Stäng

Obama gjorde och sa samma som Trump

INVANDRING. USA:s förre president Barack Obama sa under sin presidentperiod att det skulle vara bättre för invandrare att ansöka om asyl hemifrån i stället för att ge sig ut på den farliga resan till och över USA:s gräns. 

-Pettersson undrar varför inte SVT med flera berättar detta i stället för att skälla på Donald Trump när han gör samma som Obama gjorde. Ni vet väl att ingen president i USA har utvisat så många illegala invandrare som Barack Obama?

 Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Obama gjorde och sa samma som Trump

 1. Den vita sk moderna kvinnan är Europas fall, det värsta fall av dårskap ser vi i vårat eget land.

  1. Obama var ju klart mycket effektivare att hantera kvasten. Han lyckades deportera nästan 3 000 000 illegala lycksökare, medan Trump bara hunnit med några tusen.

 2. Största orsaken till de hysteriska angreppen på Trump är alla hysteriska och irrationella kvinnor som tagit över media och politik i Väst.
  Dessa är också största orsaken till all hysteri inom andra områden som klimat, genus, trans, etc.

  1. Håller med dig till 100%
   De du benämner 🙂 verkar inte finna varken ro eller plats, det skall bara tas plats, tala om för andra hur världen skall vara och gärna domineras..
   Spännade blir det nu med von det Leyen, hon är nu framröstad, nu skall jämnlikhet gälla i EU-parlamantet, med andra ord lika många man som kvinnor. Inte så som t.ex. i SVT, männen är nästan avvecklade.. Samhällets förebild är nu kvinnor, de skall tala om för follket om fakta, rätt och fel, aktuell information, allt annat. Också litteratur.
   Förstår Trump mycket väl, här hemma också kryllar”etablisemanget” med opinionsbildare, bloggare, kritiker, debattörer av kninnor från fjärran. Och svensken bara skall hålla käften, hen vet inte vad som är rätt o fel i den nya moderna världen ju..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: