Ärliga blå ögon är bara en inbillning…


INSÄNDARE. Visste Ni att blå ögon är en sjukdom? Det påstår i alla fall den Bonnierägda PK tidskriften ”illustrerad vetenskap” nr 11 2019. Människor som inte duger till att bilda varken bruna eller gröna ögon, får blå ögon p.g.a. en genetisk defekt.

Bruna ska dom vara, då är man med i klubben -alltså deras klubb!

Vidare så påstår dom att blå ögon egentligen inte alls existerar, dom är inte alls blå utan det är bruna ögon som är pigmentlösa och därför uppfattas dom som blå. Vi inbillar oss alltså att vi har blå ögon.

Och eftersom blå ögon är en egenskap hos den vita rasen och kanske svenskar i synnerhet, så kommer dom hatfulla här med färska nytillverkade skamgrepp för att förödmjuka, kränka och nedvärdera oss.

Så enligt deras teori så är också allt vitt egentligen svart fast vi uppfattar det som vitt eftersom vi -den vita rasen- är en genetisk skada och inte finns, eller inte borde finnas enligt dom! Vi härstammar ju från Afrika påstår ju även vissa köpta ”vetenskapsmän” och det är därför omöjligt att ha blå ögon och därför förvandlas vi till något som inte finns!

Och vi, den vita rasen är ju missbildade och värdelösa fula varelser, som inte heller duger till någonting.

Den hatfyllda uppfinningsrikedomen är bottenlös i sina fanatiska och extrema elakheter! Snacka om hatbrott!

Men, en liten tanke slår mig! Trots att vi är så värdelösa och missbildade så har vi väl ändå lyckats ganska bra i världen och även utvecklat den på många bra sätt.

Vem var det som uppfann telefonen, byggde fartyg och flygplan, utvecklade mediciner, datorer, rymdfarkoster, skyskrapor, bilar och osthyvlar? Jo, det var naturligtvis vita människor!

Och vad har dom andra -dom med bruna ögat och som av vissa extremister anses vara perfekta- bidragit med, förutom, mord, våldtäkter, mordbrand, terrorism mm??

Tänk att det genetiskt gick så snett, men ändå blev vi så bra!!

Janne


33 responses to “Ärliga blå ögon är bara en inbillning…

 • Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet

  Bonniermedia, samt den bankmaffia som de med all sannolikhet tillhör, tycks leva på konflikt. Det är sannolikt därför de vill provocera. En del här faller för, eller förstärker medvetet, provokationen och visar agg mot brunögda eller mot blåögda, vilket givetvis är mindre superintelligent.

  Bonniermedias ägare, och andra psykopatiska konfliktskapare, ser sig själva som överlägsna, men är givetvis underlägsna och kommer alltid bli hatade, när folket väl inser kraften av sin egen superintelligens, som inte beror på IQ-nivå, men hur väl man använder det lilla man har.

  Som några helt kallt konstaterat är det sannolikt en helt normal anpassning till mörkare och kallare klimat där människor tvingas ha kläder på kroppen p.g.a kylan eller kanske gynnas enormt av att kunna se i mörker.

  IQ kan säkert ha hjälpt människor i kargt klimat eller vid svår jakt, ekler flr byggandet av bra vinterkvarter, medan det kan ha varit bättre i tider av hetta, svält eller vid långa vandringar med en hjärna som drar mindre energi. Människors IQ i olika folkgrupper är dessutom väl utspridda över normalfördelningskurvor som kraftigt skär in i varann.

  Darwinismen är fantastisk

  PETTERSSONS BLOGG
  Eran bloggs anslutning till Fejsboken, via deras spionerande skripts, verkar sabotera för det öppna fria WordPress-skriptet som är godkänt av FSF.

  Det vore nog superintelligent att kasta bort fejsbokens skript från din Wordoress-blogg, samt stänga ner din egen fejsbok innan de stänger ner dig eller shadowbsnnar dig. Kolla klippet med Justin Hall och Richard Stallman på Internet Archive! Fejsboken är malware.

  Gilla

 • SVENSK

  Att kalla en genetisk mutation elle förändring för en defekt är ju ren rasism. Tänk om man skulle skriva samma sak om negrerna, att deras genetiska variation att ha svart hud trots att den inte behövs här i sverige är en sjukdom eller defekt! Vilket liv det skulle bli!
  Ärliga blå ögon samt ljusa ögon allmänt sett har även den fördelen att de avslöjar pupillens storlek och därmed i viss mån personens inställning. Kanske har yttrycket ”ärliga blå ögon” sitt urspung i detta att det är lättare att avgöra om en blåögd (ljusögd) är ärlig. Pupillens storlek avslöjar mycket

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Vit är väl också en sjukdom idag, det är väl icke vit som är friskt och sunt ?

  Gillad av 1 person

 • Fjodor

  med den här typen av pseudo-vetenskap är alla varelser defekta eftersom de ändrats pga evolutionen.

  Gilla

 • G54

  Måste vara surt för dom att konstatera att bara dom inteligentaste överlever i arktiskt klimat. Då får man ta till sådant här.

  Gilla

 • Dino

  Aj fn jag som har blå,grå och gröna vad har jag för defekt enligt denna tidning

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Förmodligen glömde Illustrerad Vetenskap berätta att det finns afrikanska stammar där en del av befolkningen är blåögd, t ex befolkningarna runt Tchadsjön. Det beror förståss på att det finns inslag av R1b-dna i befolkningen – d v s någon gång i historien nådde Kaukasiska familjegrupper dit och mixade med familjegrupper söderifrån.

  Precis som man hittar blondhet lite överallt, så hittar man blåögdhet. Men hittills mest i Europa. Omkring år 0, så var faktiskt majoritéten av befolkningarna runt Medelhavet blonda med ljus hy. Detta ändrades efter att Islam ockuperat Nordafrika.
  Dels våldtogs kvinnorna i alla ockuperade områden, vilket således gav successivt mörknande hy resp mindre med blåögdhet.
  Dels så fortsatte islams jihad i århundraden mot norra Medelhavskusterna. Dessa piratraider kunde bestå av 10000 man och något 100-tal skepp. Sådana stora företag satte sig fast i flera månader, medan de sög ut allt värdefullt ur befolkningen, inkl förslavande av kvinnor/män.
  Eftersom kvinnorna i det ockuperade områdena våldtogs var och varannan dag, så blev de flesta gravida. Dessa barn dödades inte, eftersom befolkningen var kristen, vilket samtidigt innebar att kustbefolkningarna mörknade i hyn, blev mörkhåriga, mer sällsynt blåögda etc. Förslavade kvinnor som fick barn i Nordafrika, fråntogs däremot sina barn, vilka ofta togs av daga. Därför satte inte vita slavkvinnor några större avtryck i islams befolkningar.

  Det är inte förrän USA och Frankrike 1850-70 (ca) ockuperar Nordafrika som piratraiderna/jihad upphör.

  Gillad av 1 person

 • Cirkusen fortsätter.

  Ärliga BLÅ ögon…och då är SVARTA/BRUNA ögon ???

  Vill du vakna upp jämte blå underbara varma härliga blå ögon….eller vill du vakna med mörka hemska lömska falska sjuka ögon !?

  Ps. Lite ironi…det finns fina damer ( herrar vet jag inte, då jag gillar ladys, då jag inte är feminist, utan gillar kvinnor för de är kvinnor) som har mörka ögon !

  Gilla

 • Maggan

  Har läst att ursprungsmänniskorna i Norden, Kina och på Kanarieöarna var blåögda! I Kina och på Kanarieöarna var man dessutom blonda.

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   I ett inlägg nedan noterar jag att ca år 0 var Befolkningarna längs nordafikas kuster övervägande blond, blåögda resp ljushyade, samt att islamska systematiska våldtäkter ändrade detta. Bevarade bildmaterial visar befolkningens utseende. KANARIEÖARNA befolkades av samma befolkningar som levde i Nordafrika.

   Vad gäller Kina, så är det en sanning med moderation. Kaukausoida familjegrupper filtrerade tidigt in i den kinesiska befolkningsmassan. Om de var blonda, ljushyade, blåögda vet man inte. Aino-folket (Japans ”urbefolkning”) är mörka, ljushylta med varierande ögonfärg.

