Stäng

Kvällspressen beskriver somalier som svenskar

BROTTSLIGHET OCH MEDIA. Det har de senaste dagarna diskuteras om skjutvapen eller knivar är det farligaste och vad vi ska göra åt det. 

För några dagar sedan rånmördades en 18-årig kille i Göteborg. Mördarna ville ha hans mobiltelefon. De var nyligen dömda för andra våldsbrott, hade de varit bortplockade från gatorna hade en ung man levt nu.

En annan sak är hur pressen beskriver gärningsmännen, titta på bilderna nedan? Är det svenskar eller skulle en minskad asylinvandring göra Sverige säkrare. Varför talar inte media klarspråk? De två mördade och de misstänkta är möjligen svenska medborgare men de är inte svenskar utan från icke skidåkande land.

Med en ärligare press skulle väljare och politiker få möjlighet att fatta bättre beslut.

TIDIGARE 2019-06-29. Man med somaliskt utseende gripen för dubbelmordet på ”svenskarna” i Köpenhamn

BROTTSLIGHET. En 21-årig, mörkhyad man med somaliskt utseende har anhållits i Danmark misstänkt för att vara inblandat i dubbelmordet på två ”svenskar” i Herlev, Köpenhamn i tisdags, rapporterar Ekstrabladet

Snart i svensk media om en gripen ”svensk”

De mördade, som svenska medier kallar svenskar, var en 21-årig och en 23-årig, båda med somalisk bakgrund. Enligt EkstraBladet var den mördade 23-åringen en ledare för den kriminella invandrargruppen Shottaz i Stockholmsförorten Rinkeby, som i åratal har plågats av gängbrottslighet.

En av ”svenskarna” som mördades i Herlev.

TIDIGARE 2019-06-26. Danska polisen: Skjutna männen är svenskar

BROTTSLIGHET. Polisens inledande undersökningar efter tisdagens dödsskjutning utanför Köpenhamn pekar på att offren var två unga svenska män, skriver danska polisen i ett pressmeddelande. Männen är ännu inte identifierade.

Screenshot_20190626-131546_Expressen.jpg

Det var på tisdagseftermiddagen som de två männen sköts ihjäl i Herlev utanför Köpenhamn. De satt i en svenskregistrerad bil som blev beskjuten ett tiotal gånger med pistol och automatvapen.

-Pettersson kan garantera att den danska polisen och Expressen har fel. De mördade är garanterat inte svenskar, möjligen ”svenskar”…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Kvällspressen beskriver somalier som svenskar

 1. Att dessa kriminella somalier kommer från JÄRVAOMRÅDET är inte någon slump!!! SOCIALDEMOKRATERNA har sedan c:a 50 år utsett Somalia till ett asylland och Somalier var redan för 40 år sedan överrepresenterade socialbidragstagare på Järvafältet! Trots att man vetat om detta i decennier har gruppen somalier ökat på Järvafältet till oerhörda kostnader för samhället i form av socialbidrag och andra bidrag! Denna grupps enda ”skills” är att skita fram nya barn, det blir nya socialfall och kriminella….Till dessa kan läggas alla andra grupper SOCIALDEMOKRATERNA utsett till asylländer….SVERIGE ÄR ETT DÅRHUS!!! Den här Olof Palme som la grunden till detta borde grävas upp och ställas inför Riksrätt!!!

 2. Enligt pk-idioterna är ALLA svenskar så fort de stigit av flygplanet på arlanda.
  Lyssna på yuotube när åsa romson debatterar med Jimmie om just detta. En klassiker

 3. ” … den kriminella invandrargruppen Shottaz i Stockholmsförorten Rinkeby, som i åratal har plågats av gängbrottslighet”

  Socialdemokraten Karin Wanngård beskrev Rinkeby en aning annorlunda i SVT …

  https://pbs.twimg.com/media/DIe86iYUIAAHaII.jpg

  … och så här skönmålade socialdemokraterna Karin Wanngård och Helene Hellmark Knutsson i valrörelsen 2018 utvecklingen de skulle åstadkomma med sin politik …

  https://socialdemokraternaistockholm.se/wp-content/uploads/2018/08/Karin-och-Helene-valaffischer.jpg

  1. SOCIALDEMOKRATERNA har i decennier vurmat för somalier, – Somalia är ett av deras huvudasylländer!!! FÖRSÄKRINGSKASSAN OCH SOCIALEN + ARBETSFÖRMEDLINGEN har tom kontor Mogadishu!!! Till JÄRVAFÄLTET har man sedan Olof Palme importerat somalier till GIGANTISKA KOSTNADER FÖR SAMHÄLLET!!! Somalier är starkt överrepresenterade när det gäller brott, de har inga ”skills” och låg IQ, de begriper ingenting om hur man uppför sig….

 4. Är det lite längre fram nu? Då säger Löfven att de ekonomiska flyktingarna kommer att bli en vinst för samhället. Undrar om han menar advokaterna istället för samhället?

 5. Fake news media har målat in sig självt i ett hörn. Om nått år eller två är det ingen som läser deras sagor.

 6. Var dom ens Svenska medborgare? Alla blir Svenskar bara
  dom kliver över gränsen i idiotlandet..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: