Tips till klimat clownerna på PK media


Denna ”framtids-projektion” av människans anpassning till de ”stigande” havsnivåerna, är en av mina favoriter när det kommer till klimatgalenskap!

Den har dessutom den uppenbara fördelen att det kommer att ta väldigt lång tid innan nån kan påstå att ni hade fel! Ni hinner garanterat gå i pension innan nån kommer att påstå att ni hade fel med detta.

 

 

 

LÄNK


9 responses to “Tips till klimat clownerna på PK media

 • Ogi

  Dr.Skinner ska sluta ”röka på” och fantisera 🙂 D telegraph är en skräppublikation typ Aftonbladet

  Gilla

 • Bosse

  Vinjo! Maken till mer naiv människa än du har jag inte sett.Lyssna på detta du skriver ! Underbarnet Greta har gjort en kalkyl ! Det är så man kan svimma.Hon har ett färdigskrivet papper hon läser ur gjort av hennes PR byrå.Varför man använder ett bara är därför att det ska bli svårare för andra människor och kritisera detta vansinne.
  Samma mantra 10 år har vi hört sen 70-talet.Och samma mantra ”forskarna säger”.Ja dom tio påhittade klimatforskare som vänstern och etablissemanget använder. Det finns 35.000 andra forskare som har gjort ett upprop om andra teorier.Men dom får inte komma till tals. Hur gammal är du? Har du nån utbildning? Är du feminist och medlem i MP? Klimathotet (dimridå)är bara ett upplägg för att skapa klimatflyktingar så dom kan ingå i den europeiska folkomflyttningen från Afrika. Man tror det blir lättare då att tysta protesterna.

  Gilla

 • ruben

  Det finns väl ett visst politiskt intresse av att antyda om nära undergång ifall befolkningen inte gör si eller så. Lättare för politiker att styra beteenden och närma sig totalitära system där alla måste följa statens instruktioner och delvis förbjuda protester. Ett av exemplen är skattehöjningar, andra märkligare exempel är att fängsla gamlingar när de på nätet uttrycker sin avsky för bidragsturister, som missköter sig.

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Komiskt är bara förnamnet! :)))) När man tror att galenskaperna inte kan bli mer galna så kommer alltid någon att motbevisa ens åsikt på ett halsbrytande komiskt vis!

  Gilla

 • Kattsand

  Jag hörde på 80-talet att havsnivån skulle stiga med många meter till år 2000, jag undrar hur det blev med det…

  Gilla

 • Ali

  Sverige! Landet som ska rädda miljön med höjda skatter.
  Sen skulle det vara mycket intressant att få veta hur mycket av miljöskatterna som går till miljön vs migrationen.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: