Landet med de stora problemen


I går uppträdde rockbandet Metallica på Ullevi i Göteborg inför en publik på 64.050 personer. Bland publiken fanns prinsessan Estelle, 7, tillsammans med sina föräldrar kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Det har upprört någon eller några personer eftersom det finns en åldersgräns på 13 år. 

Arrangören Live Nation har sagt att utrymmet där Estelle var rör sig om en ”kontrollerad miljö där ljudnivån understiger rekommendationen”.

Göteborgs miljöförvaltning har därför idag krävt information från eventbolaget som driver arenan. Ullevi har inga undantagsregler för loger eller andra utrymmen där Estelle, 7, vistades under Metallica-konserten. – Det finns inget tillstånd från vår sida, säger Yusra Moshtat, miljöinspektör på Göteborgs stad.

– Vi kan inte idag säga om ljudet varit för högt eller tillräckligt lågt. Vi har begärt in information från Got Event om vilka aktuella utrymmen som använts så att vi kan bedöma ljudet där. Vi kommer att kräva att de återkommer till oss och utifrån de uppgifterna så gör vi bedömningen om det är okej eller inte, säger Yusra Moshtat, miljöinspektör på Göteborgs stad.

-Pettersson är övertygad om att miljöinspektör Yusra Moshtat har för lite att göra, det kanske är en avdelning som går att lägga ned…

…småflickor i slöja utreder ingen…

Prinsessan Estelle Foto Linda Broström Kungliga Hovstaterna

Filmen från igår kväll

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Landet med de stora problemen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: