16 thoughts on “Inte så lätt att lära sig Engelska

 1. De som skrattar åt det här… hur tror ni att ni själva låter när ni ska lära er ex vis mandarin av en svensk lärare…? Redan nu är det patetiskt att höra många många svenskar tala engelska.

  • Det tragiska är lärarna inte eleverna.
   Som någon annan här skrev, de försöker i alla fall vilket jag vet inte alltid är fallet på SFI kurserna.

 2. Att dessa kan lära sig någonting överhuvud taget är förvånande….Bland vita finns c:a 25% obildbara, bland dessa ligger nog siffran på 80-90%!

  • Med tanke på hur folk resonerar och röstar här i Sverige skulle jag säga att skillnaden är väldigt liten.

 3. tja hon som försöker med nature och future är ju i rätt härad i alla fall och går att få till lite senare för eleverna. betoningsfel är svåra grejer när de inte har samma talföljder och annat. det omvända gäller ju faktiskt oss i västvärlden om vi försöker oss på asiatiska språk

 4. Thx. 🙂
  Jag har skickat ca 500kr/mån till min frus släkting-Barn i Mombasa som jag betalar för så att de får bra skolgång/husrum.

  Har gjort det i snart 7 år…

  Rasist som jag är!

  När dagen kommer så blir det Univ.
  De har båda 2 huvud och vilja för det!
  Win win!

 5. Det är svitsarens högutbildade invällare som nu skall undervisa i bristyrket lärare..

  • Att vi inte har några lärare i Sverige idag beror på att de lärare som hade jobbat i yrket i över 30 år fick sparken för att dom inte hade ett papper som talade om att var lärare. Istället fick många som inte var lärare jobben för dom hade ett sådant papper men kunde inte jobbet.

Kommentera