   Vitheten fanns f ö inte alls ca 7000 f kr. I de dna-prov som testats från den tiden och bakåt är Européen mörkhyad, blåögd, mörkhårig. Så även Neanderthalarna.

   Tiden ca 2000 f kr 800 e kr invaderades dagens Kina av Kaukasosida stammar som tillfälligt tog makten i något 100-tal delområden av Kina. Dessa var ryttarfolk och smälte snart samman med den kinesiska kärnbefolkningen, medan härskarskiktet fram tills Manchurerna så småningom tog makten, hävdade att de härstammade från västerifrån ankommande folk. I väster, bl a Tarim, har man hittat mumier av Européer, vars män varit ca 2 m, men de lämnade Tarim p g a den fortsatta torkan. Tarimfolket i sin tur härstammar från Kaukasoider, vilka levde längs stränderna till den jättelika insjö, som 5000-7000 f kr fanns i nuvarande Kazakstan och i princip ända fram till västra Svarta Havet – mestadels uttorkad idag. Under inflytande av den länga torkan utvecklades här en kultur baserad på domesticering av häst. Denna befolkning tvingades att fly i alla riktningar p g a torkan. Befolkningen var Kaukasoid. De var ljushylta, blåögda och blonda.

   Gilla

 • Argus

  University College London har visat att renens öga är brun på sommaren och blå på vintern: https://www.livescience.com/40813-reindeer-eyes-turn-blue-in-winter.html

  Blå ögon är tydligen bra på att samla in svagt ljus. Blå ögon och ljust skinn skulle jag vilja påstå är en anpassning för liv på en hög altitud. Törs man föreslå att vi i fortsättningen lever som naturen givit oss förutsättningar för och inte beblandar oss?

  Gilla

 • Ola

  Det finns massor av djurarter som får blå ögon av de som lever på våra breddgrader. Man behöver inte pigment utan man behöver ljus hy och blå ögon så man kan ta upp D-vitamin.

  Just därför kommer de som ”integreras” aldrig passa in här ändå. De kommer lida av D-vitaminbrist vilket jag tycker är uppenbart redan nu.

  Gilla

 • Stenbock

  Ja det kom ju från de rätte… En äkta brunögd Sionist !!
  Visste faktiskt inte att judarna apat efter,det tyska 30-talet och den svenska Socialdemokratiska rasregeln !

  Gilla

 • Anders Karlsson

  Blå ögon år en sjukdom, haha, vad kommer nåst, svarta är en åkomma?

  Gilla

 • Maja

  Ingenstans hittar jag att blå ögon är en sjukdom! En påhittad lögn.

  Gilla

  • eugenecork


   stämmer iaf bra in på 82:orna…grönögda blådårar
   är, el iaf borde vara rödögda mellan valen…hade
   en polare i Käppala på -50 talet som hade ett blått
   och ett brunt öga…te råga på allt va pupillen på det
   gröna ögat som ett sträck, som på en katt!?
   Vi svartögda skulle mer gärna dela ut blåklockor
   både till höger å vänster, detta i all välmening

   Gilla

 • centurion

  Är det möjligen de ”bruna krafterna” som vaknat till liv igen, herr Bonnier ? Sluta köp smörjan ! Sluta läs propagandan !

  Gilla

 • Maja

  ”Forskning visar att den äldsta människan hade bruna ögon, en dominans som bröts mellan 6 000 och 10 000 år sedan då kromosomernas OCA2-gen plötsligt muterades. Denna gen kodar det så kallade P-proteinet som är inblandat i tillverkningen av melanin, alltså pigmentet som ger oss ögon-, hår- och hudfärg. Mutationen ledde dock endast till att förmågan att producera bruna ögon delvis stängdes av, vilket var tursamt för människan. Om hela OCA2-genen hade blivit förstörd eller stängts av hade det nämligen lett till att människor fullständigt saknat melanin i hår, ögon eller hud – och därmed drabbats av albinism.”

  Gillad av 1 person

 • Stefan

  känner mig kränkt, hur kan jag stämma någon
  /blåögd

  Gilla

 • Maja

  Alla blåögda skall isoleras , så att vi inte stör den stora allmänheten! Snart en ny lag…

  Gilla

 • Weronica Selby

  hur fan orkar dom

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: