Mulla Krekar gripen igen – ska utlämnas till Italien igen

ISLAM. Den eviga följetongen och terrordömde islamisten Mulla Krekar har gripits av norska säkerhetspolisen PST och väntas bli utlämnad till Italien, skriver norska TV2. Gripandet skedde efter en internationell efterlysning och begäran från italienska myndigheter skriver PST på Twitter. 

– Jag vill tacka alla fångvaktare här på Kongsvinger. Alla är goda människor, men i ett dåligt system, som i Nordkorea. Alla regler de senaste två åren har stridit mot mänskliga rättigheter, sade Krekar till det samlade pressuppbådet, enligt norska VG vid ett tidigare frisläppande.

Gripandet skedde efter att herr Krekar i måndags blev dömd till 12 års fängsele för terrorplanering i Italien.

Den extrema muslimska predikanten mulla Krekar är en gammal bekant på bloggen och har bland annat sagt att de som tecknar profeten Muhammed förtjänar att dö. Han uttryckte också sitt stöd för terrordåden i Paris.

Krekar har gång på gång gripits och frigetts och den norska regeringen har flera gånger försökt bli av med islamisten.

Den norska humorn är bra, men i Sverige kallas det hets mot folkgrupp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Mulla Krekar gripen igen – ska utlämnas till Italien igen

  1. Enkelresa till de 42 oskulderna vore den enda klara lösningen….EN sk. VINST FÖR ALLAh !

  2. Vad tycker dagens trygga heliga mångkulturella och Islamistiska satelitstat Sverige om denna utvisning ?

  3. Norge utvisar inte honom till Irak p g a risk att bli avrättad av irakiska myndigheter. Ungefär lika slibbigt politiskt korrekta som sin svenska motsvarighet. Hoppas att Norge gör slag i saken och utlämnar honom till Italien och harn verkligen får sitta av 12 års fängelse där. Dessa fängelser är säkert mycket tuffaren än norska dito.

    • Han är efterlyst i Italien för planering av terrordåd.
      Jag tycker att han gått kan få sitta sitt straff helst i Sicilien.

  4. Ja i Sverige tycks kritik mot terror och kriminalitet vara hets mot folkgrupp. I Sverige är kanske terrorister och kriminella en folkgrupp. Bevare oss från regeringens lömska samhällsexperiment.

  5. Vad tillför han Europa? Varför vaknar inte Sverige? Tur att han inte har hamnat hit, en terrorist mindre.

Kommentera