Barngäng

Ett gäng barn sätter skräck i ett helt bostadsområde.

I värmländska Grums sätter ett barngäng skräck hos de boende genom att attackera både verbalt och fysiskt.

Barngänget har hotat att misshandla och våldta andra barn och vuxna kvinnor har angripits verbalt. Boende i området har kontaktat Hyresgästföreningen som tillkallat ett möte med polisen, kommunen och bostadsbolaget. I ett års tid har problemen funnits, men under den senaste tiden har de eskalerat.

På min tid hände det att vi spelade hartsfiol för grannarna och visst kunde vi ropa “gubbjävel” till någon förbipasserande som ogillade att vi spelade landhockey på parkeringsplatsen, men där stannade det. Nu läser vi i Hyresgästföreningens medlemstidning att åttaåringar försöker strypa andra barn, att de hotar med våldtäkt och att de misshandlar jämngamla med rör.

Vi talar här om riktiga barn i 8-10-års åldern och inte skäggiga unga män som själva kallar sig barn. Vi får också i texten veta vilken bakgrund barnen som sätter skräck i ett helt bostadsområde har.

“De som ställer till med bråk, bus och våld i det här fallet är barn till nyanlända. Därför börjar grannar dra kopplingar mellan problemen och främlingsfientliga åsikter”

Fast lugn nu gott folk. Det har alltid varit så här i Sverige och förmodligen hade jag och mina vänner en ren tur att vi växte upp i ett område där detta aldrig förekom.

Hem & Hyra

Lite från Grums, Värmland.

Nytt integrationsprojekt i Grums

Nyanlända lär sig om körkort i Grums

Företagarskola för nyanlända i Grums

Nyanlända fick utbildning i första hjälpen

Alla ska känna sig delaktiga och välkomna i Grums

Det verkar på mig som nyanlända i Grums fått alla möjligheter, så varför detta problem med deras barn?

26 thoughts on “Barngäng

 1. Det handlar uteslutande om hitresta vuxna parasiter som föder mängder av muslimbarn för bidragens skull.
  Att fostra pengapåsarna är inte att tänka på.

 2. Ytterligare ett bevis på att integrationen inte fungerar och kommer så att förbli vilket man känt till sedan länge i bla USA där vita flyr områden där svarta och främmande folk flyttar in. Importerar man Afrika så får man Afrika.Det sociala exprimentet som politikerna med stöd från FN fungerar inte i verkligheten utan destabiliserar i-länderna definitivt….

 3. Ytterligare ett exempel på svensk mångkulturell trygghet anno 2019 !
  Sverige är helt förlorat.
  Tur att AFS finns att rösta på om man ska och vill rösta.

 4. Det finns en väldigt bra lösning på detta mikroproblem. Utvisa några familjer m storsläkten och det lilla busfröet!!
  Signalen kommer att gå fram att det är släktens som skall styra upp föräldraskapet, annats blir det konsekvenser

 5. Men vadå?
  Infödingarna måste få leva efter sin kultur!
  Regeringen vill ju ha MÅNGKULTUR i
  Sverige!
  Det finns ju massvis med konstiga individer
  som röstar på det ledande partiet, S.
  ”Mängden har rätt”!
  – så varför gnälla?

 6. Grattis Grums, – ni har precis som KIL fått det ni beställt i allmänna val och deras anhöriga är på väg för att berika er! Ni är rasister påstår Stefan Löfven! De som röstat på S+V+MP+L+C är medskyldiga och har röstat för “öppna gränser”!

  • Politikerklassen tar detta på allvar och duttar litet om “problemen” i finsofforna hos SVT och TV4!!

 7. Vad fan gav mötet med polis, kommun och hyresgästföreningen då? Inte ett jävla dugg då dessa problem inte kan lösas med svammel av odugliga myndigheter…

 8. Valresultat i Grums. Riksdagsvalet : (s) 41% Komunvalet : (s) 56%
  Är det någon som tror att det någonsin kommer att uppenbara sig någon form av Ryggrad ?

  • Med andra ord, rätt åt Grums borna och beklagligt för Sd folk som varken röstat för eller vill ha med mångfalden att göra.

  • Sossarna har uppenbarligen bestämt sig för att hälla maximalt med Grums-liknande problem i många fler av sina (S)-styrda “glädjebägar-kommuner” runt om i Sverige.

   (S)-politikerna har med ohederligt positiva förespeglingar lurat väljarna att tro på partiets genomfalska valpropaganda och på så sätt lyckats tillskansa sig oinskränkt makt att fortsätta sitt diktatoriska vanstyre.

   Bevisligen slår nu S-vansinnet i snabbt accelererande takt hårt mot invånarna i de drabbade kommunerna på många olika håll runt om i Svea rike.

 9. Vänta bara tills de blir lite äldre då jävlar kommer de att bli värre än de vi har idag. Tack sjuklövern för att vi berikas med dessa importer som tycks sakna allt vad uppfostran heter. Vi får gratulera skolorna som ska ta emot detta trash.

 10. Men herregud, vad är problemet. Är det bara ryggradslösa mesproppar som bor i Grums.

  Kalla till möte för att lösa problemet, hur naiv och dum får man vara i Grums? Tydligen hur mycket som helst då 84,9% röstade för den uppkomna situationen i kommunvalet.

  Sluta gnäll Grumsbor, som man röstar får man ha det.

 11. Finns det inget juridiskt kryphål som kan få dessa barn och dess familjer utvisade omgående?

 12. Svenska barn måste lära sig att försvara sig. Det är i första hand föräldrarnas ansvar. De andra barnen kommer från kulturer där de som inte försvarar sig anses svaga och därmed värda att domineras.

 13. Hur had de råd att ta körkort? Hur kan de få bostad? Hur har de råd med hyran, tandvården, barn mm mm. Hur kan de få jobb då inte alla arbetssökande SVENSKAR har jobb? Om dessa barn var SVENSKAR skulle de rapporteras till socialtjänsten och sedan riskera att tvångsomhändertas, varför gör inte dessa det?
  Alla upplysta vet svaret på dessa frågor.

Kommentera