Man skjuten i Västerås


BROTTSLIGHET. I går sköts en man i Nyköping, det orkade jag inte rapportera. Idag har en man skjutits nära ICA-butiken i Vallby Centrum, Västerås.

Enligt polisen är mannen 33 år gammal och skottskadad i underkroppen. Han har förts till sjukhus med ambulans, men skadeläget är okänt. Polisen har inlett en stor sökinsats i jakten på gärningsmännen.

– Två personer har setts lämna platsen på moped, säger Lars Sundin.

Polisen 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Man skjuten i Västerås

 • Eddy S Karlsson

  Såna här så kallade enkelskjutningar med handeldvapen är ointressanta för SVT, SR, DN och SvD. För svenskarna har alltid varit skjutglada, Så det så. Det finns så mycket annat väsentligt som händer här i världen. T ex har Trump twittrat att USA ska bli stort igen eller också har grundvattnet sjunkit 0,1 millimeter. Ojojoj, bäst att fråga Greta vad man ska göra för att jorden inte ska gå under.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Sverige, världens finaste land. Varför har Lars Vilks skydd dygnet runt och inte Dan Park? Varför ska Iryna,som miste benet på Drottninggatan, utvisas men inte mördare och våldtäktsmän? Varför är sanningen så djupt föraktad?

  Gilla

 • Brasklappen

  SVT kör snyftreportage om Afghanerna som demonstrerar mot att utvisas!!! Inte ett ord om dessa skjutningar!!! SVT är Socialdemokraternas och Stefan Lövens vapendragare!!!

  Gilla

 • Freddan

  Fanns detta på 80-talet? Jag har inte för mig att folk sköt på varann då.

  EU släppte in vapen och invandrare. Politiker och media helade på. Vi har globalisterna mot oss, låt oss göra oss av med dem då de är farliga för Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: