Tvättäkta flum


INSÄNDARE. Att det är Sverige som innehar denna skamliga titel är det väl knappast någon som helst tvekan om. Och tyvärr så omfattar titeln mycket mer än enbart flum. Sverige har på kort tid förvandlats från ett mycket fint land till en formidabel enparti-skurkstat och tillika skrupelfri diktatur med åsiktsregistrering och politiska rättegångar. Och här är det mesta tvärt om, här hyllas lögnerna och sanningar bestraffas och dom politiska fångarna blir därför bara fler och fler.

Gummilagar instiftas på löpande band för att tysta regimkritiker! Den nuvarande regimen har en ytterst extrem och svenskfientlig människosyn, dom hatar sitt eget folk och välkomnar utländska brottslingar och terrorister Och här tas våra rättigheter ifrån oss som betalar, steg för steg försvinner det in i det bottenlösa kolsvarta utländska gapet. Vi betalar skatt hela livet ut för den välfärd och trygghet vi inte längre har och dom som väller in i landet åtnjuter skörden utan att ha betalt en enda krona i skatt -och kommer ej heller att göra det! Vi sår och dom får skörda! Så har den svenska diktaturen bestämt att det skall vara!

Och här bestraffas inte våldtäkter och mord längre -om dom begås av utlänningar, istället får dom feta ersättningar för obehaget vid ev. polisförhör och sen släpps dom fria. Men däremot åtalas svenska pensionärer på löpande band för att dom har sagt sanningen betr. massinvandringen. Dom är den enda grupp som den modiga svenska polisen törs ge sig på!

Svenska Kungliga postverket som servat oss med post och paket i alla tider, är nu bara tragisk spillra av sitt forna jag. Postnord kallar dom sig och det är rena turen om ett paket kommer fram. Men istället annonserar dom färgglatt om homofil-träffar runt om i vårt land, från Kalix i norr till Malmö i söder, hela landet är nersmittat med denna vidrigt motbjudande och dekadenta smörja! Men i Postnord PK kallas denna skit för ”folkfest för alla” Fy fan. Och statsministern och alla dom andra landsförrädarna tävlar om att få gnugga sig röda så mycket det bara går med dessa onormala och vanskapta varelser med alfabetets alla kombinationer hängande runt halsen! Så lågt har dom alltså sjunkit.

Den svenska flumskolan har ingående sexualundervisning för småbarn, där även pornografisk film ingår i ”undervisningen” All lära sig läsa, skriva, räkna samt ordning och uppförande är av underordnad betydelse. Dagens svenska skolor fylls istället med hjärntvätt och vänsterflummande. SVT och svensk media i allmänhet ska vi inte tala om, det är i dag organ för den massivaste hjärntvätt i historien! Istället för nyheter så publicerar dom lögner och propaganda i en aldrig sinande ström! Och ju dummare människor, desto högre befattning, så är det i flumlandet Sverige!

Den svenska kyrkan har inte heller skonats från vänstersmittan, dom för länge sedan lämnat det kristna budskapet bakom sig, nu dyrkas helt andra saker. Kyrkor upplåts även till kriminell verksamhet som att t.ex. gömma och härbärgera illegala utlänningar. Homofil utställningar och hädelse av Jesus och Gud i domkyrkor. Det är deras nya fantastiska verksamhet plus att nu också anamma den nya religionen islam! Dom har totalt förlorat förståndet, nu begriper dom inte vad som är rätt och fel längre! Det har också gått så långt att land efter land varnar sina medborgare för att besöka Sverige eftersom det finns en extremt hög risk för våldsdåd, mord och terrorhandlingar.

Vi som bor i Sverige skall också tvingas att tro att klimatet håller på att braka samman, i dag är det en en grad varmare än i går plus att det regnade 5 mm , vilket är ett solklart tecken på jordens undergång. Så säger deras experter och för att det ska bli extra trovärdigt så har dom också anlitat en helbrägdagörelska, ett egenhändigt helgonförklarat skolskolkande litet barn! Och det är vi beordrade att tro på, avvikande åsikter bestraffas! Landet bak o fram är inte bara bak o fram, det är vridet varv efter varv åt vänster och vridet så mycket att det har slagit knut på sig själv. En knut som kanske aldrig går att öppna? Finns det något annat land där så mycket har gått fel? Och varje dag produceras ständigt nytt vänsterflum som fyller på dom gamla och redan överfulla lagren! Flummet i Sverige är både bottenlöst, ändlöst och förbannat smaklöst!

Janne


10 responses to “Tvättäkta flum

 • Tom Hedin

  Detta är sanningen !
  När ska de naiva dumma svenskarna öppna sina ögon och förstå vart landet Sverige är på väg.
  Snart är det försent !

  Gilla

 • Nina

  Underbar, befriande text. Kunde inte beskriva det bättre själv! Tack Janne!

  Gilla

 • Göran

  Du har helt rätt!
  Makthavarna kalkylerar med att folk kommer jag vakna o reagera!
  Därför vill de påskynda omvandlingen till en kriminell diktatur som upphöjer import-kriminella rashatare till ”Herrefolk” över alla lagar. Samtidigt som de med ”fel” Svenska rastillhörighet med empati som vägrar ljuga döms till böter eller fängelse!
  Förslavandet och den totala rättslösheten för fattiga skötsamma är i nivå med före både Ryska och Franska Revolutionen.
  Misstänker starkt visserligen utan bevis att omfattande valfusk ligger bakom Vänsterns nivåer!
  Men den totala hjärntvätten via skola och media har också gjort mycket!

  Gillad av 1 person

 • Stefan SH

  Håller med till 100%. Sverige skämmer ut sig mer och mer, också internationellt. Kolla på kritik mot andra EU-länder, men inte mot mördardiktaturerna.. eller Margots förklaring om varför kärnvapenavtalet inte nu skrivs under, som det var lovat i våras.

  Gilla

 • Tony

  I går gjorde SVT stort nummer av att det inträffat en
  svår storm i Grekland, med vindar över 50 meter i sekunden,
  och det har säkert inträffat många gången. Den 17 Oktober
  1967 drog en sådan storm fram över Skåne, då
  uppmättes det även över 50 i sekunden, bland annat Simrishamn
  såg ut som en krigsskadad stad,Med flera avblåsta tak på hyreshus
  fråga äldre Simrishamnare dom vet, finns säkert hundratals foto,
  samma storm dog omkull stora arealer skog i Ystads Sandskog,
  Väster om Ystad Försvann Lilleskog plus tusentals andra träd
  Skadorna var omfattande överallt, stormen varade högst en
  timma.

  För dom som är intresserad av gamla tiders oväder kan söka
  upp boken ”kring SANDHAMMAREN” skriven av Frans Lövström ,
  den finns som nyutgåva..

  Gilla

 • Andersson

  Håller med till 99%. Vem som älskar vem och ligger med vem bryr jag mig inte om så länge det hålls inom väggarna till sovrummet. Det ska inte behöva visas på gator och torg vilken sexuell läggning man har.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Tyvärr hålls det inte i sovrummet.
   Jag såg en reklamfilm där Mark Levengood, den kända homofilen gjorde reklam för att nativiteten var för låg och det föddes för få barn.
   Han har väl aldrig försökt att göra något annat än skitungar.
   Man kan inte ha homosexuella att göra reklam för att tillverka fler barn!!!

   Gilla

 • Janne

  Glöm inte kvasten Astrid..

  Gilla

 • Olof.p

  Visst är det härligt att vår feministiska regering fyller vårt land med muslimer så vi snart tvingas bli muslimer alla i Sverige. Och jag säger det igen, mej som man spelar det inte så stor roll, tvätta fötterna och låtsas be några gånger om dagen. Tala om för alla kvinnor vad dom ska göra och inte göra. Inga bekymmer.
  Men att kvinnorna vill ha den här muslimskiten, insnärjd i burka dagarna i ända, inte bada utan burkan när det är 35 grader varmt ute. Mest hålla sig vid spisen och bara umgås med dem mannen vill. Få stryk när hon gör något mannen inte vill.

  Lycka till alla kvinnor i vårt framtida muslimska kalifat. Men kom inte och gnäll sedan.

  Gilla

 • Olof.p

  Man kan inte annat än hålla med om denna beskrivande text.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: