersförtryck, gruppvåldtäkter, våldtäkter, rån, mord, bedrägerier, åldersbrott så skulle dom uppskatta Svenskar som betalar och gör rätt för sig.

  Gilla

  • odalkvinnan

   Se min långa kommentar ovan. På Mallorca finns det massor med poliser. Lokala nationella och guardia civil. Det finns gitanas, droger, morer. Man håller dem i schack och lyckas ganska bra. Man behöver inte tänka på klädseln då man går ut på kvällen…Man kan gå ensam. På fiestorna har man spec bevakning, civila och uniformer. Det är en kampanj i hela Spanien mot kvinnovåld. Manada var en gruppvåldtäkt i Pamplona där fem män våldtog en drogpåverkad kvinna som hade tveksam osv. Det blev stora dem utanför rätten. Alla gamla som unga som vänster som höger gick ut påkvinnodagen. No es no, nej är nej.
   Det är också anslag om att inte servera ungdomar alkohol.
   Utan turism får man odla på terrasserna och släpa och slita med en åsna. Åsnan står och tuggar i hagen nu.

   Gilla

 • Maya

  Snart får vi reservat för Svenskar i Sverige.Det finns redan tankar på det hos många.

  Gilla

  • ThePeter

   Ser du inte vad som sker här hemma? Villaområden poppar upp utanför städerna överallt, dit flyr svensken…. som kan.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Tänk att en hel del svensk media måste passera gränsen, för att hitta verkligheten.

  På svensk mark har den en förmåga att försvinna, i den s.k. ”Sverigebilden”. Som ska lanseras världen runt.

  Gilla

 • Olof.p

  Det finns en avgörande skillnad som heter PENGAR. Medan flyktingarna kostar gigantiskt med pengar för oss svenskar i Sverige, tjänar spanjorerna gigantiskt med pengar på oss svenskar i Spanien.
  Men för enkelhetens skull kan vi ge bort våra kostsamma flyktingar till spanjorerna får vi se hur välkomna dom är?
  Det finns en annan paradox. Medan vi har haft bostadsbrist i Sverige har det varit tvärt om i Spanien. De har haft hela kvarter med tomma hus och lägenheter, ändå är det vi som tagit emot deras grannar afrikanerna i vårt överfulla land.
  Men det viktigaste av allt: det som står i expressen är för det mesta lögner.

  Gilla

  • odalkvinnan

   De fick en del gummiflottar då Salvini sa nej. De förhandlar med Marocko hela tiden för att stoppa strömmen från Subsahara.
   Jämför med ASAP-du kan inte ha dem inlåsta mer än 48 timmar utan åtal eller hemskickning. Det är en tidsmarginal internationellt och de försöker ha dem i läger för att utreda men de kan inte låsa in dem.
   En del har dött i år. Det är mindre nu men då det är varmt kommer de. Stoppa NGO båtarna är en del av lösningen.
   Man utreder barnen som kommer. De används av ligorna till trafficking och till mulor-de bär knark från södra S. till Barcelona för vidare transport. Man tar barnen från föräldrarna sedan ska de betala för resan. En typ av slaveri. Båtarna är en ny typ av slavfartyg enkelt beskrivet, samma med männen. De får slava för att betala av frakten och falska ID. De har rekryterare i byarna.
   De som sedan sitter i lägren är höga som hus, de är losers men skickar hem fina bilder för att inte tappa ansiktet.
   Det är nu förbjudet att köpa varor från manteror-de som säljer från tygstyckena. Även köparen kan få böta.
   Det ljugs förfärligt mycket i Sverige, det är rent pinsamt ibland, jag skäms. Skitpress med skitjournalister. The truth is out there

   Gilla

 • SVENSK

  Att någon fortfarande köper dessa blaskor är snart helt obegripligt! Galningar!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: