Om Sverige skall överleva måste dom här bort!


INSÄNDARE. Arbetsförmedlingen är en av giganterna i AB svensk penningförstöring! Dom gör av med över 80 miljarder av Dina och mina pengar och till absolut ingen som helst nytta – förutom för dom själva förstås! Dom skor sig skrupelfritt på vår bekostnad och som småpojkar springer dom runt med dokumentportföljer och leker direktörer trots att dom är mer korkade än korken själv. Lägg ner och begrav denna kostsamma lekstuga för tid och evighet!

Sen har vi SIDA ännu en giganternas gigant i konsten att förstöra våra pengar. Dom har en budget som hamnar på 44,9 miljarder och utöver detta så ”hanterar” dom ytterligare 68 miljarder i något som kallas ”utgiftsområdet internationell samverkan”

Ett krångligt namn i syfte att förleda och förvilla och få oss att tro att det är något fint och bra som vi verkligen behöver och i vanlig ordning ej får ifrågasätta!

Här bränner dom således iväg över 100 miljarder för absolut ingenting.

Förutom för dom själva när också dom struttar runt med nyinköpta dokumentportföljer och leker direktör och generaldirektör tillsammans dom andra direktörsfjantarna från arbetsförmedlingen och pladdrar sitt infantila fikonspråk som ingen normal människa begriper!

Avveckla SIDA, våra pengar behövs för vårt eget folk.

100 miljarder är 5000: mer per månad under ett helt år för nästan 2 miljoner svenska pensionärer!

Är det någon tvekan om vilken kategori som har rätten till dessa pengar?

Sen har vi mästarnas okrönte konung, den svenska organisation som inte bara innehar det ointagliga rekordet att förstöra mest pengar på kortast möjliga tid och på det mest onödiga sätt, utan dom innehar även det tvivelaktiga rekordet att förstöra ett helt rike, ett helt land försätter dom i total kaos och utarmning!

Nämligen Migrationsverket!

Hur många anställda attrapper dom har vet jag inte och vill inte veta heller, men jag vet att dom för 20 år sedan gjorde av med 267 miljarder (per år) I dag döljer dom och förvanskar ekonomisk fakta så mycket dom bara förmår, men det finns seriösa och trovärdiga beräkningar som visar att kostnaden i dag ligger på runt 600 miljarder!

Och dom förstör inte bara pengar, tänk om det vore så enkelt ändå!

Migrationsverket förstör ett helt land och dess genuina kultur, folket och deras urgamla seder och traditioner och skapar enorma lidanden och fullständig kaos för oss svenskar. Vi är förvandlade till främlingar i vårt eget land!

Ingenstans i hela världen har ett folkutbyte skett på detta hänsynslösa och skrupelfria sätt, genom lögner, falsk propaganda, hjärntvätt, bedrägerier, terror och hot mot den egna befolkningen.

Detta är landsförräderi!

Här skall 100% avskedas.

Och här skall 100% åtalas, ju högre befattning desto högre böter och strängare straff, alla dom anställda är mer eller mindre skyldiga till detta landsförräderi!

Ge Kasselstrand en miljard av dom 600 miljarderna så är jag övertygad om att han kommer att skapa en hållbar och effektiv organisation för den livsnödvändiga återvandringen.

Resten av pengarna skall bli kompensation till landets fattiga svenska pensionärer och en upprustning av landets eftersatta vägnät.

Arbetsförmedlingens och SIDA:s pengar skall användas till sänkning av bensinskatten!

Tre absolut livsnödvändiga åtgärder som måste genomföras för att rädda Sverige, när detta är gjort så har vi i alla fall kommit en bra bit framåt!

Janne


19 responses to “Om Sverige skall överleva måste dom här bort!

 • Maja

  Jag önskar att personalen på AF skulle få provisionslön per skapad arbete.

  Gilla

 • Kent

  Ja slöseriet är enormt. Men Janne tyvärr så kan vi bara drömma om ett tillfrisknande utan med den svagbegåvade ledning landet har I dag så kommer allt att bara bli värre.
  Finns absulut inga tecken på förbättring utan bara tvärtom.

  Gilla

 • Olof.p

  Den största delen av pengarna Arbetsförmedlingen hanterar är ersättning till arbetsoduglig ekonomiska flyktingar. Börja i den änden att inte ta in några fler som inte kan eller vill jobba, så behöver arbetsförmedlingen inte hantera så många miljarder.

  Gilla

 • Lotta

  Infantil är ett ord som som jag osökt kommer att tänka på…

  Gilla

 • age

  Socialdemokraterna, våra största
  LANDSFÖRRÄDARE i modern tid,
  har ju KONTRAKTET med muslimerna
  sedan 1999, som de måste följa och
  uppfylla!

  Kontraktet säger ju att S ska bidra till att
  Sverige blir en islamisk stat!
  Kontraktet säger att S ska bidra till att
  muslimer får ledande positioner i ALLA
  viktiga styrelser i Sverige, inkl. regeringen!

  S har sålt Vårt Fosterland till muslimerna!
  Sverige är nästa Syrien!
  Grattis alla ni unga som blir drabbade!
  Ta ännu en gratisdrink i baren medan
  Titanic (Sverige) sjunker!
  Jag (snart 80) hinner säkert dö innan helvetet
  bryter ut!

  Gilla

 • Tina

  Du tycker alltså att arbetslösa inte ska ha någon ersättning? Knappt en tredjedel av dessa miljarder betalas ut till arbetslösa i form av a-kassa och aktivitetsstöd/utvecklingsersättning. Och ungefär lika mycket betalas till arbetsgivare för att subventionera löner för personer med funktionsnedsättning, långtidsarbetslösa och nyanlända. Några miljarder betalas till privata leverantörer för exempelvis utbildning och stöd i arbetssökandet. Och så är ju arbetsförmedlingen precis som alla andra myndigeter en politikerstyrd organisation som måste följa lagar och förordningar som regering och riksdag beslutat om. Mvh Tina

  Gilla

  • Bosse S

   Pengarna var ju från början avsedda för den svenska befolkningen.
   Före massinvandringen innan staten med hjälp av invandring skapade oanställningsbara och i viss mån obildbara arbetslösa som också skulle ha arbetslöshetsunderstöd. Innan arbetsförmedlingen höll på med alla dyra låtsasjobbprojekt.

   Gilla

 • Tony

  Ja och vad orerar Magdalena Andersson om vad som är
  viktigast iför Sverige? Jo välfärden, den välfärd som dom
  själva gör allt för att förstöra för Svensken,, antagligen menar
  hon sin egen och hennes gelikars också så förstås våra nya
  medborgares välstånd.

  Gilla

 • Ståfräs

  Det enda man lagt ner mer eller mindre är väl försvaret iaf, inte dåligt jobbat där inte.

  Gilla

 • robbcos

  man kan nog hitta några hundratals miljarder till som tas ut i skatt och ges till idioti verksamhet, kultur bidrag, presstöd, bilbesiknig, pubĺiç service, föreningsbidrag, MSB, partistöd, bögcirkusar, hemspråk undervisning, samfùndbidrag, tog man bort all onödig skit så kunde folk leva på sin lön.

  Gillad av 1 person

 • eugenecork

  nu blev jag riktigt ledsen i ögat, me å påstå de däriga jämförelserna du gjorde me korkar…snyft

  Gilla

 • centurion

  Arbetsförmedlingen (före detta ska man kanske tillägga) skryter nu med att man har kommit på en helt revolutionerande idé. Man skall nämligen lägga ut uppdraget på privata entreprenörer. Då ska minsann AF istället ägna sig åt utbetalning av ersättning till de olika firmorna och dessutom ägna sig åt kontrollverksamhet. Fantastiskt…eller…man blir ju svimfärdig av hur infantilt denna myndighet hanteras.
  Minnet är tydligen väldigt kort hos AF. För det är inte mer än 13 år sen man drog igång systemet med JOBB-COACHER. Eller har det redan ramlat ur hård-disken ? Det som AF sysslade med den gången var att kräva in varenda liten detalj och begära minutiös löpande info i varje litet delmoment med den klient man för tillfället jobbade med, gällande de SERIÖSA företagen.
  Och det var väl ganska okej, om det inte hade varit för medaljens baksida. De OSERIÖSA kollades inte alls. De fick helt fria tyglar och kunde lura till sig enorma belopp utan att ha uträttat någonting alls.
  Grattis AF. Minnet är kort.

  Gillad av 3 personer

 • Urban Lindgren

  Fan, Janne!! Du e klok, du. Varför är inte du Statsminister???

  Gillad av 1 person

  • Lisa.

   För att vara stadsminister behöver man inte vara klok, det duger med partibok.
   Det krävs dock att kunna ljuga.
   Vår stadsminister tycker Sverige är tryggt, finns det fler som tycker det?

   Gilla

  • grunehetgrot

   Just bara för att han är KLOK.

   Gilla

  • Janne

   Det behövs nog ingen större intelligens för att förstå vad som behövs för att rädda Sverige, det begriper nog vilken normalbegåvad svensk som helst.
   Men sunt förnuft är tyvärr en ständig bristvara hos dom som i dag styr vårt land.
   Dom verkar vara mer eller mindre förståndshandikappade och dessutom fyllda av hat mot den egna befolkningen -dom som försörjer dom!

   Gilla

 • Kungen

  Annars kan man ju lägga ALLT under migrationsverket. Då kommer det ALDRIG att saknas pengar till något. Deras pengar tar ju aldrig slut. Försvaret, polisen, äldrevården, skolan, vägar, järnvägar mm.mm

  Gilla

  • grunehetgrot

   Migrationsverket är Sveriges nya STATSKASSA.
   Dom har mer pengar där än vad vi har i statskassan.
   Att kommunerna har dåligt med pengar beror på att dom söker stöd från fel håll. Dom måste vända sig dit där pengarna finns, nämligen till MIGRATIONSVERKET.

   Gilla

 • Urban Lindgren

  Fan, Janne!!!! Du e klok du. Varför är inte du statsminister??

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: