Tacksam invandrare


INVANDRING. Det finns en och annan invandrare som är betydligt klokare än de vänsterblivna. Bassam Al-Baghdady som flydde från Irak för att slippa islams förtryck är en av dem. 

Om Bassam Al-Baghdady på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Tacksam invandrare

 • Tomas Hörz

  Som vanligt Är de synpunkter ,Ni har okunniga och fördomsfulla. Det är svårt att tro att ni menar det Ni skriver

  Gilla

 • Tomas Hörz

  Det fanns ingen hysteri efter Åkessons tal Det var däremot av hans som vanligt låga kvalitet

  Gilla

 • Bajen666

  Skit i Jimmie Bassam, ska du lyssna på nån så är det Gustav Kasselstrand om vår nutid och framtid.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Tar man bort alla som har invandrat till Sverige efter 1941 och deras barn, så ser man med vad få Sverige har ökat sin befolkning sen dess!

  Här kan man snacka om att ta vara på klimatet och rädda jorden från undergång! Tänk om kullföderskorna runt om i världen hade kunnat besinna sig.

  Snart får vi ändra i texten, då det kommer att bo fler i Sverige än vad som någonsin har levt här, precis som på resten av planeten! Skrämmande!

  Gilla

 • Olof.p

  Nej det är helt rätt. Hos vänsterfeministerna finns inget svenskt. Vänsterfeminister måste vara en avart som har överlevt Sovjetunionen. Hos oss riktiga svenskar finns mycket svenskt. Ex det här trevliga sättet vi svenskar tilltalar varandra, som har gått vänsterfeministerna helt förbi.
  Att bry oss om varandra, som vår regering helt har missat och skänker bort våra skattepengar till utlandet och utlänningar.
  Sammanfattningsvis kan sägas att när Måna Sahlin och de andra sossarna och vänsterfeministerna säger att det inte finns något svenskt pratar de bara om sig själva och inte oss svenskar.

  Gilla

 • Peter Kostin

  en annan tacksam invandrare är Luai Ahmed

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: